Boczelli 3,023 Napisano 5 Lutego (edytowane) @vego1989Lepiej go nazwac "Jak ktos sie za mocno ujaral to zapraszamy tu..." Edytowane 5 Lutego przez Boczelli 1 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,389 Napisano 5 Lutego @vego1989 🤣🤣🤣🤣 @Boczelli to tylko potwierdza teze mrGreena że bio też kopie 🤣🤣🤣 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,021 Napisano 5 Lutego Odcinek drugi: Pierdolicie wszyscy. To wszystko zmajstrowali kosmici. Wiem bo oglądam Starożytnych Kosmitów i tam mają teorie ładnie poparte dowodami 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,389 Napisano 5 Lutego @WBBI ten śmieszny ziomuś co ma fryzurę jakby go piorun trafił 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,021 Napisano 5 Lutego 2 minuty temu, Prepers napisał: @WBBI ten śmieszny ziomuś co ma fryzurę jakby go piorun trafił 🤣 Giorgio A. Tsoukalos 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,930 Napisano 5 Lutego Wiadomo że dzwoni, nie wiadomo w ktorym kościele. Powiem Wam że chętnie bym się odniosła prawie do każdego zdania ktore tu w tych tematach napisaliście, uwielbiam burze mózgów i rozkminy na takie tematy, ale tyle pisać to mi się nie chce i czasu brak... Z wieloma rzeczami się zgadzam, moze kiedyś na jakimś zlocie forumowym wrócimy do tematu i podyskutujemy. 🙂 Każdy z nas jest ukształtowany na podstawie własnej wiedzy i doświadczeń z ktorymi przyszło nam sie mierzyć za życia, troche taką ignorancją jest uważać że jest się nieomylnym i ma się racje a inni na pewno nie. Przypominam że prawda zazwyczaj przechodzi przez 3 etapy - wiem bo sama na sobie to przerabiałam. Ja niczego nie wykluczam, biorę pod uwagę wszystkie ewentualności choć swoje zdanie w tym temacie mam juz wyrobione. @Prepers odnośnie piramid, bardzo dobry trop z tą energią, trzeba go drążyć. Podczas przesileń, równonocy wszystko tam nadal współpracuje ze słoneczkiem jak w "szwajcarskim zegarku". Pomimo tych zawrotnych prędkości i innych szaleństw kosmosu. Kiedyś (powiedzmy przed poprzednim resetem) energia była darmowa, pobierana z eteru, nie było też problemu z przesyłaniem jej, radzili sobie lepiej niż my. Przypomnieliście mi że miałam kupić możliwie jak największy magnes i znajomy miał mi wytwornice prądu spróbować z niego skonstruować. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,021 Napisano 5 Lutego 4 minuty temu, Lady Green napisał: Przypomnieliście mi że miałam kupić możliwie jak największy magnes i znajomy miał mi wytwornice prądu spróbować z niego skonstruować. 🙂 Też oglądałaś te perpetum mobile co na youtubach pokazują? Sam patrzyłem czy dałbym radę to zrobić 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,389 Napisano 5 Lutego @WBB Ściema 🤣🤣 tylko w fizyce kwantowej jest coś takiego jak więcej energii na wyjściu, jak wejściu, ale tej energii raczej nie okielznasz, bo znika tak szybko 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 655 Napisano 5 Lutego @vego1989 kurwa już im 2 razy mówiłem że kurwa lądujemy już..a oni chuj dalej lecą w pizdu...🤣🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,021 Napisano 5 Lutego 1 minutę temu, Resio666 napisał: @vego1989 kurwa już im 2 razy mówiłem że kurwa lądujemy już..a oni chuj dalej lecą w pizdu...🤣🤣 Dopiero wrzucamy drugi bieg - warp 2 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,930 Napisano 5 Lutego 19 minut temu, WBB napisał: Też oglądałaś te perpetum mobile co na youtubach pokazują? Sam patrzyłem czy dałbym radę to zrobić 🙂 Temat juz wiele razy mi się przewinął. Wg mnie warto spróbować. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,021 Napisano 5 Lutego Teraz, Lady Green napisał: Temat juz wiele razy mi się przewinął. Wg mnie warto spróbować. Ale jakby to działało to chińczyki by już dawno to na aliexpress sprzedawali 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 5 Lutego @Lasir Ja wierzę w teze fraktalną świata gdzie jak przybliżysz część fraktala to staje się to identycznym obrazem jak ten duży fragment i można to zaobserwować na własne oczy i wyliczyć matematycznie itd. Więc dla mnie wszechświat w makro skali musi być podobny do świata w mikro skali lub być z nim kompatybilny. I jakby teza że ziemia jest płaska nijak pasuje do budowy atomu i fizyki kwantowej a, że jest planetą w przybliżeniu kulistą i krąży wokół słońca jak elektrony wokół jądra już bardziej tu pasuje. a że coś wychodzi z wnętrza ziemi i coś odbija się to może tak ale by musiało być to spójne z jakimiś prawami fizyki. Jeszcze słyszałem o takiej teorii że księżyc nie jest prawdziwym satelitą ziemi tylko sztucznym stworzonym przez jakieś istoty coś jak gwiazda śmierci w gwiezdnych wojnach. Wtedy prawdziwy satelita mógłby zostać zniszczony i te odłamki spadły np na ziemie a nie asteroidy kończąc życie dinozaurów itd :D. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,930 Napisano 5 Lutego @WBB jak się w końcu zdecyduje to podziele się z Wami wynikiem niezależnie od tego jaki będzie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,389 Napisano 5 Lutego @WBB Ziomuś wyłącz adblocka 🤣🤣 mi cały box śmiga na generatorze z Chin 🤣🤣 @Growerseed Fizyka kwantowa zdaje się potwierdzać twoje wierzenia, i zdanie ty jesteś bogiem nabiera nowego sensu, słyszałeś że obserwacja fotonów doprowadziła nas do tego że światło to fala?? Innym wnioskiem tego doświadczenia jest spontanie kwantowe, i super pozycja czyli coś na wzór rzutu kostką, cały czas się kostka turla, i tylko w momencie obserwacji staje, ale nie chce mi się rozpisywać , i tak niezła dawkę teori dla foliarzy dostarczyłem xd 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,389 Napisano 5 Lutego 42 minuty temu, Growerseed napisał: @Lasir Ja wierzę w teze fraktalną świata gdzie jak przybliżysz część fraktala to staje się to identycznym obrazem jak ten duży fragment i można to zaobserwować na własne oczy i wyliczyć matematycznie itd. Więc dla mnie wszechświat w makro skali musi być podobny do świata w mikro skali lub być z nim kompatybilny. I jakby teza że ziemia jest płaska nijak pasuje do budowy atomu i fizyki kwantowej a, że jest planetą w przybliżeniu kulistą i krąży wokół słońca jak elektrony wokół jądra już bardziej tu pasuje. a że coś wychodzi z wnętrza ziemi i coś odbija się to może tak ale by musiało być to spójne z jakimiś prawami fizyki. Jeszcze słyszałem o takiej teorii że księżyc nie jest prawdziwym satelitą ziemi tylko sztucznym stworzonym przez jakieś istoty coś jak gwiazda śmierci w gwiezdnych wojnach. Wtedy prawdziwy satelita mógłby zostać zniszczony i te odłamki spadły np na ziemie a nie asteroidy kończąc życie dinozaurów itd :D. A jednak uważnie to przeczytałem i masz tutaj zasadniczy błąd 🤣🤣🤣 jak pomniejszysz atom okazuje się że elektrony wcale nie krążą wokół atomu 🙂 I tu wchodzi super pozycja, elektron jest w każdym możliwym miejscu wokół jądra, i tylko obserwacja lokuje go w jednym punkcie, on nigdy nie krążył wokół atomu, mówisz o wiedzy ktora przez lata nie została zaktualizowana w książkach 🤣🤣 możesz sobie to sprawdzić :))) A co do ludzi co wierzą, w to co nam mówią 🤣🤣🤣 Poczekajcie jeszcze trochę, a będziecie mieszkać w 15 min miastach, z czipem na ręku służącym do płacenia, i inwigilacji, rolnictwo juz pogrążyli w Europie, następny krok dochód podstawowy, dalej kryzys 🤣🤣 Co do tej plazmy, z którą pracowałem służyła do produkcji czipów dla nas... Już tam nie pracuje, ale gwarantuję wam że produkcja na całym świecie idzie pełną parą @Growerseed Mistrzu właśnie tym jest fizyka kwantowa xd Żadne prawa fizyki nie działaja w skali makro, a to dlaczego świat w skali makro i w skali wszechświata reguluje ciąg Fibonacciego, i złoty podział, cały wszechświat jest tak zbudowany @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,102 Napisano 5 Lutego Masz ochotę na lekturę? Zapraszam do prepers @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Lutego E, bo będzie zaraz 500stron a o.plantach nic 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,021 Napisano 5 Lutego "Moda na Sukces" to się schowa 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,389 Napisano 5 Lutego @WymiataczMega @vego1989 @WBB O chuj wam chodzi, ludzie se dyskutują i jest wszystko pięknie...🤣 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach