Prepers 1,406 Napisano 7 Grudnia 2023 Próbowałem już 3 z 6, i jest dobrze. Szczęście nowicjusza, polecam odmiany nie śmierdzą trawą z pola, są mocne, i sliczne. Pozdrawiam z Pragi, a tu wynalazek THC-P jakby kogoś ciekawiło Blueberry kush, i amnesie haze mam kopie trochę mocniej jak THC, i bardzo podobnie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 8 Grudnia 2023 Chuj wie już xd Jak paliłem z lufy to klepalo wcześniej, wale wiadro teraz i mi się tylko w oczach coś pojebało na chwilę 🤣🤣 W sensie te THC-P 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 8 Grudnia 2023 @Prepers bo to kombinowane jak dopalacze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 8 Grudnia 2023 Hahaha poszedłem po rekord 65 dni gorrila cookies auto od fast buds 20% bursztynu reszta mleko, i jestem dumny producent podawał 10 tyg, ale prepers mówił do swojej rośliny więc z miłości doszła szybciej 🙂 Leje sama wodę ścinka w next środę max Piątek. Po tej gorilli mam paranoję, zdecydowanie na wieczór jaranko Będzie mocna kanapa, to po tej łapie paranoję, dziś zamiast na drogę to w lusterka czy policja nie jedzie za mną Myślę że spozniona kosa 60 dni by jej starczyło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 8 Grudnia 2023 @Prepers jeszcze spuchną ci trochę. Ucieknie trochę gram jak tak zetniesz. Ale jak teraz ci palenie podchodzi to za tydzień będzie lepiej. Masz tych chwastów to rób kosę jak potrzebujesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 8 Grudnia 2023 @WymiataczMega Byku ona już od dawna nic nie puchnie, na topie z samego dołu, masz około 5% bursztynu, a jeszcze dzisiaj dostały nawozy, więc za tydzień byłoby na kaazdym topie min 10%, i z tego co czytam teraz będzie tracić na mocy Leje tydzień samą wodę, a ta będzie miała ponad 20% THC ma trichom na trichomie 0% przezroczystych dużo bursztynu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 8 Grudnia 2023 @Prepers teraz czaje. Dobry szuwaks? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 8 Grudnia 2023 @WymiataczMega Za długo przytrzymałem, fast buds pisze że to najmocniejsze auto napewno zgodzę się z tym że jest w chuj mocna. Czekam na efekt końcowy coś czuję że nie jeden klęknie po tej odmianie. @WymiataczMega Zapach, i smak takiego w chuj mocnego skuna, są to słodkie zapachy, ale ciężkie bardzo. Oto ogólnie walczyłem, niczym nie odbiega od tego co se kupisz w coffie Zobaczymy tylko jak smak, napewno część poddam dobremu currignowi Tak go wyjebalem w karton ma może 0.5/0.6 na sucho, a więc jeśli chodzi o ilosc rewelacji nie będzie 🙂 Tak się prezentuje panna z którą mam kosę, w planie środa albo piątek, ale dziś dostała nawozu jak ja spłukać dobrze? 2x jak po 1.5l dostanie będzie git? I czy ta ciemnia konieczna jest? Resztę idę sprawdzać, ale jeszcze potrwa Ile strzelacie że gram bedzie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 8 Grudnia 2023 @Prepers dobry chwast 👍 wpierdol w miarę powoli 2 razy tyle wody co objętość doniczki. Tak żeby ta woda przelewała się dołem. Już raczej do kosy nie będziesz musiał podlewać. Wyżre się jeszcze z liści. Dzień przed kosą zrób jej ciemnie. Kapiszi? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 8 Grudnia 2023 @WymiataczMega kurwa jak jej ciemnie teraz zrobić, kurwa jak to suszyć, kurwa cały misterny plan poszedł w pizdu miały iść w jednym terminie pod kosę 20/22 stopnie w pokoju moim nie będzie za dużo, i wilgotność chyba z 25%, no chyba na nawilżacz mogę odpalic 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 8 Grudnia 2023 @Prepers wilgotność zła. Za szybko wyschnie. Do szafy ją wrzuć albo coś. Mordo wymyślisz jakiś patent. U mnie zaraz 60 dzień. Jedna z dziewcząt już full mleko. Producent 10 tygodni podaje. Ja mam trzy panienki. Dwie w dniu kosy chcę żeby miały koło 30% bursztynu a jedną przetrzymam tak na 80% 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 8 Grudnia 2023 Godzinę temu, Prepers napisał: Za długo przytrzymałem Chyba tylko według tego co producent podaje. Bo jak dla mnie to tam jeszcze powinno postać. Ale to Twoje zabawki więc baw się dobrze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 8 Grudnia 2023 @grolsch3 producent podaje że dłużej zaraz ci wyśle zdjęcie z mikro ma w chuj bursztynu, i dolne topy też @grolsch3 Widać coś? Masz na niektórych liściach przewagę bursztynu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 8 Grudnia 2023 @Prepers mnie nic nie musisz udowadniać 🙂 serio. Ja ścinam topy jak nie ma mleka nawet. Ja Ci tu nie wjeżdżam moralniakiem. Potrzymasz dłużej to będę lepsze, zetniesz to przecież też się porobisz. Luzik. Tylko patrzę po zdjęciach i tak mi się nasunęło. Ja wiem ile tam może być bursztynu. Całe morze. Ale może na pewno w tym przypadku to są wiatraki, nawet cukrowe się nie liczą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 8 Grudnia 2023 Dzisiaj zostawiam temat, i tak mi woda rozmarza, ale jutro zrobię dobre fotki, i ankietę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 8 Grudnia 2023 20 minut temu, Prepers napisał: Masz na niektórych liściach przewagę bursztynu To jest słowo klucz, a bardziej zdanie. Twój ogródek i rób se z nim co chcesz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 8 Grudnia 2023 @grolsch3 Rozumiem byczku, dlatego zrobię dobre fotki, i tą ankietę, może serio zauważyłem trochę bursztynu i mi lejce puściły. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Grudnia 2023 @Prepers gdzie ten bursztyn na fotce 🧐 Obstawiam gdzieś z 75 😛 Po co chcesz jej robić flusha? I jak już to co najmniej 5x tyle wody ile litrów ma doniczka. 😉 No może 65 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 8 Grudnia 2023 @Mr.Green Serio aż tyle? Ja obstawiam 30/35 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Grudnia 2023 Łeee toć dopiero pojawia się 😛 z tydzień jeszcze pociągnie 😛 aczkolwiek tak jak @grolsch3 napisal.. prawdziwy ćpun nie czeka nawet na pełne mleko xD haha 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach