WymiataczMega 2,313 Napisano 5 Lutego @Prepers byku luz. Jak dziewczyny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 5 Lutego @WymiataczMega strasznie 🤣🤣 bałem się podlać wczoraj xd dwie stoją poza boxem, są przesuszone, ogólnie to zostało 8 xd dwie stoją bez światła na środku pokoju , i nie potrafię ich zabić xd🤣🤣🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,313 Napisano 5 Lutego @Prepers nie podlewasz bo wilgotność wysoka? Ofrykaj trochę z liści tych większych i wysyp keramzyt na wierzch doniczek. Powinieneś ją zbić w ten sposób @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 5 Lutego @WymiataczMega Nie no odjebalem innaczej tylko niewiem czy tak będzie mogło zostać 🤣 wilgotność 58% 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,388 Napisano 5 Lutego (edytowane) @WymiataczMega kermazyt nie spowoduje kiszenia sie korzeni w dlugo schnacej ziemi? Edytowane 5 Lutego przez moonka 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 5 Lutego @moonka Dokładnie tak nie zasłaniamy powierzchni ziemi...58 % wilgotności może być 👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,313 Napisano 5 Lutego Już z taką wilgotnością nie trzeba nic kombinować. Wystarczy wtedy ogarnąć schemat podlewania pod keramzyt na wierzchu 🤷. Przecież nie mówię żeby cementu do tego dodał czy ubijał @moonka @Resio666 chodzi o ograniczenie parowania 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 640 Napisano 5 Lutego Czekaj, czekaj.To forum o ganjii czy znowu po nalesniku biegam? Kaj jo je? Wczoraj to nie był sen prawda?:)) Haha Witajcie ludziska.Wbijmy trójeczke? Zaraz będę miał słowotoki :)) 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 5 Lutego (edytowane) @Lasir pal, wciągaj, żryj.... po pół 🙂 Edytowane 5 Lutego przez WBB 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,311 Napisano 5 Lutego @Prepers tez mam osuszacz w boxie bo inaczej chuja daje. 58% jest git, pomysl o lepszym osuszaczu na przyszlosc . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 640 Napisano 5 Lutego @WBB nigdy pół 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,313 Napisano 5 Lutego @Lasir tego się trzymajmy haha👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 5 Lutego @Boczelli osuszacz mam zajebisty 10l/24h @Lasir moja żona jak wychodzę powtarza że do połowy to nie zdrada, tylko niewiem czy to o mnie chodzi, czy o nią 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,313 Napisano 5 Lutego @Prepers dużo cię kosztował? Wiesz jakie ma wymiary podstawy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 5 Lutego @WymiataczMega Jest jak polowa podstawy doniczki 11l, ale temp pracy ma 30 stopni, niewiem byku coś ponad 100e chodzą 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,313 Napisano 5 Lutego @Prepers co znaczy że temperatura pracy to 30°? W takiej temperaturze tylko pracuje? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 5 Lutego @WymiataczMega grzeje się do 30, i cieplutkie powietrze 30 stopni oddaje, testuje go dopiero w boxie, ale w zimie mogłem go użyć jako piecyk 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,313 Napisano 5 Lutego @Prepers mógłbyś podstawę zmierzyć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 5 Lutego @WymiataczMega mogę ci zmierzyć, ale gwarantuję ci że wejdzie ci, jeśli chodzi o kształt i rozmiar gra gitara, czytaj co do ciebie pisze 🙂 Bo możesz mieć duży problem z temp potem, ja mam 1.5m2 dwa mieszanki, i wyciągający da się to ogarnąć, ale niewiem jak to by było w mniejszym namiocie, a jest etykietka płomyka, i pisze żeby osuszacz stał w min 4m @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,311 Napisano 5 Lutego @Prepers jak taki zajebisty to czemu tylko do 58% zbija? @WymiataczMega Trotec seria TTK najlepsze osuszacze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach