konopny_janusz 1,008 Napisano 20 Listopada 2021 ja póki co jestem zadowolony ze swojego miernika Milwaukee ph600, kupiłem wodę która ma 9,36 pH i pokazuje 9,4 Nie znalazłem żadnych wad poki co, ale zobaczymy co czas pokaże @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 20 Listopada 2021 We wtorek się okaże czy też się z niego ciesze ;) Nie no, będzie dobrze.Kolejny parametr pod kontrolą...@konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Listopada 2021 29 dzień kwitnienia, poleciał dzisiaj Plagron green sensation. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 21 Listopada 2021 @Zielone krainy pieknie idą jak na 29 dzień. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Listopada 2021 @Dobry_Człowiek! No powiem ci szczerze, że sam jestem zaskoczony ich tempem rozwoju. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 21 Listopada 2021 @Zielone krainy widocznie mają dobre geny, albo dobrze je prowadzisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Listopada 2021 @Dobry_Człowiek! Prowadzę prawie identycznie, jak poprzednio ( małe różnice są ). Fakt może genetyka, ale jeszcze bardziej sensowne jest dla mnie to, że rośliny teraz są tylko dwie, a nie cztery czy sześć, mają więcej luzu i każdy szczyt ma lepszy dostęp do światła, może to wpływa na to, że idą znacznie szybciej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 21 Listopada 2021 @Zielone krainy tez mam takie zdanie ze mniejsza ilość roślin jakos lepiej wpływa na kondycję roslin. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 21 Listopada 2021 @Zielone krainy to są 9l donice tak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Listopada 2021 (edytowane) @onyx Nie, 8 l i to takie niecałe, bo je ciąłem, prawdopodobnie mają, jakieś 7,5 l. Edytowane 21 Listopada 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 21 Listopada 2021 @Zielone krainy Elegancko to wygląda, pozdro 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Listopada 2021 @onyx Dzięki, pozdro ziomku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Listopada 2021 31 dzień kwitnienia, jutro kosa:D Tak poważnie to poleciało dzisiaj ec 1,9-2,1, w zależności od rośliny, bloom + green sensation i calmag. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 24 Listopada 2021 Piękny widok.Jest z kogo brać przykład 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 24 Listopada 2021 @Zielone krainy pierwy sorrt🙊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Listopada 2021 35 dzień kwitnienia, nabierają kolorów, coraz więcej purpury u tej po prawej. Poszły dzisiaj nawozy Plagron green sensation i Plagron sugar royal. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 27 Listopada 2021 Ja to czekam aż zaczną żółknąć od stresu spowodowanego zbyt małym miejscem na korzenie. Pewnie się śmiejesz bo poprzednio miałeś 90 dni kwitnienia z ładnymi liśćmi do końca, ale tym razem jest inaczej. Tym razem nasiono miałeś od razu w docelowej doniczce poza tym doniczka ma wykarmić większą powierzchnię, liście wydają mi się zbyt jasne, a ta purpura to nie brak fosforu? U mnie tak sugerują odpadające dolne liście. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Listopada 2021 @Ważniak Nie śmieję się, szanuje twoje zdanie, jak masz racje, to będzie, jak mówisz, ale czy tak będzie czy nie będzie to w swoim czasie się okaże. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 27 Listopada 2021 24 minuty temu, Ważniak napisał: Ja to czekam aż zaczną żółknąć od stresu spowodowanego zbyt małym miejscem na korzenie. Pewnie się śmiejesz bo poprzednio miałeś 90 dni kwitnienia z ładnymi liśćmi do końca, ale tym razem jest inaczej. Tym razem nasiono miałeś od razu w docelowej doniczce poza tym doniczka ma wykarmić większą powierzchnię, liście wydają mi się zbyt jasne, a ta purpura to nie brak fosforu? U mnie tak sugerują odpadające dolne liście. Sądzę, że początek relacji zaczął się w docelowych donicach nie bez powodu. Natomiast staram się widzieć więcej niż nam się coś pokazuje, dlatego uważam, że będzie podobnie jak ostatnio. Nie lubię się zbytnio pucować, ale fuck yt dojrzałem szybciej niż Klaus😉 Pozdro panowie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Listopada 2021 @grolsch3 Ja mam wszystko obmyślane, to nie przypadek , że coś robię, nie idę na oślep i bez wiedzy, doświadczenia i pomysłu, a moje poprzednie fotorelacje o tym świadczą, ale ktoś może wątpić i uznawać, że robię coś na oślep, ale takie jego prawo, a ja pokaże w fotorelacji, że się mylił. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach