ArteK 439 Napisano 23 Października 2021 @Zielone krainy tak patrze i patrze i 150 to tu z palcem w nosie bedzie 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 23 Października 2021 @Zielone krainy drugą lampę wrzucasz od razu przy przełączeniu na 12h?czy dajesz im wystrzelić do góry i dorzucasz później tą drugą 60? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Października 2021 @ArteK No raczej tak, ale pewnie wyjdzie więcej, bo po 75 g to mi wychodziło ze znacznie mniej rozbudowanych roślin, więc pewnie wyjdzie coś w okolicach 190, oby nie więcej. @grolsch3 Drugi panel jest włączany od razu w momencie przełączenia na kwitnienie. @ArteK W sensie 75 g z jednej sztuki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 23 Października 2021 @Zielone krainy ładnie idą ziomku a mam takie pytanko czemu u nie których liści są końcówki tak jak by były obcięte ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Października 2021 @Piotr111111 Trening Fim. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Października 2021 Kwitną od 4 dni. Lecą w górę, pewnie supercroping będzie nieunikniony z racji niskiego pomieszczenia uprawnego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 26 Października 2021 @Zielone krainy a siatka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Października 2021 @Dobry_Człowiek! Dałem sobie spokój ze Scrogiem, bo i tak wyjdzie więcej niż bym chciał, a wnioskuje to po tym, jak wypełniły mi powierzchnie uprawą. Chciałem góra 150 g, a już teraz wnioskuje, że wyjdzie więcej niż chciałem, bo po Lst, Fim i Topping zajmują prawie tak dużo powierzchni uprawnej w boxie, jak wcześniej 4 rośliny, jakie były bez Lst i miały trening Fim zrobiony na mniejszej ilości szczytów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 26 Października 2021 @Zielone krainy myślisz że LSD w auto od Barney też będzie tak leciało w górę na flo? Bo u ciebie widzę że wysoko rosną Który to dzień od pestki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 27 Października 2021 @onyx 30cm ci pójdzie w góre w początkowych etapach kwitnienia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Października 2021 @onyx Trochę poleci, ale pewnie mniej, bo u mnie to sezon i zanim zakwitnął, to minęło 38 dni wega, a auto sobie prawie 40 dniowego wega nie zrobi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Października 2021 Usunąłem dzisiaj plastikowe podesty, na jakich stały doniczki, bo niektóre szczyty zaczynały się zbyt blisko zbliżać do paneli led. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Października 2021 @Zielone krainy też masz te paski na łodydze, kurde mam to samo i się bałem że to coś od pH @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Października 2021 @konopny_janusz Nie ph , raczej potas, ale nie chce szaleć z podażą bloom, powoli je rozkręce, delikatne braki mogą mieć, to nic złego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Października 2021 @Zielone krainy no to ja już mam chyba jakoś zaawansowany niedobór potasu na lsd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Października 2021 @konopny_janusz Jaki zaawansowany, jak na razie widać to tylko na łodydze? Leć z bloom rozsądnie i będzie dobrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Października 2021 @Zielone krainy dopiero raz lałem bloom, biobizz w dawce 1ml na litr wody czyli tej najmniejszej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 28 Października 2021 Jak dobrze pamiętam to LSD ogólnie było takie. W fiolet. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Października 2021 @konopny_janusz Ale ile tego bloom dałeś na 1 l wody/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Października 2021 (edytowane) @Zielone krainy napisałem wyżej 1 ml na litr wody. W tej uprawie nie będzie przenawożenia, walczę z tym jak mogę 😄 Edytowane 28 Października 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach