Gość Zielone krainy Napisano 27 Grudnia 2021 @konopny_janusz Spróbuj tej jednej dać większe ec, może dla niej to, co dajesz to mało na tym etapie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 27 Grudnia 2021 @konopny_janusz w szczycie lalem nawozy co każde podlanie z zawyżona dawka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Grudnia 2021 @Zielone krainy @Tomaszszym to ile im dać? Polećcie coś bo nie mam miernika EC nijak nie sprawdzę Do dyspozycji mam bio bloom pk1314 top max bio grow cannazym i calmag @Tomaszszym ja we wcześniejszej uprawie lałem po pół zakrętki pk 13 14 nawet nie odmierzalem 😄 @Zielone krainy tam by się wszystkim przydało dać większe EC @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Grudnia 2021 (edytowane) @konopny_janusz Daj bloom 4 ml , 2 ml pk i 4 ml top max. Edytowane 27 Grudnia 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Grudnia 2021 (edytowane) @Zielone krainy dobra i będę lał do podlanie zobaczę jak zareagują w końcu to zabawa ile wyjdzie to wyjdzie a gorzej być nie może najwyżej zetnę 😄 Edytowane 27 Grudnia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Grudnia 2021 @konopny_janusz Nic się im nie stanie, zjedzą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Grudnia 2021 @Zielone krainy może jest jakaś zależność wysokości planta do zapotrzebowania bo moje mają po 160cm z doniczką, bez doniczki jakieś 120-125 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Grudnia 2021 Dzisiaj naliczyłem się 26 szczytów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Grudnia 2021 @konopny_janusz ja przy dwóch roślinach mam 12 głównych więc u ciebie może być ciekawie a ile ta roślina będzie wpierdalac to głowa mała xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Grudnia 2021 @konopny_janusz No im większa roślina, tym wiadomo, że więcej wody i nawozów będzie potrzebowała, aby się wyżywić. Masz więcej szczytów ode mnie, u mnie roślina, jaką będę kosił prawdopodobnie jutro, ( o ile dobrze policzyłem) ma 16 szczytów, ale już 3 małe topy z niej uciąłem , by mieć, co jarać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Grudnia 2021 @Zielone krainy ale ty miałeś też ponad 20 szczytów chyba tylko ucinales odgałęzienia do których mało światła docierało @onyx najgorsze jest to że i tak pewnie plant sobie wybierze kilka szczytów które wypierdolą do góry przeganiając inne i to wszystko tak równiutko nie pójdzie jakbym chciał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Grudnia 2021 @konopny_janusz Uciąłem ich kilka, jakie słabo rokowały, ale nie pamiętam ile ich uciąłem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Grudnia 2021 @konopny_janusz znam to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Grudnia 2021 @Zielone krainy @onyx wymieniłem przed chwilą wodę z water curringu, nos by urwało taki jest smród 😄 Chyba 2 razy na dzień będę musiał wymieniać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Grudnia 2021 @konopny_janusz To wymieniaj, jak trzeba, aby mieć czyste palenie, ja zobaczę, ale nie chce mi się wc robić, więc raczej sobie odpuszczę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Grudnia 2021 @konopny_janusz watercuring jest smutny bo potem palenie wali sianem a ja nienawidzę jak palenie wali sianem Ale rozumiem to że nie masz wyjścia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Grudnia 2021 @onyx nie wali sianem jak się nie zepsuje później suszenia. Przetestowałem to na sampelku. Miałem wyjście mogłem normalnie suszyć ale nie zrobiłem 2 tyg płukania samą wodą bo szybko musiałem ciąć że względu że LSD musiała mieć miejsce w boxie. Przynajmniej nie będzie płuc targać @Zielone krainy jutro kupię demineralizowana bo mi się skończyła muszę kranowe lać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Grudnia 2021 @konopny_janusz Ja mam kanister 5 l wody destylowanej, ale i tak mi się w to bawić nie chce zbytnio, ale zobaczę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Grudnia 2021 (edytowane) @Zielone krainy jak masz dużo bursztynów to ja bym nie robił ma twoim miejscu, ja wcześniej musiałem kosić i choć trochę też chciałem zwiększyć moc. Moc skittlez jest dla mnie zadowalająca, sampelek po wc fajnie otula do snu 😄 Jednak mam wątpliwości co do mocy violator kush, zobacze co to z tego będzie Edytowane 27 Grudnia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Grudnia 2021 @konopny_janusz Druga roślina posiedzi do 30-40 % bursztynu, a ta jaką ścinam jutro, lub góra pojutrze ma pełne mleko i bursztynu na jakieś 15- 20 %, więc mocy poprawiać nie chce, jak w smaku będzie ok to zostawiam, jak jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach