moonka 3,395 Napisano 4 Lutego @Prepers czyli pazernosc bo zal bylo wyrzucac a tylko dokladales😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Lutego @Boczelli 3 planty to srednio mu zbija wilgitnisc... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 4 Lutego @vego1989 no ale tak narzeka ze jest ich za duzo to niech zostawi te 6 jak planowal i sam sie przekona 😉 @Prepers a tak serio to jaki masz osuszacz? Druga sprawa, jezeli po za boxem w pomieszczeniu masz duzo mniejsza wilgotnosc niz w boxie to kwestia wyciagu. Jaki wyciag masz? Chodzi na maxa? Filtr weglowy masz? Nie jest przypadkiem zajebany? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 4 Lutego @Prepers dokładnie wyjeb te np z podejrzeniem grzyba. Masz tam za gęsto mordo. Czas na selekcję 🥲 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Lutego @Boczelli może wyrzucić kilka sztuk i zobaczyć jak sytuacja, dobrze mówisz wyciąg na maxa włączyć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Lutego 4 godziny temu, moonka napisał: @Prepers pazernosc nie poplaca😉 Mnie też masz na myśli..? 😄 jak ja to dla zabawy robię 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 4 Lutego Wyciąg jest na maxa, ja niewiem co dolega roślina 3 już mają te plamy nie potrafię nawet tego zdiagnozować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 4 Lutego @Prepers Palisz papierosy? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 4 Lutego @Lasir oo jest teoria zobaczymy czy myślę o tym samym 🤣💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 4 Lutego Skaza tytoniowa 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 4 Lutego @Lasir jak mozaika tytoniowa🤔 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 4 Lutego Fachowo, teraz czytam, Wirus Mozaiki Tytoniu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 4 Lutego Jednym słowem 🍄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 4 Lutego To nie grzyb.@WymiataczMega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 4 Lutego (edytowane) @Prepers boxa dobrze wysprzatałes po ostatnim grow? @Lasir a podobnie wygląda. Juz wiem, to wirus🤦 Edytowane 4 Lutego przez WymiataczMega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 4 Lutego @Prepers nic nie wyrzucaj, obetnij chore liście i te co zasłaniają wierzchołki wzrostu to od razu zrobi się luźniej i poprawi się cyrkulacja powietrza 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 4 Lutego @Lasir już nie palę @WymiataczMega nie 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 4 Lutego @Prepers w sumie to nie z fajek się robi.Jest więcej ewentualnych powodów.Usuń te liscie i obserwuj. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 4 Lutego @Prepers tak by grzyb wyglądał, ale profilaktycznie opryskaj wodą z mlekiem kilka razy( pół na pół wodą i mleko) a te plamy to nie od wapnia i magnezu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 4 Lutego @Lasir Tak zrobię, ale odjelo mi chęci, mam ostatnio taki zajazd że ledwo wyrabiam, wchodzę do boxa i się tylko wkurwiam z tym podlewaniem, wilgotnością, teraz jeszcze wirus @Glut78 Uważam że raczej nie, byłyby bardziej rdzawe, i inny kształt miały, dostają cal-mag co podlanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach