Prepers 1,406 Napisano 5 Lutego @Boczelli Np. dlatego że ustawiłem 60% 🤣🤣 po co mam zbić więcej przy początku kwitnienia 🤣🤣 mogę zbić do 30% bez problemu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 5 Lutego @Prepers spoko @Boczelli mordo mam box 60x60 nie chce żeby osuszacz zajmował mi pół namiotu. Do dyspozycji mam 20x20🤦. Myślałem żeby podwiesić może. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 5 Lutego @Prepers no jak tak to spoko. To w czym problem? @WymiataczMega ja mam 70x70 i osuszacz w środku 🤷♂️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 5 Lutego @Boczelli lecę zobaczyć 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 5 Lutego (edytowane) @Boczelli etykieta od osuszacza mówi mi że min 4m2 powierzchni do funkcjonowania osuszacza, a teraz go testuje czy może tak stać, a i tak strach go tam zostawić Edytowane 5 Lutego przez Prepers @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 5 Lutego @Prepers ale w boxie masz duzy przeplyw powietrza za sprawa wyciagu wiec bez obaw. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 5 Lutego @Boczelli Mam nadzieję @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 5 Lutego @Prepers ja tez mam mocny osuszacz 12l/24h, a trzymam go w boxie 0,5m2 i jest git 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Lutego @Prepers a Ty boxa zamykasz jak rozporek.. do końca? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 5 Lutego @Mr.Green ta Czasem coś uchyle, czasem przymke różnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Lutego @Prepers bo pisałeś że poza boxem mniejsza wilgotność.. więc go nie zamykaj. Wentylator postaw przy włazie i zaraz zrobi robotę. Domowe sposoby a nie watty kurwa 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 7 Lutego Pierdole naprawdę niemam czasu na te rośliny ... Codziennie kurwa coś nowego wczoraj o 16 dostały wody po 1l, dzisiaj o 6 suche doniczki ... Teraz wychodzi na to że codziennie minimum godzinę tam będę musiał siedzieć, osuszacz tak chyba wysusza te doniczki, i niewiem co mam zrobić wlać 1.5l? Nie mogę sobie teraz pozwolić żeby im tyle czasu poświęcać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Lutego @Prepers co to litr na takie bestie 🙂 Co Ty 10 roślin podlewasz godzinę..? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 7 Lutego @Mr.Green Nie 10 tylko 8, dwie stoją na środku pokoju nie podlewane, ale nie chcą zwiednac, a ja to jakiś pojebany jestem, i niemam serca ich wyrwać 🤣 Wpierdole im greenu 1.5l, i zobaczymy. A taki marudny jestem, bo mówiłem o tych zblokowanych kontach ... Musiałem zostawić pracę żeby sam nadgonic zlecenie pracuje teraz min 12h dziennie+ dojazd, a od następnego czwartku nową pracę zaczynam, bo w starej mi urlopu nie chcieli dać, który musiałem wziąć, tak więc l4, i ogień xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Lutego @Prepers rośliny powinny dawać ukojenie i odprężać a nie być ciężarem. Nie denerwuj się na dziewczyny 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 7 Lutego @Mr.Green Ostatnio miałem więcej czasu, i energii, a wtedy żona musiała mnie prosić żebym szybko wracał od roślin, a teraz zamiast zostawić sobie nawet 4 rośliny tylko, z braku czasu, to dojebalem ich do namiotu więcej. Po tym grow napewno sobie zrobie przerwę, i nie będę miał litości dla pestek co wykiełkowały ponad plan. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 7 Lutego 27 dzień trochę za dużo azotu 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Lutego Dobrze idą. Jest moc 😉 Nabite jak stary w Zurychu 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 7 Lutego 14 godzin temu, Prepers napisał: @Mr.Green , i nie będę miał litości dla pestek co wykiełkowały ponad plan. I pozostałe Ci tego nie darują i spleśnieją dzień przed planowaną kosą w zemście za siostry 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 8 Lutego Pod sam korek,"dżungla nocą" tak bym to nazwał 1 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach