Prepers 1,406 Napisano 27 Grudnia 2023 A tak się susza malutkie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 27 Grudnia 2023 A od dziś purple się nadaje do palenia, też jakość niczego sobie, z lufy zajebisty posmak zostaje, czuć ze przy wolnym suszeniu jakby więcej smaku zostało mogło być naprawdę dobre, ale ja nie narzekam. 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Grudnia 2023 @Prepers nie wygląda na suche 😄 cukrowe listki dalej żywe 😛 w środku takiego topa na bank jest mokro 😛 Sam też takie paliłem 😄 początki takie są 🙂 zobaczysz że palenie z dnia na dzień będzie coraz lepsze 😛 Ładny topek 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 27 Grudnia 2023 @Mr.Green Śmieszny jesteś ze tyle wytrzyma 🤣🤣 gorille się szusza powoli z nich będzie wynik dokładny, i ich nie będę podbieral 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Grudnia 2023 @Prepers do pewnych spraw trzeba dorosnąć ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 27 Grudnia 2023 @Mr.Green Grenu jestem w cugu, i nie może mi zabraknąć trawki do zaplanowanej przerwy, przy takich ilościach masz tygodniowe zejście wąchania nastrojów, zimne poty, bez senność. Przerwę zawsze zaczynam na urlopie, tym razem lecę w ciepłe kraje, i więcej nie ścinam roślin w cugu 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 27 Grudnia 2023 @Mr.Green nadadzą się takie zwykłe słoiki do curringu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,364 Napisano 27 Grudnia 2023 @Prepers nadadzą się. Ja obklejam dodatkowo jakimś papierem żeby ciemno zioło miało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 27 Grudnia 2023 @WymiataczMega znalazłem bajeranckie co o tych myślisz drewniane pokrywki 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,364 Napisano 27 Grudnia 2023 @Prepers spoko. Pokaże żonie to zaraz mi kupi haha. Pewnie uszczelka jakaś jest pod wieczkiem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 27 Grudnia 2023 @WymiataczMega A chuj go wie, do przechowywania to musi być raczej @WymiataczMega ile ci wchodzi do 1l nigdy nie liczyłem niewiem ile zamówić +/- @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 27 Grudnia 2023 Te tańsze i zakręcane i większe Tylko nie doczytałem a to plastik 🤣🤣🤣🤣 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Grudnia 2023 @Resio666 twoje rady są bezcenne 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,364 Napisano 27 Grudnia 2023 @Prepers do litrowego, 35 gietów gdzieś.zależy jakiej wielkości topy. No i słoik tak na 80% napełniony. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 27 Grudnia 2023 @WymiataczMega @Mr.Green Te będą dobre mają uszczelki zamawiam, i do tego te saszetki? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Grudnia 2023 @Prepers sloik jak słoik 🙂 Jak u Ciebie szybko znika.. to nie ma co się rozczulać nad pięknem słoika 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 28 Grudnia 2023 Sample z 3 dni przed ścinka Mięta, białe trichomy można powiedzieć 100% pojedyncze bursztyny. Moc odpowiednia, smak jak zapach mocno miętowy. Tu zapach to jakby to nazwać jakiś rodzaj skuna, jak się powoli w boxie suszy łagodnieje zapach skuna na rzecz czegoś słodkiego, smak skunowaty+słodki, ta klepie mocno o 7 zajebałem wiadro to spałem do 10. Pozdro 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 29 Grudnia 2023 Da się przesuszone jaranie w miarę odratować? Zjebał mi się termostat 😤 mniejsze topy z wierzchu sucha, a łodyga dalej się gnie to 3 dni suszenia .... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Grudnia 2023 @Prepers curring zrobinswoje z resztą topów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaqubek000 115 Napisano 29 Grudnia 2023 @Prepers ja ratowałem swoje skórką z mandarynki, pomogło ale ile wartości straciłem to nie wiem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach