Tomaszszym 189 Napisano 6 Listopada 2021 @Zielone krainy potrzeba matka wynalazku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Listopada 2021 @Tomaszszym Ja bym to przerzedził ziomku, bo raz, że plecha może łatwiej wejść przy takim gąszczu i ciasnocie, bo będzie tam słaby przewiew powietrza, a po za tym dojście światła nie będzie dobre. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 6 Listopada 2021 @Zielone krainy szczerze dojście światła mam trochę zjebane bo zabudowalem wentylator i mi ściąga lampe będę coś z tym gąszczem na dniach działał łamanie i przerzedzenie w nast tyg żeby odpoczęły jeszcze trochę po ostatnim razie Szczerze 1m to za mało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 7 Listopada 2021 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 7 Listopada 2021 @Tomaszszym las że można się zgubić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 7 Listopada 2021 @Vampidrut Nie widzę na Twoim kanale filmiki z co2 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 7 Listopada 2021 Wycinaj te doly xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Listopada 2021 Rozumiem go czemu nie wycina. Też się boję, hermić później mogą. Mam ten sam dylemat i po trochu lisci się pozbywam po 3,4 liście z każdej max i tak dwa razy w tygodniu Jakbym miał jedną herme w boxie która by mi zapyliła inne planty to bym popadł w konkretną depresję A tak serio to żart z tymi 3,4 liśćmi bo poszło konkretniej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 7 Listopada 2021 @konopny_janusz Ostatnim razem z kilogram liści wyrwałem jak banan u cb @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 7 Listopada 2021 @Tomaszszym to ja mam tego banana. Chujowo fatalnie, już zastanawiam się czy nie w jebac. Niby ok ale dla mnie fatalnie.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Listopada 2021 (edytowane) @Tomaszszym ja mam trochę inne odmiany. Dzisiaj po defo trochę mniej gęsto się zrobiło, chcialem trochę doły doświetlić i zmniejszyć wilgotność @KlausKörner ja mam w lsd takie cienkie gałązki wkurwia mnie to bo wiem że gówno z niej będzie a tak mi na tej odmianie zależało Edytowane 7 Listopada 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 7 Listopada 2021 Mam automat na parapecie po topingu, tam byś zobaczył galazki cienkie. Wygląda jak pająk. @konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Listopada 2021 (edytowane) @KlausKörner ciekawe czy to genetyka taka czy wina ziemii bo np miala mniejsze EC na starcie, u mnie roślina na all mixie ma najgrubsze łodygi Edytowane 7 Listopada 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 7 Listopada 2021 @konopny_janusz u mnie to moja wina. Stoi w rogu boxa i ma za mało światła, lampa 120w i do tego 12/12 chodzi a to automat. A pająk z parapetu to samo. Tylko bardziej cieniutki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 8 Listopada 2021 @KlausKörner u mnie identyczna hujnia z jednym ale w sumie wszystkie banany maja cienkie łodygi tylko ten do tego wystrzelił w górę Pozostałe są w huj porośnięte drobnym kwieciem jak nie spuchna ta huj z tego bd Szczerze to u cb jeszcze nie ma tragedii @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 10 Listopada 2021 Trzeba bd to ogarnac😳 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Listopada 2021 (edytowane) @Tomaszszym Kiedy to ogarniesz? Tam jest busz, za jaki na kwitnieniu możesz słono zapłacić plechą, bo w takiej gęstwinie o plechę nie trudno, a też światło ma ograniczony dostęp. Edytowane 10 Listopada 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 10 Listopada 2021 @Zielone krainy jutro zamierzam to przerzedzić połamać dzisiaj już nie mam sił tylko zapodam papu @Tomaszszym a piją jak pojebane interwał piątek 1,5 sobota nic niedziela 1,5 wt 1 czw 1 itd itp @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Listopada 2021 @Tomaszszym Spoko twoja uprawa, więc zrobisz kiedy chcesz, ale ja bym zrobił z tym porządek, abyś się nie obudził za późno, bo możesz mieć pleśń w topach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 10 Listopada 2021 @Zielone krainy pierwszym razem mnie to spotkało w sobotę wstawiam dodatkowo mały osuszacz powietrza wydajność 1m2 @Zielone krainy jak myślisz ma sens spryskać je na dniach topsinem Zapobiegawczo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach