Gość Napisano 9 Sierpnia 2022 Obawiam się że mógła zostać uszkodzona, myślałem że to jakiś kijek, i chciałem go lekko podnieść odgrzebałem ziemie i znalazłem o to ją. 😄 Trudno jak żyje to żyje jak nie to trudno. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 9 Sierpnia 2022 @Mr.Green ja mówię ogólnie przy ilości np 100ki taka cena. Za 8 Eryków ju jest git. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Sierpnia 2022 @Szwagrom Zostaw ja w spokoju , nie grzeb przy niej, może jeszcze coś z niej będzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Sierpnia 2022 @Zielone krainy będzie będzie ona normalnie żyje chłopie ja ją właśnie uratowałem bo badyla z niej ściągnąłem. I rośnie liście już pokazała. Nie jestem amatorem Zielony, fakt są lepsi ode mnie chociażby ty ale nie jestem amatorem roślinę potrafię wysadzić. Nie jestem amatorem Zielony, fakt są lepsi ode mnie chociażby ty ale nie jestem amatorem roślinę potrafię wysadzić. Macie mnie za leszcza ale jeszcze się zdziwicie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 9 Sierpnia 2022 @Szwagrom obchodzi Cie co ludzie o Tobie mysla? 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Sierpnia 2022 (edytowane) @Mr.Green Normalnych ludzi tak. Obchodzi mnie zdanie normalnych ludzi, nie oceniam odrazu z góry każdego. Jak widzicie potrafię wysadzilem kieła dosyć szybko i sprawnie. Dzień: 1 Edytowane 9 Sierpnia 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 9 Sierpnia 2022 @Szwagrom a kto Ci probowal zarzucic ze nie potrafisz wykielkowac planta..? Pokaz mi go tu szybko :)) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Sierpnia 2022 Nikt spokojnie nie napinaj się bo pekniesz. Nie no żartuje wariacie luźna guma, nie coś będzie na pewno będzie bo jeszcze nie zdarzyło mi się nie wysadzić planta. Szwagier trochę za sobą ma doświadczenia nie dość dużo by robić takie uprawy jak Zielony i Udyr ale coś nie coś potrafię. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 9 Sierpnia 2022 @Szwagrom wierze w Ciebie 🙂 i luzny to jestem tak ze guma juz dawno spadla bo nie dala rady sie utrzymac na takim luzie jaki u mnie panuje 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Sierpnia 2022 (edytowane) @Mr.Green Hehe no i git mordeczko, dzięki takim jak ty to forum tętni, pozytywną energią. Pozdro ryju Edytowane 9 Sierpnia 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Sierpnia 2022 @Szwagrom Nie mam cię za leszcza , jedynie zwróciłem ci uwagę, abyś w ziemi nie grzebał, to tyle, daj jej spokojnie wyjść z ziemi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 10 Sierpnia 2022 Szwagier, ikona polskiej botaniki. Ta FR będzie najlepsza ze wszystkich! biorę blanta, popcron i czekam na rollercoaster śmiechu 😄 Będzie chyba miała największą liczbę stron na forum xD Ogólnie jak na ten dzień to zajebiście to wygląda ziomek! @Szwagrom Śmiechy śmiechami, ale powodzenia byczku! 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Sierpnia 2022 @Zielone krainy Wiem mordeczko, tak tylko sobie żartowałem. A swoją drogą nie grzebałem patyk tylko podniosłem, i odziwo zobaczyłem biały korzonek do końca dnia już zamienił się w roślinę zaraz idę zobaczyć jak dzisiaj wygląda. ^^ @MiraiiNikki Haha, za pewne tak mordko dzięki, Szwagier nie wie kiedy przestać pisać😂. I siemano tak wgl wstałem dopiero, więc idę zaraz joincika skręcić, to mój standard każdego dnia, i zaczynamy dzień. Pozdro ryju thcz thc płynie w moich żyłach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 10 Sierpnia 2022 @SzwagromDopiero teraz zauważyłem, że masz fotorelacje powodzenia ziomek jak najmocniejszych topów życzę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Sierpnia 2022 @Piotr111111 Dzięki mordeczko tobie również no wkoncu się sprzętu dorobiłem jak widać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Sierpnia 2022 Koniec dzisiejszego dnia tak się to prezentuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Sierpnia 2022 (edytowane) @tmcx730 Są zajebiste mordo, na pewno się sprawdzą. 👌 Czy u was też te rurki są tak pozakrzywiane i luźne jakiś lewy grow mi wcisnęli. Edytowane 11 Sierpnia 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 11 Sierpnia 2022 Przecież tych rurek nie robią na tokarce z dokładnością do setnych milimetra 😄 U mnie jest luz na łączeniu rurek jak w hip hopie 😄 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Sierpnia 2022 Niestety stało się najgorsze, przyłapali mnie na uprawie musiałem zawinąć sprzęt wywieźć do ziomka a roślinę wyrzucić do śmietnika, nie udało się tym razem ale może uda się w przyszłości powodzenia mordeczki do zobaczenia wkrótce. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Sierpnia 2022 @Szwagrom Jak cię mogli przyłapać ? Kto cie przyłapał? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach