Boczelli 3,321 Napisano 12 Lutego @Mr.Green jakiego sitka uzywales? @Prepers z bubble duzo roboty rzeczywiscie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Lutego @Boczelli stalowego o bardzo drobnym oczku. Robiłem na próbę i z pewnością nie było to takie perfekcyjne jak po tych sitkach profesjonalnych co kładziesz 3-4 jedno ja drugie więc i materiał był bardziej zanieczyszczony resztkami. Przyjdzie czas i na ten zestaw sitek 😛 póki co nie jest to jakieś niezbędne bo za mały mam namiot żeby się w to bawić. Prędzej jak wjada amerykanskie odmiany cali.. to tam lukru widziałem że Dużo się osadza na liściach i wtedy aż szkoda takich cukrowych 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 12 Lutego @Mr.Green ja robilem kiedys bubble bagsami, ale duzo pierdolenia z tym. Moze sprobuje z sitkiem kiedys. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Lutego @Boczelli jak masz ten zestaw sitek to spoko wtedy to wychodzi i bardzo szybka robota. Ten ostatnio kief który przepada to aż biały jest od trichomow 😛 i takie coś jak zgnieciesz to masz czysciutki haszyk jak ten jasny który ostatnio prezentowałem 😉 Ja sobie zawszę tym posypuję blanta przez zwinięciem jakbym dojebal pieprzu na pomidora tak fest i też składa tak że ślinotok 🤤 Wjedzie praska to bede moonrocki tworzył 😄 i trufle i w ogóle 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 12 Lutego @Mr.Green @Mr.Green nie wiem czy na sucho przejdzie przez te najmniejsze bagsy 🤔 Moze spróbuje jak bede mial wene 😁 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Lutego @Boczelli to Ty na sucho chcesz w workach robić czy co 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 12 Lutego @Mr.Green bo ty o zestawie sitek pisales, a ja przeczytalem zestaw workow 😅 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 12 Lutego (edytowane) @Boczelli pewnie da się upchać tyle doniczek i zrobić po 1, 2 szczyty w obrębie średnicy donicy ale to w huj męczenia wycinania roślin a finalnie z krzaka i tak dostaniesz tyle samo tzn. właśnie nie to samo bardziej się opłaca iść w optymalizacje mniej doniczek, większe doniczki. Bo np jak ktoś robi wega z miesiąc to spokojnie doniczki 10 l wciągnie czy nawet 14l Zielony robił. Ale bania odpowiadam na posty z soboty nie spojrzałem na numer strony xd. Także hejzik już dobrze wchodzi 😄 Edytowane 12 Lutego przez Growerseed 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 12 Lutego @Growerseed no tak tez nie jesnim za tym zeby pchac tyle roslin do boxa, ale chodzi mi o to ze da sie to zrobic bo ktos tu pisal ze ni chuja 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 12 Lutego (edytowane) @Growerseed Dla mnie dobra ręką wypełniasz 1.44m2 8 automatami 11l donice, dajcie mi jeszcze tydzień, i wam to pokaże 🙂 Śmiem liczyć 100 z jednej, idą taki sztos że chętnie jakbym trochę lepsze fotki miał na fast buda to wjebal na forum "week to week", ten lumatek jest naprawdę kozak! Jestem bardziej niż zadowolony siedzę i se porównuje roślinki z 33 dnia, i se brendzluje 🤣🤣 @Boczelli Nikt tu nie pisał że ni chuja, tylko przede wszystkim że to niema sensu 🙂 A jeszcze w rozmowie z tobą doszukiwalem się sensu w małych doniczkach, i różnorodności Edytowane 12 Lutego przez Prepers 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 12 Lutego @Mr.Green byku palę twoje bio-tabsy, i bleeee 🤣🤣🤣 Myślę że gość niewie jak to robić, bo ufam ci że mogą być dobre 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Lutego @Prepers Ty to mnie rozpierdalasz czasami 😄 ale dzięki za cynę 😄 pogadam z typem 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 13 Lutego Oho.... już klubik zawiązali chyba 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 13 Lutego @WBB Nie nie nie 🤣 Ja zostaję na bio bizzach. A taką ciekawostkę zapodam od tygodnia leje wodę z osuszacza rośliną, i nie zauważyłem żadnej różnicy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 13 Lutego (edytowane) @Prepers też miałem taki pomysł ale stwierdziłem, że jednak się trochę wysilę i będę ją wylewał przez okno dachowe 3 metry obok 🙂 Edytowane 13 Lutego przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 13 Lutego (edytowane) @WBB Jest prawe destylowana ec 0.05, a więc do mocnego nawożenia idealna, a różnicy nie widać lałem 6l deszczowy na połowę roślin, i 6l z osuszacza wychodzi równo po 1.5l, i szkoda tej wody nie wylewaj więcej 🙂 @Mr.Green Tutaj niema co cię rozpierdalac pierwsze wiadro z rana, i nie klepie, a topki całe zlane lukrem, i ładne, trochę mniej pachną, ale, i tak lepiej jak hydroponika w smaku, i zapachu 🙂 Jak dla mnie albo chujowa pestka, albo gość coś zjebal Edytowane 13 Lutego przez Prepers 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Lutego @Prepers a nie wiesz jaka odmiana? Może ma 13% dlatego nie klepie 😄 Albo jakas śmieszna pestka od jakiegoś śmiesznego breedera 🤷♂️ Hydro nie ma nic wspólnego ze smakiem bo to Hydro 😄 tam ma być napompowane na maxa kosztem jakości. To logiczne 😛 Ja mam w głowie plan jak zrobić doniczkę ziemia+hydro z czym hydro będzie tylko wodą a karmienie będzie do ziemi 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 13 Lutego @Mr.Green byku ty niemasz pomysłu tylko tworzysz autopot 🤣🤣🤣 To co ja chcę zrobić samemu, i jest to proste w konstrukcji, ale gotowe mają stałe, i chujowe rozmieszczenie. Rozumiem że w twoim planie chcesz wyciągnąć korzeń do spodu doniczki gdzie będzie znajdowało się trochę ziemi? A, i odkryłem małą ciekawostkę 🤣🤣 Jak dopierdolicie trochę więcej biobizz microbes to woda w doniczce tak nie paruje, a grzybki zatrzymują wilgoć jest to ogromna różnica. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Lutego (edytowane) @Prepers normalna doniczka 25 litrów ziemi. Wytnę dno zamontuję sito żeby ziemia nie wypadła a korzenie mogły swobodnie wyjść poza ziemię i iść w dół gdzie będzie na nie czekał zbiorniczek z wodą i pompką żeby miały tam elegancko 😄 Połącze ziemię z hydro 😄 Edytowane 13 Lutego przez Mr.Green 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 13 Lutego @Mr.Green Ciekawy pomysł 😄 tylko się tak zastanawiam czy da to coś na + 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach