Gość Napisano 8 Grudnia 2023 @grolsch3 i zajebali xD NASA nie mogło wylądować na księżycu to Jarek z Leszkiem księżyc 🌒 zajebali dla NASA 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 8 Grudnia 2023 @Mr.Green ... później zajebali Leszka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Grudnia 2023 (edytowane) 37 minut temu, WymiataczMega napisał: @Mr.Green ... później zajebali Leszka Nie za bardzo chciałbym wchodzić w polityczne sprawy na tym forum, ale brat go zajebał, ewentualnie sami nadgorliwi. Chuj z nimi, na tym pokładzie było w chuj ducha niewinnych osób. Edytowane 8 Grudnia 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 8 Grudnia 2023 @grolsch3 pełna zgoda 🤝 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Grudnia 2023 @WymiataczMega @grolsch3 jebać rząd i jebać system !!! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Grudnia 2023 7 godzin temu, Mr.Green napisał: jebać rząd Wystarczy zmobilizować młodzież 😉 7 godzin temu, Mr.Green napisał: jebać system !!! Na to nie ma siły 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Grudnia 2023 Wiadomo system zjada ludzi nas jebac ten syf kolego@grolsch3 jak tam robaczki zjadły owoce i warzywa czy serwujesz im następna porcję smakołyków?🙈😅😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 9 Grudnia 2023 11 godzin temu, grolsch3 napisał: ale brat go zajebał, ewentualnie sami nadgorliwi Ruskie ich zajebały. Ale nie będziemy teraz śledztwa tu robić 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Grudnia 2023 Qrwa, napisałam posta i się skasował Może to znak zeby sie nie wypowiadac 🙂 W ogole to zawsze powinnam się potrafić zamknąć, ale nie qrwa, nie bylabym sobą gdybym nie wtrąciła wszędzie swoich trzech groszy... (moralniak po wczorajszej imprezie) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 9 Grudnia 2023 @Lady Green dawaj jeszcze raz... choć nie wiem czy się już bać 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Grudnia 2023 (edytowane) @WBB mnie się nie trzeba bać, ja nieszkodliwa jestem 🙂 Odnośnie tematu.... lepiej będzie jak najpierw wytrzeźwieje do końca... Może podsumuje to jednym zdaniem... gwiazda dawida i te sprawy, choć to zbyt duże uogólnienie... Edytowane 9 Grudnia 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Grudnia 2023 @Lady Green tak jest !!! Żymianie nie śpią 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Grudnia 2023 Godzinę temu, Mr.Green napisał: @Lady Green tak jest !!! Żymianie nie śpią 😉 I marsjanie😉 A teraz wszyscy, bez politykowania możemy jedynie filozofować, jak chcecie jebnać system, żeby nas nie ruchał? 😁 Każdy posiadający id oraz płacący podatki czy chce czy nie jest częścią tego matrixa🤷🏻♂️ 3 godziny temu, Pablo 1988 napisał: jak tam robaczki zjadły owoce i warzywa czy serwujesz im następna porcję smakołyków?🙈😅😁 Cały czas smacznie wpierdalają, aż im się uszy trzęsą 😉 za niedługo zaserwuje im nowe smakołyki, kończą te co ostatnio wleciały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Grudnia 2023 (edytowane) 2 godziny temu, grolsch3 napisał: Każdy posiadający id oraz płacący podatki czy chce czy nie jest częścią tego matrixa Zgadzam się, dlatego trzeba nauczyć sie grać w tą gre i żyć na maxa, korzystac ze wszystkiego i cieszyć się tym, jedyne co nas ogranicza to nasza własna głowa/wyobraźnia. Nikt z nas "żywy" z tej gry i tak nie wyjdzie. 2 godziny temu, grolsch3 napisał: jak chcecie jebnać system, żeby nas nie ruchał? Ja to na starość rzuce wszystko i wyjade w Bieszczady. 😉 A tak serio, to myślałam kiedys o samowystarczalnej "ekowiosce", ale to trzeba by było coś swojego tworzyć bo te które juz są nie do konca mi odpowiadają, choć moze przez te wszystkie lata coś się w temacie pozmieniało. 🤷♀️ ale to tez by nie było 100% poza systemem. Ewentualnie możemy próbować uciec za lodowy mur 😉 Edytowane 9 Grudnia 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Grudnia 2023 @grolsch3 z systemem nie wygrasz bo jest za silny. Jedynym sposobem jest płynąć z nurtem ale z boku. Blisko brzegu 😉 nie wychylać się i kręcić swoje lody na boku 🙂 z systemem trzeba działać a nie mu się przeciwstawiać bo jako jednostki jesteśmy za słabi by móc stawić opór. Dlatego musimy być przebiegli i sprytni 🙂 No i za nic nie wolno ufać systemowi xD chyba że się lubi być dymanym bez mydła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Grudnia 2023 3 godziny temu, Lady Green napisał: A tak serio, to myślałam kiedys o samowystarczalnej "ekowiosce" Trzymam kciuki, bo marzenia trzeba realizować 🙂 2 godziny temu, Mr.Green napisał: Dlatego musimy być przebiegli i sprytni 🙂 Dlatego narodziłem się na nowo. Będę grał swoją melodie, moją grzechotką i będę przebiegły jak wąż 😂 dzięki Tester za zmianę 🖐️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 9 Grudnia 2023 To ja typuje 1:3:4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Grudnia 2023 1 godzinę temu, Grzechoczący Grzechotnik napisał: Trzymam kciuki, bo marzenia trzeba realizować 🙂 Dlatego narodziłem się na nowo. Będę grał swoją melodie, moją grzechotką i będę przebiegły jak wąż 😂 dzięki Tester za zmianę 🖐️ Cóż to za zmiany 😮 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Grudnia 2023 @Mr.Green zmiany na lepsze 😉 jak zawsze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Grudnia 2023 @grolsch będzie mi Ciebie brakowało 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach