Mr.Green 4,309 Napisano 10 Lutego @Prepers ilość doniczek i ich rozmiar to tylko szczegół. Ja np patrzę na to tak że licze ogólny litraż ziemi jaki wrzucam do boxa Jeżeli miałem raz 6 bagow po 25 litrów to daje 150 litrów ziemi w boxie. Teraz będę miał 12 bagow po 8 litrow to mam 96 litrów ziemi w boxie.. więc wychodzi że jakby mniej 😄 więc to żaden problem 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 10 Lutego @Boczelli Pogadamy za tydzień jak już na zdjęciach będzie widać, że jednak miejsca nawet na drobne manewry zabraknie 🤣 Już mam metodę jak przy nich pracować, ale mówię ci że jest ciasno @Mr.Green mi wyszło na doniczkę około 12.5l, i niewiem jak, ale musiałem dorzucić troszkę innej ziemi I gwarantuje ci greenu, że rośliny będą tak ogromne że sensu nawet na 9 nie widzę, bo dobry trening LST, i masz dywan dokładnie 1.44m2 Przy 8 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 11 Lutego Da się jarać bubble hash z wapo? Jak to klepie, w smaku dobre jest? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 11 Lutego @Prepers jak ciasno to dobrze 😏 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Lutego @Prepers chyba zależy od wapka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 12 Lutego Wyciągnę z rośliny z samego trymu 5g bubble hashu? Niewiem czy się bawić z haszem, czy z babeczkami, ale już widzę że tego od chuja będzie, i szkoda wyjebać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 12 Lutego @Prepers i spleśnieje zanim coś zrobisz.... u mnie już jakieś liście pleśnieć zaczęły i wyrzucać mi nie pozwolono bo będzie niby coś pieczone 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Lutego @Prepers Mogę Ci podesłać filmik gdzie gościu robi to ocenisz po ilości materiału 🙂 Ja osobiście robiłem przesiew na sucho przez sitko.. odpady mrozisz.. wyciągasz i walisz przez sitko i wytrzepujesz trichomy.. zbiera się dość pokaźna ilość magicznego pyłu 🙂 potem go sobię odrzucasz do blanta czy co tam palisz i jechane 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 12 Lutego @WBB Co ty mam tym razem pomocnika, żona wali ze mną trym, i bubble hash 😉 @Mr.Green Filmiki widziałem już jakieś, ale robię bubble hash ze względu na jakość 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 12 Lutego @Prepers elegancki pomysł 👍 jestem za tym żeby w miarę możliwości wyciągać maksa z naszych plonów. U mnie "odpad" leci do masełka dzięki któremu powstają ciasteczka 🤤. Z moich growów zazwyczaj 2-3 rośliny, odpadów nie jest tyle żeby myśleć o haszyku. U ciebie byku sytuacja jest wyborna pod takie manewry. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 12 Lutego (edytowane) @Prepers BHO sobie zrob 😏 jest z tym troche zabawy, ale zmiata z planszy 👌 A co do bubble hash to duzo zalezy jakiej jakosci materialu uzyjesz, im wiecej topow, szronu i zywicy tym wiecej haszu uzyskasz. Edytowane 12 Lutego przez Boczelli 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Lutego @Boczelli fujjjj 😄 po gazie to na pewno jebie na banie 😄 Slyszalen że fest jebie jak się to robi? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 12 Lutego @Boczelli BHO? HBO znam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Lutego @WymiataczMega BHO to gorsze jak WHO.. także ten 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 12 Lutego @Mr.Green przepuszczasz gaz przez towar, potem robisz dekarbosylacje wlasnie zeby pozbyc sie resztek butanu. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Lutego 52 minuty temu, Prepers napisał: Filmiki widziałem już jakieś, ale robię bubble hash ze względu na jakość Jak szukasz jakości to kup sobię prasę i rób swój miód 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 12 Lutego @Mr.Green nie jebie na banie ze wzgledu na obecnosc butanu bo o to w tym chodzi, zeby sie go pozbyc tylko dlatego ze ma bardzo duze stezenie thc. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Lutego @Boczelli mniej więcej wiem jak to wygląda.. i dlatego do mnie to nie trafia.. Wole naturalne metody jak sitko czy praska lub ewentualnie lód.. Dwa.. że ja i gaz.. yyyyymmmm to nie dobry pomysł 😄 na bank cos/ktos jebnie 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 12 Lutego @Mr.Green bo Wy w tych niemcach wszyscy macie pierdolca na wszystko ECO. Tak samo jak mój szwagier.... eco, bio, łososie i cielęcinka 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 12 Lutego @Mr.Green ostatnio oglądałem takie prasy. Za 150€ już bym coś nabył @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach