Dudasz666 111 Napisano 25 Listopada 2023 @Prepers przewody 1,5mm² powinny mieć zabezpieczenie 10A. 10A x 230v = 2,3kW. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 26 Listopada 2023 Aktualizacja: Leje całą tabele 4 week light mix bio bizz 100%, i 1ml cal-mag co podlanie, rośliny puchną, ale nie jestem pewien czy już trochę za dużo nawozu nie mają, dolne liście żółkną na końcówkach, i schną. Jak dotrzymam tą plante do końca będę zadowolony, wygląda na to że mogą fajnie klepać, i pachną nie ziemsko. Gorilla cookies zmieniła zapach i pachnie różnie, od mocno skunowatego ciastka, po coś Ala amnesie w sensie słodkiego zapachu, ale nie owocowy, i jest 3 zapach tej wyzartej, taki delikatny, ale sianem zalatuje lekko, jak dotkne topa to uwalnia się słodycz, tylko jedna zachowała mocny profil 🍪. 5 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 26 Listopada 2023 Ładny szyszkowa las, kiedy ja się doczekam takiego widoku😔 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 26 Listopada 2023 (edytowane) Pięknie z purpla banana punch już jestem dumny sczyt zmierzony niech teraz puchnie ma 27cm Edytowane 26 Listopada 2023 przez Prepers 5 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 26 Listopada 2023 @Prepers elegancka kolba👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 27 Listopada 2023 Jak przesusze dzień rośliny będzie git? Czy zapierdalać 200km podlać? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 27 Listopada 2023 @Prepers Nic im nie będzie wariacie 🙂 nawet 2 dni 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 27 Listopada 2023 @Resi666 ja kiedyś poleciałem na urlop na 8dni po powrocie zastałem zmarnowane rosliny niemal że całe suche podlałem po 3 litry wody i poszłem spac po podróży na kilka godzin gdy wstałem poszłem zobaczyć co moge uratować jakie było moje zdziwienie jak zastałem po otwarciu boxa bujną zieleń efekt byl tego taki że zamiast 80-90 dni rosły 105 a plon niezły jak na auto bo z 3 sztuk 100g plus popcorn także bez stresu😉@Prepers 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 27 Listopada 2023 @Zycienamaxa No dokładnie nawet gdzieś ostatnio o tym czytałem więc wierzę Ci 💪 w takiej sytuacji obfite podlanie ratuje sprawę 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Listopada 2023 @Resi666 w pani domu pisali.. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 27 Listopada 2023 @Mr.Green A właśnie że nie...bo w tygodniku podhalańskim 🤣🤣🙆☘️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Listopada 2023 @Resi666 zrezygnowałem z prenumeraty w tamtym roku.. Na rzecz pani domu rzecz jasna. Maja lepsze krzyżówki 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 27 Listopada 2023 5 minut temu, Mr.Green napisał: @Resi666 zrezygnowałem z prenumeraty w tamtym roku.. Na rzecz pani domu rzecz jasna. Maja lepsze krzyżówki 😉 Jest w tym sens 😄 w podhalańskim ino kurwa owce i barany pokazują , a co czwartek oscypki jebane smażone 🤮🤪🤣☘️ 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 27 Listopada 2023 @Resi666 i @Mr.Green bo @Prepers się wkurwi że mu spamujecie. Tak w ogóle jaka pogoda u was? 😂😂😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Listopada 2023 @WymiataczMega jebie chujem 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 27 Listopada 2023 @Mr.Green u mnie piach że żwirem napierdala. Aż struchlałem. Jutro będzie trzeba łopatować. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 27 Listopada 2023 @WymiataczMega Pizga -4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 29 Listopada 2023 Długo jeszcze ...? xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 29 Listopada 2023 @Prepers ile podaje producent? Ile już mają? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 29 Listopada 2023 @WymiataczMega 10tyg, i 8 tyg 4 grudnia chyba 60 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach