Prepers 1,406 Napisano 11 Grudnia 2023 Stanie się coś jak cała tabela bio bizz 6h odstana podleje max 8h? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 11 Grudnia 2023 @Prepers Ustaw mieszające żeby mocno wiały i powinno obyć się bez przygód. 2 godziny temu, Prepers napisał: Stanie się coś jak cała tabela bio bizz 6h odstana podleje max 8h? Nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 12 Grudnia 2023 Wooow purple banana po suszeniu parowym w mikrofali SZTOS faza 10/10, chyba nie wytrzymają do ścinki po odkryciu tej metody suszenia, trawka traci zapach, ale zachowuje smak przy akcie desperacji metoda 10/10 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Grudnia 2023 Ciemny materiał wygląda jak polka ale jak kopie to szafa gra 👍💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Grudnia 2023 @Prepers przecież Bio nie kopie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 12 Grudnia 2023 A co to za metoda? Ja wczoraj mikrowele zatargalem koło boxa i udało się wysuszyć ale normalnie.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 12 Grudnia 2023 @WBB Bierzesz sobie szklane naczynie, ręczniki papierowe namaczasz robisz taka pokrywę mokrym papierem, i wylot powietrza gdzie para się ulatnia ja zrobiłem takie 2cm, do naczynia wkładasz listek papieru, a na to topek zalrywasz wilgotną pokrywą z papieru wkładasz do mikrofali w moim przypadku 50% mocy, i 2 min otwierasz mikrofale, o uchylasz papierową pokrywę żeby uleciała para jeżeli listek na dnie papieru mokry wymieniasz, i tak około 5/6 razy najwięcej udało mi się około 10 od świeżego topa po susz przy 30% mocy i po 2.5 min. Ale uważam że to dla desperatów marnacja towaru, i zdrowia z tej trawy musi odparować jakiś syf zajebałem dziś z 10/12 wiader, i tak mnie łeb napierda, a co do trawy sam niewiem po wysuszeniu zostają jakieś chlystki będę się cieszył jak 200 wyjdzie 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Grudnia 2023 Grube patenty 😄 Po co to suszyć w mikrofali xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 13 Grudnia 2023 @Mr.Green Wysiadł mi mikroskop który był tak chujowy, że i tak ciężko było cokolwiek sprawdzic, a sample które ścinam wytrzymują od 24h do max 48h 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 13 Grudnia 2023 Aktualizacja gorillka coraz więcej bursztynu +/- 20% okiem widoczne, purple puchnie ale trichomy stoją w miejscu. Gorilla dostała wczoraj nawóz, więc ściąć planuje następny wtorek, albo środa. Płukać ją, czy smak będzie ok? Ostatnie zdj purple dolny topek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Grudnia 2023 @Prepers stwierdzam że poprostu jest wyśmienity widok na te gęste bobsztyle 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 13 Grudnia 2023 @Pablo 1988ciekawe ile ma ten duży bob jest tak duży jak butelka cal-magu, a pała ciężka ciężko stwierdzić, ale dużo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Grudnia 2023 @Prepers napewno są obfite czy ja się takich doczekam? Mam kolesia który tworzy topy wielkości butelki 2l miranda.pepsi jestem ciekaw ile wyjdzie suszu już po wszystkim 👍💣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 13 Grudnia 2023 @Pablo 1988 strzelam 150 gram więcej nie Czy to dużo? Nie starczy mi na miesiąc nawet już taki łeb przejarany 🤣🤣 To Spale i udaje się na przerwę, bo już mnie olejki THC nie kopią, a z bonga palę sztukę na raz, wiader niewiem ile w ciągu dnia, a o dziwo lufka czasem mocniej sklepie. Klepie na chwilę, i puszcza zostaje smutek xD A więc następna planta na trzeźwo, bez podbierania 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 13 Grudnia 2023 @Prepers ta bez podbierania haha. to coś jak w podobie do wędzenia swojskiej kiełbasy i nie skuszenie się na dziama 😉 Gdzie się udajesz na tę przerwę mordo? hahaha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 13 Grudnia 2023 @WymiataczMega Od palenia ... xD Nikt nie powiedział że nie mogę sobie uprawiać na przerwie, na moje oko będzie tu z 150 więc miesiąc jarania, a z nowymi gorillikami startuje chyba styczeń. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 13 Grudnia 2023 @Prepers czaje bykuuu Widziałeś moje dziewczyny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 13 Grudnia 2023 @WymiataczMega Nie, gdzie to szukać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 13 Grudnia 2023 Tu mogę wrzucić Chyba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 13 Grudnia 2023 @WymiataczMega Dawaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach