Resio666 666 Napisano 24 Grudnia 2023 @Prepers A mi trzeba w chuj 🙂 trzeba kupic dom w Kanadzie 🙂 i wykurwiac auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 24 Grudnia 2023 Wiadra to jest polski program kosmiczny :D. Ja też na codzien jestem za wąsami ta cała ceremonia od kruszenia, skręcania po delektowanie się tym. Na drugim miejscu zwykłe szkiełko. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 24 Grudnia 2023 Ja natomiast napierdalam komba. Wąsik, wiadro i lufka haha xd Pozdrawiam 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 24 Grudnia 2023 @WymiataczMega Ja też palę wszystko, ale w standardzie wiadro, czasem jointa Spale, czasem lufe, jak bongo zaczynam palić to straż pożarna przyjeżdża. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 24 Grudnia 2023 @Prepers dobrze. Ja w huj dzisiaj spale bo w nos zajebałem. Z fartem 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Grudnia 2023 @WymiataczMega to smacznego węgorza 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 25 Grudnia 2023 @WymiataczMega olej ten syf chyba że waliles kox I też jak już to tylko czyszczony sodą:) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 25 Grudnia 2023 @Prepers się wie👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 25 Grudnia 2023 Ścinam to w pizdu, lampy zgaszone dwie bursztyn+mleko, jedna bursztyn na cukrowych+mleko, jedna mleko przezroczyste suszę w boxie, niemam czasu żeby czekać żeby teraz doszły zaraz startuje z nową 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 26 Grudnia 2023 Purple przesuszylem z wierzchu, wjebalem do worka do curringu znów nabrało wilgoci, ale tak że można palić, nie mówię że jest złe, ale dobre też nie jest, i tak mam dwa pomysły tak jak pisze w instrukcji od tych worków żeby zostawić uchylony żeby wilgoć odparowała, albo druga opcja na 12h herb dryer, i do worków potem. Która opcja lepsza proszę o opinię, purple czuć w głębi słodycz, a na wierzchu wilgoć, i diesel, mocno dusi od mocy, i wilgoci, zostawia dobry posmak z nutką wilgoci. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 26 Grudnia 2023 @Prepers ja bym przesuszył jeszcze. Mniejsze prawdopodobieństwo plechy. Mój weed 9 dzień się suszy. Póki co malutkie topki suche. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 26 Grudnia 2023 Podczas trymowania stwierdzam @WymiataczMegaze wyrósł mi towar top qualitet 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 26 Grudnia 2023 @Prepers byku o to w tym chodzi 👍 mój temat też niczego sobie haha👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 26 Grudnia 2023 Jak coś to się nie opierdalam:)) Możecie wynik strzelać 🙂 podpowiem że pruple było 70/80 Gorilla 50/60, a jedna jest może mniejsza, i wszystkie bardziej nabite Tutaj wynik będzie dokładny 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Grudnia 2023 @Prepers bobki na podłodze suszysz? Czy dopiero wieszasz 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 26 Grudnia 2023 @Mr.Green Nie opierdalam się jak napisałem, jeszcze 1h roboty @Mr.Green jeszcze ustawiam nawilżacz 50% zawieszam wszystko i 21 stopni 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Grudnia 2023 Na przyszlosc tnij zaraz pod węzłem to latwiej wieszac 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 26 Grudnia 2023 @Mr.Green Ty mi to mówisz, a piwa leżą na podłodze, do tego było trochę wina, wódki, haszu, i bongo .... I tak dobrze się trzymie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 27 Grudnia 2023 @Prepers dobrze działaj tam👊 po pracy piwko😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 27 Grudnia 2023 Dobra skończone ja typuje ponad 200 z 4, jedna jest mleczna resztę mix bursztyn mleko Auuu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach