Prepers 1,406 Napisano 16 Lutego @Mr.Green loooz 🤣🤣 Może spodziewałem się odpowiedzi "tak" lub "nie", a nie "niewiadomo" xD @WymiataczMega A może poprostu se wkręcam teorie, i za dużo myślę, i czytam?🤣🤣🤣 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 16 Lutego @Prepers tak lub nie trzeba czymś poprzeć. Będziesz widział sam po kosie czy są duże i jakie różnice co do pierwszego grow 😉 czasami samemu trzeba sobię odpowiedzieć na tworzone przez siebie zagadnienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 17 Lutego Macie tu taki bonusik, tutaj 2 fotki tego mutanta co miałem rozpieszczać, i zdjecie lasu będzie co rąbać. Możecie spekulować ile wyjdzie z tego mutanta, uwielbiam zakłady 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Lutego @Prepers weź sobię gumolit połóż na te płyty OSB bo je zajedziesz 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 17 Lutego (edytowane) @Mr.Green Lepiej zamiast się o wiórki desek sklejone jakims syfem martwić, powiedz mi ile z tego mutanta wyjdzie miałeś ostatnio najlepsze oko do moich roślin, a ja się boje zbyt odważnie marzyć 🤣🤣 Ale duża jest Edytowane 17 Lutego przez Prepers 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Lutego @Prepers ciężko powiedzieć, dopiero będzie puchla.mysle że ok 60-70 może być jak dobrze ja poprowadzisz. Ps. Milion pincet sto dziwincet 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 17 Lutego (edytowane) @vego1989 szczerze to byłbym zawiedziony Edytowane 17 Lutego przez Prepers @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Lutego Ten mutant całkiem taki trochę mutantowaty 🤣🤭 yoo obrodzi dobrze tak myślę 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Lutego @Prepers w 100 celujesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 17 Lutego Bedzie kilka ladnych topow I od chuja popcornu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Lutego @Boczelli no właśnie też tak patrzę, te szczyty nie będą jakieś mega rozbudowane i długie... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 17 Lutego @vego1989 Tam jest ze 20 szczytow. Na sezonach ciezko zeby kazdy byl duzy I zbity przy takiej ilosci, a co dopiero na automatach. Ale moze mnie zaskoczysz @Prepers 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 17 Lutego @Boczelli A mi to nie przeszkadza, żona wypala popcorn, i miał, a dla mnie najlepsze do wiader 🙂 poza tym będę może hash robił, daby jak się zdecyduje na prase. A tak poza tym roślina ma 36 dni czeka ją jeszcze min 44 dni @Boczelli Taki mam zamiar, ja czuję w niej potencjał mam jeszcze dwie co jak mi seta nie pęknie to będę zawiedziony, puszczę fotki na dniach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Lutego @Prepers za wcześnie żeby wróżyć. Nie wiadomo jakie topy będzie zawiązywała 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 17 Lutego @Prepers jak bedziesz wazyl na wpół mokre jak co niektorzy to moze i dwie sety beda 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 17 Lutego @BoczelliPowiem ci tylko że wcześniej stały po 3 w rzędzie, i ważyłem przesuszone z racji awarii termometru te gorillki, i na podstawie poprzedniego grow byłbym załamany jak by mi wyszło 70 najmniejsza Gorilla z której podkradalem miała tyle , ta sama odmiana mniej błędów, lepsza lampa, komplet nawozów, i teraz miałem mała selekcję bo 2 przecież wyjebalem najgorsze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 18 Lutego (edytowane) @Prepers byku ja Ci zycze jak najwiecej dobrego palonka i nie chodziło mi o Ciebie 😉 Wyniki powyzej 50g z automata to bardzo dobry wynik. Edytowane 18 Lutego przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lutego @Boczelli mi wyszło 75 z oriona f1 od rqs @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Lutego 12 godzin temu, Boczelli napisał: @Prepers jak bedziesz wazyl na wpół mokre jak co niektorzy to moze i dwie sety beda 😅 Poważne oskarżenia 🙂 @Boczelli bardzo dobry wynik z auto to raczej 100 bo 50 to tak bardziej w standard. Chyba że mowa o auto 10 lat temu 😄 Dwa że czym jest naprawdę wynik 😄 Wybierając tę odmiany Cali to wyglądają jakby max 30 to z sezona było 😄 Cała ta mania z ciężarem towaru to jakaś Polunska mentalność że zawszę musi być szybko tanio łatwo i dużo 😄 Polak by w życiu nie wymyślił odmiany jak Cali bo jakby raz mu wyszło tak mało z krzaka to by wyjebał w pizdu 😄 Nam wiecznie mało wszysykiego 😄 jebana komuna 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lutego @Mr.Green ja też pierdole wynik końcowy, nie handluje, mam na własne potrzeby. A czy ściągnę np. 100 czy 150 to i tak do następnej ścinki wystarcza 😉Ważna jakość, zapach no i budową topa ☺️ aż zatęskniłem za namiotem ...😢 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach