Cali_Bastard 685 Napisano 13 Sierpnia 2022 @Mr.Green kogo to czego ? 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Sierpnia 2022 @Cali_Bastard haha 😄 no everything for everyone.. 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Sierpnia 2022 @Cali_Bastard Fajne rozwiązanie z tymi stelażami z siatką przymocowanymi do doniczki. Też się kiedyś bawiłem w mojej szafce w Scroga, nawet sam sobie wykonałem siatkę pod wymiar. Dziś wspominam Scroga, jako świetny trening, jak chodzi o optymalne wykorzystanie powierzchni uprawnej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 13 Sierpnia 2022 @Zielone krainy geeeeesto 😎 troche pierdolenia z tym jest ale: 1* można wyciągnąć każda indywidualnie bo wcześniej jak robiłem siatkę na całej powierzchni to było trochę gimnastyki z podlewaniem. 2* scrog jak to scrogg, zero popcornu i max plon z powierzchni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Sierpnia 2022 @Cali_Bastard Scrog to fajna przygoda , ale obecnie dla własnych potrzeb wole prostsze Lst , bo krótszą i łatwiejsza drogą dochodzę do tego czego chcę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 14 Sierpnia 2022 @Zielone krainy zobacz na to lst 😂 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Sierpnia 2022 @Cali_Bastard ja p i e r d o l e 😄 co to kuwa jest 😄 to jakies zaczarowane drzewo jak z jakiegos horroru co wylazi po nie grzeczne dzieci 😄 ile to czasu zeby takie lodygi byly jak u drzewa 😄 ile to wega mialo 😄 hahaha masakra 🙂 to wylazi z tej donicy jak Dziiinnn z lampy Alladyna 🙂 moje wyobrazenia o uprawie MJ w ciagu roku aktywnosci na tym forum.. zmienily sie jak pojecie ludzi o swiecie gdy Kopernik zatrzymal slonce a ruszyl ziemie 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 14 Sierpnia 2022 @Mr.Green dobre lst nie jest złe 😂 Mysle ze to stało na wegu z rok. Kiedyś miałem taką matkę z której przestałem ciąć po 6 miesiącach a po 7 przełączyłem na kwit. Bylo drzewo życia ale i tak daleko jej do tego co jest tym zdjęciu 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Sierpnia 2022 @Cali_Bastard zajebista sprawa z tymi roslinami 🙂 ja to powoli pierdolca fanatycznego dostaje.. juz nawet skarpetki z liscmi gandzi kupuje 😄 Ciekawe ile trwal najdluzszy weg swiata 😄 ze ktos uprawia i nikt mu nie powiedzial ze trzeba przelaczyc na 12/12 i tak leci 5 rok gosciu i narzeka ze mu te topy sie nie chca formowac 😄 patrzac na takich wariatow to wiem ze jestem w przedszkolu 🙂 i to max w drugiej klasie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Sierpnia 2022 (edytowane) @Cali_Bastard Istny potwór , wygląda jak ośmiornica z tymi łodygami grubymi jak gałęzie drzewa , ale to musiało trwać w cholerę czasu, jak chodzi o wega, by sie tak rozrosła. Edytowane 14 Sierpnia 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 14 Sierpnia 2022 @Zielone krainy myśle ze z rok Skończyłem siatki. Zaraz będzie pełno 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Sierpnia 2022 Konkret to wyglada 🙂 i na pewno lepsze rozwiazanie niz jedna siatka dla wszystkich 😄 podziwiam za zapal i poswiecenie 🙂 zeby takie cześki jak ja mogly sie czegos nauczyc 😄 A co to za voodoo siatka wisi pod sufitem.. z jakimis koscmi poprzednich ofiar do czarow rytualnych 😄 Ten jeden stelarz ma 50x50 cm? Na rosline? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 14 Sierpnia 2022 @Mr.Green tak 50x50 a na siatce leżą liści które wyciąłem przy okazji zakładania tego rusztowania 😏 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Sierpnia 2022 @Cali_Bastard czyli zadnego voodoo nie ma 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 14 Sierpnia 2022 @Mr.Green no niestety 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Sierpnia 2022 @Cali_Bastard Jak ty w PL to trzymasz to qrde masz nerwy ze stali :D Jednak robota zacna, pomysł i wykonanie na wysokim poziomie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 14 Sierpnia 2022 Kolega chyba w UK mieszka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 14 Sierpnia 2022 Jeśli Cali w nicku to bardziej IRL nie UK. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 14 Sierpnia 2022 @Udyr Cali jest on Californii. California oraz Colorado i Vancouver to miejsca skąd pochodzą moje ulubione odmiany. Cali to w slangu zielarzy premium_weed, wyhajpowane zioło z puszek i kolorowych torebek w rzeczywistości jedynie egzotyczne genetyki których topy poddane są procesowi po którym wyglądają tak 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Sierpnia 2022 @Cali_Bastard Kamienie , ładne nietypowe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach