Skocz do zawartości
Wojmax

1x Purple Queen Indoor

Rekomendowane odpowiedzi

Wilgoć utrzymuj w miare nisko to pleśń albo zwolni, albo zniknie. I raczej już bym zostawił te topy by sobie w spokoju rosły xd troche późno na silny stres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście bym już zapodał 1/3 dawki PK bo topy ładnie formują się i będą już ładnie wsuwać. Tylko nie przesadzić żeby im nie zaszkodzić. 

z drugiej strony na foto liscie nie pokazują żadnych niedoborów. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szybkie pytanie mam czy 9 tyg flo starczy na obfite plony, bo dzisiaj zaczął się 5tyg flo i chciałbym wiedzieć ile plus minus zostało do ścinki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy dobrym pomysłem jest żebym dzisiaj dał 2ml Blooma i 0.5ml PK na 1.5l wody czy za dużo co uważacie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Udyr Napisałeś to akurat jak dziś dałem jej 2ml Blooma i 0.5ml PK na 1.5l wody. W ogóle trochę chu#$a sytuacja bo okazało się że wodą którą podlewałem miała 7.5 pH więc trochę beznadziejna sytuacja ale chyba nie powinno to wpłynąć jakoś na jej rozwój bo pierwszy raz podlałem wodą o tak dużym stężeniu, przedtem zawsze miałem od 5.80 do 6.20.

@Eddie Plant Moje pierwsze pytanie kiedy powinienem ją przyciąć a drugie czy spowolni się przez to jej rozwój? A i ile w ogóle ściąć (ile cm od ziemi)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi