Skocz do zawartości
Prepers

5x Gorilla cookies auto 1x purple banana punch auto Fastbuds

Rekomendowane odpowiedzi

@Resi666 Wybrałem pierwszego z wierzchu, na wiadomościach prywatnych nie da się udostępnić zdj. Czy dobry, mówią że zajebiste dla mnie sredniawka z zaznaczeniem na średnie, a nie dobre.

Wszystko rozchodzi się o cenę, i co jak klepie, wygląda i smakuje, gdy to wszystko podsumujesz wielu by powiedziało 10/10 szczególnie patrząc na sprawę jako diler

Edytowane przez Prepers

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Prepers Kumam i to mnie właśnie doprowadziło do takeigo etapu w życiu że postanowiłem skompletować sprzęt i sam uprawiać .. Bo to sie dzieje na rynku ( dill ) to kurwa nawet nie wiem co powiedzieć .. Powinni strzelać do tych jebanych dilerów za sprzedawanie gówna .. i t jeszcze Pajac woła 40 / 50 za g 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Prepers zdaje Ci się bo ona się wyżera bardziej i to nie ustąpi bo ona potrzebuje zaległe żarcie plus te na bieżąco. 

Tego topka co wrzuciłeś.. tego niby silver haze z Holandii co w kofiku lata po 10-13 euro za gieta.. jaralem bo znajomy to miał ściągane z Holandii.. i ci powiem że moje o wiele lepsze ziom 😄 te niby mają srednio 15-18% ale klepią na chwilę i średnio. Ciężko się tym najarac :)!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Mr.Green Byku pisałem że dla mnie to lipa xd

@Mr.Green zależy z którego kofika, ale moim zdaniem to ogólnie lipa jest odmiana, z nieznanych coffikow to się bierze amezje ona jakoś wszędzie inna, ale zawsze w miarę dobra

Ale topy przystępne, pachnie ładnie, smakuje też dobrze, a wiader zawsze możesz więcej przyjąć, a topy grube 

IMG_20231122_204727.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Mr.Green byc moze gdzies na wypizdowie gdzie jest 1 kof w promieniu 50km tak wyglada jaranie ale napewno nie w zadnym "szanujacym sie" lokalu. Mam tu na mysli glownie ciulowato wyciete listki 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zielone krainy

Wtrącę się może niepotrzebnie, ale powiem tak:  wygląd nie jest nieomylnym wyznacznikiem tego, jaka jest faktyczna jakość danego palenia. Palenie może wyglądać świetnie wizualnie, a gdy przyjdzie do degustacji, to wygląd topa może nie iść w parze z tym, jak wygląda jego moc i smak. Czasami w niepozornym topku kryje się wielka moc i świetny smak, a w takim, jaki wygląda apetycznie i wydawać, by się mogło, że mocą rzuci cię na ziemię i mocno potarmosi, może kryć się średniak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Zielone krainy zgadzam sie w 100% ale mowa tutaj o paleniu z kofa a nie od ziomeczka z osiedla. W kofie ono "musi" wygladac a nie koniecznie dobrze klepie a ziomeczek moze miec np cos swojego i mimo, ze nie przylozyl sie do trymowania to towar ma elegancki🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zielone krainy

@moonka Nie wiem, jak musi wyglądać palenie, by wyglądało, jak w kafejce w Holandii, nie byłem tam nigdy i się nie wybieram, dla mnie ogólnie nieważne , jak wygląda, a ważne, jaki daje efekt, smak też jest ważny, ale jak dla mnie tak, jak wygląd nie jest najważniejszy, bo bardziej mnie interesuje efekt w oddziaływaniu na umysł i ciało. Jednak rozumiem, że produkt najwyższej jakości powinien spełniać wysokie normy pod każdym względem, a w tym wizualnym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Zielone krainy ludzie są wzrokowcami i często chcą coś posiadać ze względu na cechy estetyczne danego czegoś. 

To trochę jak z kobietami.. nikt nie chce za bardzo bzykać tych brzydszych.. 😉 każdy chcę puknąć ładną panią.. a potem się okazuję że to np. Pusta larwa xD która nie ma w sobie THC 🙂

O Ile zawartość ma największą wartość. Czy to człowieka czy rzeczy.. tak dobry towar powinien dobrze wyglądać 😛

Naturalnie nigdy nie ma 100% zgodności z jedną reguła.

Jak patrzeć na twoje topy to ciężko pomyśleć.. o jakie duże ale na bank nie klepią.. prędzej każdy pomyśli że jak są takie duże to z pewnością mocne.. 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Mr.Green ladne topy przyciagaja wzrok w kofie i o to ma chodzic. Sam niejednokrotnie kupowalem "na wzrok" bo lista miala 50 pozycji i wybierz cos czlowieku😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi