Skocz do zawartości
Prepers

5x Gorilla cookies auto 1x purple banana punch auto Fastbuds

Rekomendowane odpowiedzi

Próbowałem już 3 z 6, i jest dobrze. Szczęście nowicjusza, polecam odmiany nie śmierdzą trawą z pola, są mocne, i sliczne. Pozdrawiam z Pragi, a tu wynalazek THC-P jakby kogoś ciekawiło 

Screenshot_2023-12-07-22-55-13-434_com.miui.gallery.jpg

Blueberry kush, i amnesie haze mam kopie trochę mocniej jak THC, i bardzo podobnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chuj wie już xd Jak paliłem z lufy to klepalo wcześniej, wale wiadro teraz i mi się tylko w oczach coś pojebało na chwilę 🤣🤣 

W sensie te THC-P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hahaha poszedłem po rekord 65 dni gorrila cookies auto od fast buds 20% bursztynu reszta mleko, i jestem dumny producent podawał 10 tyg, ale prepers mówił do swojej rośliny więc z miłości doszła szybciej 🙂 Leje sama wodę ścinka w next środę max Piątek.

Po tej gorilli mam paranoję, zdecydowanie na wieczór jaranko 

IMG_20231208_201024.jpg

Będzie mocna kanapa, to po tej łapie paranoję, dziś zamiast na drogę to w lusterka czy policja nie jedzie za mną 

Myślę że spozniona kosa 60 dni by jej starczyło 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WymiataczMega Byku ona już od dawna nic nie puchnie, na topie z samego dołu, masz około 5% bursztynu, a jeszcze dzisiaj dostały nawozy, więc za tydzień byłoby na kaazdym topie min 10%, i z tego co czytam teraz będzie tracić na mocy 

Leje tydzień samą wodę, a ta będzie miała ponad 20% THC ma trichom na trichomie 0% przezroczystych dużo bursztynu

IMG_20231208_203541.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WymiataczMega Za długo przytrzymałem, fast buds pisze że to najmocniejsze auto napewno zgodzę się z tym że jest w chuj mocna. Czekam na efekt końcowy coś czuję że nie jeden klęknie po tej odmianie.

@WymiataczMega Zapach, i smak takiego w chuj mocnego skuna, są to słodkie zapachy, ale ciężkie bardzo. Oto ogólnie walczyłem, niczym nie odbiega od tego co se kupisz w coffie 

Zobaczymy tylko jak smak, napewno część poddam dobremu currignowi 

Tak go wyjebalem w karton ma może 0.5/0.6 na sucho, a więc jeśli chodzi o ilosc rewelacji nie będzie 🙂

IMG_20231208_204240.jpg

Tak się prezentuje panna z którą mam kosę, w planie środa albo piątek, ale dziś dostała nawozu jak ja spłukać dobrze? 2x jak po 1.5l dostanie będzie git? I czy ta ciemnia konieczna jest? Resztę idę sprawdzać, ale jeszcze potrwa 

IMG_20231208_200315.jpg

Ile strzelacie że gram bedzie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Prepers dobry chwast 👍 wpierdol w miarę powoli 2 razy tyle wody co objętość doniczki. Tak żeby ta woda przelewała się dołem. Już raczej do kosy nie będziesz musiał podlewać. Wyżre się jeszcze z liści. Dzień przed kosą zrób jej ciemnie. Kapiszi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WymiataczMega kurwa jak jej ciemnie teraz zrobić, kurwa jak to suszyć, kurwa cały misterny plan poszedł w pizdu miały iść w jednym terminie pod kosę 20/22 stopnie w pokoju moim nie będzie za dużo, i wilgotność chyba z 25%, no chyba na nawilżacz mogę odpalic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Prepers wilgotność zła. Za szybko wyschnie. Do szafy ją wrzuć albo coś. Mordo wymyślisz jakiś patent. U mnie zaraz 60 dzień. Jedna z dziewcząt już full mleko. Producent 10 tygodni podaje. Ja mam trzy panienki. Dwie w dniu kosy chcę żeby miały koło 30% bursztynu a jedną przetrzymam tak na 80% 👊

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Godzinę temu, Prepers napisał:

Za długo przytrzymałem

Chyba tylko według tego co producent podaje. Bo jak dla mnie to tam jeszcze powinno postać. Ale to Twoje zabawki więc baw się dobrze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Prepers mnie nic nie musisz udowadniać 🙂 serio. Ja ścinam topy jak nie ma mleka nawet. Ja Ci tu nie wjeżdżam moralniakiem. Potrzymasz dłużej to będę lepsze, zetniesz to przecież też się porobisz. Luzik. Tylko patrzę po zdjęciach i tak mi się nasunęło. Ja wiem ile tam może być bursztynu. Całe morze. Ale może na pewno w tym przypadku to są wiatraki, nawet cukrowe się nie liczą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
20 minut temu, Prepers napisał:

Masz na niektórych liściach przewagę bursztynu

To jest słowo klucz, a bardziej zdanie. Twój ogródek i rób se z nim co chcesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi