Przemol8521 81 Napisano 21 Listopada 2020 Siemaneczko ? dzien 26 pozdrawiam! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 21 Listopada 2020 @Przemol8521 Wyrownaj szczyty, puki jeszcze masz na to czas i miejsce. Ta roslina w prawym gornym rogu jest za wysoka, to bedzie puzniej problematyczne. Polam ja albo wygnij szczyty i zawies na nich jakies obciazenie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 21 Listopada 2020 @CheMsKuN dzieki za rade nie pomyślałem o tym to akurat inna odmiana 50% sativy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 21 Listopada 2020 @Przemol8521 Nie ma sprawy pomagam jak mam chwilke. Nie olej sprawy i zadbaj o rowy poziom szczytow wszystkich krzakow. To sie puzniej pozytywnie odbije na ilosci i jakosci zebranego suszu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 21 Listopada 2020 @CheMsKuN zlamalem ja niestety to byl główny szczyt ale powinna się podnieść dzis dopiero 26 dzien więc maja jeszcze z 1.5 miesiąca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 21 Listopada 2020 @Przemol8521 czyli ze nie zlamales calkowicie, to dobrze. Generalnie takie rzeczy robi sie po wczesniejszym lekkim przesuszeniu rosliny, wtedy jest o wiele bardziej elastyczna i nie tak latwo ja uszkodzic przy wyginaniu, generalnie jakimkolwiek treningu. To tak na przyszlosc ? Jesli jest to mozliwe i jest to konieczne, to zaloz sciasny "opatrunek" w miescu pekniecia. Jesli krzak trzyma sie o wlasnych silach i nie wisi topem w dol, to mozesz go tak zostawic, sam dojdzie do siebie i sie ladnie zrosnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 21 Listopada 2020 @CheMsKuN nie ma złamania otwartego wisi pod kątem 90 stopni wiec luz @CheMsKuN @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 21 Listopada 2020 @Przemol8521 No i zajebiscie, zostaw ja tak ,sama sie zrosnie. Jesli za kilka dni bedzie prubowala wstac do pionu, to ja odpowiednio potraktuj ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 22 Listopada 2020 @SzymonSz 170 euro lampa ts1000 z jakimiś dodatkami typu stacja pogodowa itp @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonSz 20 Napisano 22 Listopada 2020 8 godzin temu, Przemol8521 napisał: @SzymonSz 170 euro lampa ts1000 z jakimiś dodatkami typu stacja pogodowa itp Oki dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 22 Listopada 2020 @CheMsKuN nawet jej to nie ruszyło dzis glowny top sam się obrócił w nocy o 90 stopni do lampy i tak sobie rośnie w taka L roslina nawet nie zareagowała na złamanie po prostu obróciła sobie szczyt tej złamanej lodygi do swiatla chyba zrozumiała ze tak musi byc ? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 22 Listopada 2020 @Przemol8521 pieknie takie cuda widzieć nie ? Doceniłem naturę dopiero odkąd hoduje . Niesamowite. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 22 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk @CheMsKuN @SzymonSz mialem pytać jak przechowujecie pestki mam kilka sztuk na kolejny indor na przyszły rok gdzie i jak je trzymać macie jakieś sposoby narazie leza w ciemnym pomieszczeniu o temp 19 stopni wkładać je do lodówki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 22 Listopada 2020 niech leżą 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 22 Listopada 2020 Ciemne miejsce. Temperatura pokojowa. Oryginalne opakowanie albo w pojemniku hermetycznym 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Listopada 2020 @Przemol8521 Ja swoje trzymam w lodówce w temperaturze 4 Stopnie C. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 23 Listopada 2020 @Szym @zielonyjamajczyk @CheMsKuN @SzymonSz @Zielone krainy Siemaneczko dzien 27 ? marsik 40 cm od panienek dzis dostaly 1 nawozy na FLO co myślicie na moje oko ładnie rosną pozdrawiam z buchem !!! 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 23 Listopada 2020 @Przemol8521 Dobrze idą! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 23 Listopada 2020 Piknie! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 23 Listopada 2020 ja bym nie walił im jeszcze nawozu na flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach