Brazil Munster 709 Napisano 10 Listopada 2021 Osuszacz swoją drogą ale jak ta gęsto będzie to przewiew będzie zbyt mały. Tak czy inaczej ładował bym po wycince wentylator mieszajacy od dołu. Tam naprawdę trzeba zrobić ostre strzyżenie. Wyjdzie to tylko na lepsze, więcej światła dojdzie wirc więcej dojrzałych topow, i wiekszy przewiwe wiec mała szansa na plesn @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Listopada 2021 @Tomaszszym Kupiłbym coś lepszego niż tapsin. Jak chodzi o osuszacz to dobry pomysł, ale też liczy się dobry przewiew, bo jak masz gąszcz, w jakim powietrze słabo krąży to pleśń i tak może cię dopaść. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 10 Listopada 2021 @Zielone krainy możesz coś polecic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Listopada 2021 @Tomaszszym Ja stosuje Biobizz LeafCoat, może być też od Canna cure. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 11 Listopada 2021 @Tomaszszym Czym później chcesz zrobić porządek tym gorzej dla roślin i dla Ciebie, pod względem stresu plechy. Więc już masz kolejny powód by zabrać się za to zaraz. V. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 11 Listopada 2021 @Zielone krainy 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 11 Listopada 2021 Pokaż banana blaze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 11 Listopada 2021 @KlausKörner tak chwile potrwa to zanim do niego dojde @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 11 Listopada 2021 Najwyższy z bananow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 11 Listopada 2021 Troche słabo to wygląda. Oby kwiaty w miarę były! I chyba bym usunął to co jest na dole bo z tego raczej nic nie bedzie... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 11 Listopada 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Listopada 2021 @Tomaszszym Dobrze je wyciąłeś, wyciągają się jednak mocno, pewnie to wynik właśnie tego, że były zagłuszone i walczyły o dostęp do światła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 11 Listopada 2021 @Zielone krainy lemon 2 tyg późniejszy od reszty bez treningu teraz posiałem połamałem bo nie mam serca wyrzucić to tak jak bym psa do lasu wywiózł😅😅😅 Ostatni banan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Listopada 2021 @Tomaszszym Stosunkowo cienkie łodyżki, bo roślina się wyciągnęła szukając światła, raczej większość z tych topów odpowiednio nie spuchnie, będą takie rozrzedzone, ale coś tam zbierzesz. Na przyszłość lepiej dać mniej roślin, lub wcześniej powycinać zbędne łodygi, jakie będą czerpały składniki z ziemi pobierały energie świetlną, ale nie zbudują ładnych topów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 11 Listopada 2021 @Zielone krainy mądry Polak po szkodzie teraz żałuje ze dosiadłem ta jedna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Listopada 2021 @Tomaszszym Tragedii nie będzie, coś wyciągniesz, ale lepiej by wyszło, jakbyś dał mniej, lub wcześniej wiele niepotrzebnych szczytów wyciął, by każdy szczyt miał odpowiednią przestrzeń dla swojego optymalnego rozwoju. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 11 Listopada 2021 @Zielone krainy Zgadza się to co piszesz widzę po topach ze są drobne i raczej już nie eksploduja Tak to wyglada jeszcze podlać j kimono @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Listopada 2021 @Tomaszszym Nauka na przyszłość, ale plon z tego będzie, byłby po prostu znacznie lepszy, jakby rośliny od początku były inaczej pokierowane, lub byłoby ich mniej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 11 Listopada 2021 @Zielone krainy wydaje mi się ze zjebalem początek słabe LSD plus nie scentralizowana lampa poszły w początkowej fazie zbyt w górę skupiłem się na lemonach i odpuściłem banany tzn nie dokładałem tak ostatnim razem w drugim 3 tyg przy okazaniu płci tez robił się mi banan koczowaty po przestawieniu na środek zbił się i to ładnie tak myśle ze przy dobrych wiatrach wezmę z tych dwóch bananów to co z jednego oststnio Te topki nie maja wagi wydają się lekkie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Listopada 2021 @Tomaszszym Za dużo ich dałeś i musiały walczyć ze sobą o światło, bo jedna zagłuszała drugą, a samo LST nie jest tu problemem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach