Jamajczyk13 106 Napisano 17 Listopada 2020 @mikosz jakże by inaczej.. Muzyka na której się m.in. wychowałem ?@Przemol8521 ten mars ma tylko jeden tryb na veg i flo. Ale masz rację. Niebieskie diody na pierwszą fazę a drugie na drugą ? taka uniwersalna.. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 17 Listopada 2020 O moja lampa wleciała i u Ciebie ! Lampa na 100 % nic nie ściemniaj ! Masz grafikę w poście jak ustawiać. Uważaj bo teraz jutro możesz już Boksa mieć problem otworzyć ? tak będzie zapierdalać . Lej śmiało w granicy litra. Przy tej doniczce powinno już na dole wypłynąć. Wilgotność 80-90 śmiało możesz trzymać jeszcze. Tutaj nie ma jeszcze dobrego kwitnienia. Skup się na LST, podlewaj i nie bądź nadgorliwy z tymi odżywkami. Bo coś mi się wydaje że jesteś z natury nadopiekuńczy. Wentylator mieszający koniecznie na łodygi. Zobaczysz wtedy jak pięknie puchną w obwodzie. Powodzenia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 17 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk ta odległość w cm ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikosz 123 Napisano 17 Listopada 2020 @Przemol8521 w calach, czyli razy 2,54 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 17 Listopada 2020 @mikosz @zielonyjamajczyk czyli 40 cm ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 17 Listopada 2020 Godzinę temu, Jamajczyk13 napisał: @Przemol8521 ja lecę na 100% od jakiegoś drugiego tygodnia. Aby tylko operuję wysokością jak się liście podwijają. Teraz zaczyna się u mnie flo i lampa wisi ok 30 cm ponad chodnikami?.. Nad szczytami oczywiście .. A i liście już sztywniutko i bez wywijania?? Wcześniej starałem się, trzymać światło 50-60cm Też jadę na tym sprzęcie ✌? teoretycznie ts 1000 winien byc w wegu około 60cm, na flo około 30cm. profesory mówią że jeśli roślina MA ZASPOKOJONE wszystkie składniki odżywcze i stopniu optymalnym to można na weg dać jeszcze bliżej - zakładając że nie spalisz liści - co z kolei jest ciężkie na Ledach Marihuanina to niesamowita roślina. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 17 Listopada 2020 @Cieniu ale się da ? spalić. Mamy z jednym kolegą tutaj doświadczenie z tym hehe ? nawet ledem. Trzymałem wszystko wedle tego schematu. I było bardzo ok . Teraz już na flo jest dużo dużo bliżej. Chyba z 10 cm w tej chwili od najwyższej panny ? ale ja panel polecam. Za tą kasę jest bardzo poprawny. no a porównując z hps który mi tyle krwi napsuł to już zupełnie bajka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 17 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk @Cieniu @mikosz myslalem ze mars hydro ts 1000 ma przełącznik weg flo a tu nie ma jest jeden który wlacza lampe na fula i drugi włącznik do regulacji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 17 Listopada 2020 Teraz dopiero wyczytałem że jest to full spectrum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 18 Listopada 2020 @Przemol8521 ale ta lampa nie ma trybu flo i weg. To full spectrum. Jesli nie to mnie popraw 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 18 Listopada 2020 @Bimbrownik tak to full spectrum. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 18 Listopada 2020 Dzis zrobione kolejne lst dzien 21 panna z prawej na dole cos karlowata jest nie mam pojęcia dlaczego ale zaczyna kwitnąć normalnie ? mysle ze ma jakieś geny nie takie bo to ta sama odmiana co ta z lewej @zielonyjamajczyk @Bimbrownik @Cieniu @mikosz @Jamajczyk13 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 18 Listopada 2020 @Przemol8521 nie przejmuj się. To że nie równe to normalka. Nigdy super identycznie iść nie będą. Też tak mam. Ladnie idą. Ale naginaj mocniej szczyty do dołu. Niech puszcza koleżanki ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 19 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk z przodu jest niższa. Przypomina Ci to coś? @Przemol8521 masz różne odmiany i może ta tak właśnie ma. Jak jest zdrowa to się nie przejmuj tylko będziesz musiał coś pod nią podłożyć żeby wyrównać z resztą ale to później. Teraz jak jest niższa to może wyciągnie się do światła 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 19 Listopada 2020 @Bimbrownik Musze rozkminić czemu się tak dzieje. Coś mi się wydaje że trzeba raz na kilka dni obracać rośliny tył przód. :):):) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 19 Listopada 2020 @Jamajczyk13 @zielonyjamajczyk @Bimbrownik @Cieniu panowie kiedy zejść z wilgotnością na 50% ? Dzis 23 dzen @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 19 Listopada 2020 @Przemol8521 jeszcze nie ? spokojnie muszą w pełni kwitnąć. Zazwyczaj 4-5 tydzień. Trzeba obserwować. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 19 Listopada 2020 (edytowane) @Przemol8521 u mnie brachu nie było opcji żeby zejsc ponizej 62-65% w boxie chyba dlatego że hydro . I obyło się bez pleśni i ekscesów. zadbaj o dobrą cyrkulacje powietrza i wszytko powinno być okej. Edytowane 19 Listopada 2020 przez Cieniu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 19 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk @Cieniu dzieki za odpowiedzi panowie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 19 Listopada 2020 @Cieniu bo Ty jesteś dobry człowiek to i dziewczyna dobrze dała ? ja tak na flo mam teraz 45-52 @Przemol8521 nie ma sprawy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach