Gość Zielone krainy Napisano 24 Stycznia 2022 @konopny_janusz To możesz spać spokojnie. Taka genetyka i tyle, u mnie była inna sytuacja, ale też topy miały właśnie taki nietypowy krztałt i taki marny w porównaniu z innymi roślinami. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 24 Stycznia 2022 (edytowane) @konopny_janusz @konopny_janusz ty masz 3 rośliny w różnym stadium rozwoju i każda to lsd? Xd Edytowane 24 Stycznia 2022 przez onyx 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Stycznia 2022 (edytowane) @onyx tak, miało nie być tej nowej lsd, ale wkurwiłem się że tamte mi nie wyszły i postanowiłem nie tracić czasu tylko ruszyłem po nasionka, ziemie, doniczke i zasadziłem. @Zielone krainy wtedy pamiętam, że pisałem ci, że kurde typiara się śmiała, bo ja wszedłem tam w kapturze i masce i bez dzień dobry kurde mówie, poprosze LSD od Barneys Farm : D Edytowane 24 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Stycznia 2022 @konopny_janusz Przejdź na minerały skoro bio Ci nie odpowiada, najprościej chyba będzie moim zdaniem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Stycznia 2022 (edytowane) @Udyr to bym musiał nowe nawozy kupować, co jest z mineralnych dobre na grow żeby azot dostarczyć? no i do tego przydałby się jakiś stymulator kwitnienia zamiennik top-maxa. Pk 13 14 już mam i używam Edytowane 25 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 25 Stycznia 2022 @konopny_janusz A tego Co nie podpowiem, dużo czytam ale doradzić nie doradze. Wiem tylko że te bio trzeba ładować wcześnie i to bardzo, bo dłużej zajmuje im przekształcenie w format odpowiedni do pobrania przez roślinę. A mineralne są w formie prostej. Ot tyle co mogę powiedzieć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 25 Stycznia 2022 @Udyr zostanę chyba przy tych co mam, tylko kusi mnie przypierdzielić coś typu 8ml bio-grow 6ml bloom, ale nie wiem jak plant na to zareaguje i cykam się, że cała uprawa pójdzie w pizdu 😄 Mi się wydaje, że głównie u mnie są niedobory azotu, nie wiem po cholere plant pobiera tyle azotu na flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 25 Stycznia 2022 @konopny_janusz Dziwne dziwne, i to już właściwie 3 roślina z podobnymi objawami u Ciebie ? Nie znam się może jakoś wyjątkowo, ale coś w tym nawożeniu musi być. Ja swoim dam tak jak podają na forum tu na wyspach, czyli w 3 tygodniu już zaczną żreć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 25 Stycznia 2022 (edytowane) @Udyr poprzednich roślin nie liczę bo kompletnie mi nie wyszły, no i tam była ziemia uniwersalna, popsute pH (wtedy nie miałem jeszcze miernika pH), walczyłem ze skoczogonkami, sypałem dolomit, sypałem później nową ziemie allmix na flo na górę planta który rosnął na uniwersalnej od początku i przejebałem jeszcze bardziej. A tutaj jest all-mix od początku, zero robactwa, pH roztworu za każdym razem mierzone przed podlaniem, chyba jest tak jak @Zielone krainy wspominał, że korzenie już szczelnie wypełniły doniczkę 10l to i szybciej jedzą. Trening też zrobił swoje jest około 20 topków prawie na równym poziomie, każdy z nich potrzebuje żreć. Edytowane 25 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 25 Stycznia 2022 (edytowane) Ułamałem rano gałązke z topem przy wyciąganiu z boxa celem podlania, gałąź planta zahaczyła o inną gałąź rośliny obok. No ja pierdole, musiałem do innej gałęzi zamocować drutem żeby tamta nie opadła. Powinno się chyba z rosnąć, nie jest to złamanie otwarte tylko takie do połowy jakby Edytowane 25 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 25 Stycznia 2022 (edytowane) Powstały gdzieniegdzie na liaciach takie jakby paski Edytowane 25 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 25 Stycznia 2022 @konopny_janusz To głód, tak samo jak i u mnie się zaczęły pojawiać jak krzyczały o pk 😄 Końcówki zaczynają schnąć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 25 Stycznia 2022 (edytowane) @Udyr dałem rano 2ml pk 5ml bloom 5ml grow końcówki gdzieniegdzie są chrupiące 😄 Edytowane 25 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 25 Stycznia 2022 @konopny_janusz kompletny mindfuck mam z tym co za cuda się tu dzieją 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 25 Stycznia 2022 @Udyr jakoś doprowadzę do końca uprawy najwyżej plant zostanie z jakąś małą garstką liści, ale trzeba walczyć. Zwiększy się może dawkę za 2-3 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Stycznia 2022 (edytowane) @konopny_janusz Jakie paski ta purpura na liściach? Edytowane 25 Stycznia 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 25 Stycznia 2022 @Zielone krainy tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Stycznia 2022 @konopny_janusz To kumpel naturalne, przy LSD, ona się tak wybarwia to akuratnie nie jest kwestia niedoborów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 25 Stycznia 2022 @Zielone krainy aa no to git. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 26 Stycznia 2022 (edytowane) Dalej jest tak samo lub minimalnie lepiej jak było nie chce mi się planta wyjmować bo ucierpiał przy wyciąganiu ostatnio, żeby zdjęcia robić ale trzeba będzie większe dawki, albo chuj wie. Jutro podać jej to samo 5ml grow 5ml bloom 2ml pk 4ml top-max? @Zielone krainy Edytowane 26 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach