Glut78 640 Napisano 4 Lutego @Prepers Ale skąd ogarnąć taką wodę do podlewania🤣😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 4 Lutego @Prepers Czytam teraz o czym piszesz.Niesamowite ma pierwszy rzut oka.Zgłębie temat bankowo.Zawsze miałem i będę miał wodę za coś wspaniałego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 4 Lutego @Lasir Mnie ciekawi coś innego byczku w +/- 90 % z wody jesteś, a teraz widziałem jak wpływa częstotliwość na wodę, to teraz zobacz kto na świecie nam przestroil instrumenty na 440hz, i jak wygląda krztalt wody przy takiej częstotliwości, a jak przy 432hz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 4 Lutego @Prepers Lubię ludzi poszukująco/wątpiących 🙂 sam taki jestem.Czytałem dość sporo na ten temat i to dość ciekawych rzeczy.Tak serio w huj o tym czytałem i nie tylko o tym.Ja wierzę w moc częstotliwości. Dlatego przestałem oglądać telefizor prawie do zera.Muzyka gra mi 7h dziennie a tv zakurzone. Muzę z mojego hifi nie z tv youtube.Gra po mojemu i tak jak ja chcę 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 4 Lutego @Lasir @Lasir To uwierz w moc księżyca, i nie mówię tutaj o uprawie, nie miałeś nigdy tak że w nocy spać nie mogłeś? Ja pamiętam jak kiedyś wstałem w środku nocy tak naładowany energią, że musiałem wyjść, a jak wyszedłem księżyc wydawał mi się największy jaki w życiu widziałem, a ja przeszedłem chyba z 10 km, i nie spałem całą noc 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 4 Lutego Przestroili podobno sygnał telewizyjno radiowy. @Prepers Wierzę w moc księżyca! Akurat księżyc mnie pasjonuje wyglądem od zawsze.Miałem kiedyś fajną lunetę.Od pewnego czasu interesuje mnie do granic.Naczytałem się dużo ciekawych teorii o naszym " satelicie" 🙂 Jakbym to tu przewinął to ktoś miałby co czytać na kolejne miesiące ale wielu uznałoby mnie za świra 🙂 Pytanie za 100 punktów.Czemu swiatlo księżyca nie hermii plantów?Mam teorię przez to co czytałem.Ale ciekawi mnie wyobraźnia innych. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,322 Napisano 4 Lutego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 4 Lutego @Lasir bo daje zimne światło 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,322 Napisano 4 Lutego @Lasir nie wiem. Haha 👊✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 4 Lutego 2 minuty temu, WymiataczMega napisał: Dokadnie w taki sposób nauka o tym mówi : wzory huje muje dzikie sarny.Bez doktoratu nie podchodź.A to są proste sprawy które kiedyś każdy rozumiał jak tabliczkę mnożenia. @Prepers Jak zimne skoro odbija słońce? 2 minuty temu, WymiataczMega napisał: @Lasir nie wiem. Haha 👊✌️ Przypuszczam, że nie wiesz.Pisz co czujesz/zapomniana wiedza z podstawówki. @Prepers zapal zimne w fazie ciemności w boksie to pohermi. Nawet nie pohermi tylko wróci na weg. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,322 Napisano 4 Lutego @Lasir dokładnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 4 Lutego Aha jak dobrze pamietam to w nocy planty lepiej rosną.W dzień karmią się słońem.Więc w pelni rosną lepiej zapewne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 4 Lutego @Lasir @Prepers w namiocie przyspieszamy czas wegetacji i sztucznie wywołujemy kwitnienie, dlatego najmniejszy prześwit światła powoduje rewegetację. Outdor rośliny osiągają dojrzałość płciową i dopiero zaczynają kwitnąć dlatego światło księżyca im już nie przeszkadza 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 4 Lutego @Glut78wyjmij roślinę z boksa kwitnącą daj na zewnątrz podczas pełni - nie pohermi. Poza tym jak to przyspieszamy.Mozesz wegetowac bez konca a z godzin schodzić stopniowo jak chcesz by zakwitła. Poza tym nie wywolujemy sztucznie kwitnięcia tylko ilością światła więc tak jak w naturze. Ciekawe czy w guglach coś mowią o tym.Albo na jakiejś stronie o ganjii.Wątpie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 4 Lutego @Lasir a co powiesz na to? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 4 Lutego @Lasir bo tylko odbija światło, chociaż nie wiem czy to ma cos wspólnego z brakiem hermienia😁 @Prepers dwa wnioski po szybkiej analizie. Blokada wapnia, stąd te plamy. Wysoka wilgotność przez brak defo, zmniejszysz transpiracje usuwając porządnie doły. Trzeci wniosek, traktuj jak hobby, a nie główne źródło jarania. Jesteś gorący człek, a planty mozesz mieć naprawdę konkret, lodyga jest solidna. Ja bym walczył 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 4 Lutego 8 pięknie kwitnie, jedna rewegowała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 4 Lutego Wiedza o kosmosie jest jak Mcdonald.Ma wejść wszystkim. @Glut78 No pięknie.Trzymasz formę 🙂 Tam jedna rewegetuje? @Grzechoczący Grzechotnik Odbija światło czyli dociera do nas światło, więc źródło hermienia. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 4 Lutego @Lasir no właśnie. 8 elegancko kwitnie, a ta jedna rewegowała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 4 Lutego Wiadomo odpowiedz dla wszyskich jest prosta.Ksiezyc to natura, kwiatki też więc tak ma być i huj a ty jeden z drugim do roboty i nie pytaj o nic, w górę nie patrz.Ale to można precyzyjniej i ciekawiej 🙂 @Glut78 tak se poprostu? 1 minutę temu, Glut78 napisał: @Lasir no właśnie. 8 elegancko kwitnie, a ta jedna rewegowała 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach