Skocz do zawartości
Gość Zielone krainy

Orange bud i Purple haze.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zielone krainy

@Mr.Green Uwierzyłem, że mi nie wierzysz. :)

@Monako Nie leje, bo się skończyły, ale leci bez tego bez zarzutów.

@grolsch3 Po prawej Orange Bud jest tam żółta karteczka, a po lewej Purple Haze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Zielone krainy Czyli zakładasz siatkę?Jeśli tak to zaciekle będę śledził.Ostatnio mistrzowsko przewidziałeś jak się sprawy potoczą, ciekawe czy znowu, ale napewno 🙂

@Mr.Green Co nie? Leń śmierdzący głodzi planty a one i tak rosną 🙂 Wniosek-boją się 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zielone krainy

@Lasir  Siatka jest w planie, ale zobaczę, co czas pokaże. Powinno wyjść podobnie z tą różnicą, że wtedy była jedna, a teraz są dwie sztuki. Nie głodzę roślin, tylko nie daje ukorzeniacza i enzymów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zielone krainy

31 dzień od wyjścia z ziemi. Dzisiaj liczę 1 dzień kwitnienia, bo pokazały się prefolwery. Zatem lecimy z fazą kwitnienia. Rośliny są po wycięciu zbędnych szczytów, defoliacji, poprawione LST i czekają na Scroga. Zamieniłem  rośliny miejscami. Po lewej Orange Bud, a po prawej Purple Haze.

1.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zielone krainy

@Lasir Piszesz , że głodzę, że jestem leniem. :D Napisałem tylko, że tego nie robię, są syte i lecą na orbitę :D Nie polazłem po nawozy, bo nie chce , by mnie zwinęły policyjne radiowozy. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zielone krainy

@Lasir  Oto chodzi , tak serio to ci powiem, że z tymi ukorzeniaczami i enzymami jest , jak z suplementami dla ludzi, jacy trenują, a chodzi o suple typu HMB, Glutamina, BCAA, to daje może 5 %, jak chodzi o efekty, bez tego też leci, jak mają podstawowy pokarm dobrej jakości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zielone krainy

@Mr.Green  Trenuje od wielu lat , około 14 wiosen i zim się zbierze. 93 kg w miarę suchej masy , siła ciała prawie, jak u szympansa. :D

@LiitlebigWeed To jest pierwszy dzień kwitnienia, jak napisałem. Jak uprawiasz to powinieneś zdawać sobie sprawę z tego, że roślina od tego dnia zaczyna się wyciągać i wyciąga się do około 2 tygodni, więc zaraz polecą mocno do góry. Możesz to zobaczyć na innych moich fotorelacjach. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zielone krainy

@Mr.Green Co ty zbierasz informacje dla policji ? :D Żartuje, powiedzmy, że około 180, plus minus, ale w granicy 2 cm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Zielone krainy nie. Nie lubię policji i sam mam z nimi na pieńku 😄 od zawsze na zawsze jebać niebieskie parówy😄

wolałbym zebrać na głównym niz założyć mundur policyjnej kurwy..

Próbuje sobię wyobrazić twoją postać 😄

180cm 94kg umięśniony.. blondyn czy brunet? A może łysy xD 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Lasir masz takie podejrzebia co do wody? Sam się nad tym zastanawiałem. Jakaś metoda uzdatniania wody czy po prostu jakaś specjalną wodę..? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi