Mr.Green 4,309 Napisano 3 Grudnia 2023 @Pablo 1988 napisz. Jak będzie czas to się zagra 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 3 Grudnia 2023 38 minut temu, Lady Green napisał: A ja głupia i Was posłuchałam... 🤦♀️ 😄 A tam głupia... Jak nas się słuchasz to nie może tak być 😉 my mamy zbyt mądrą mądrość, aby traktować siebie tak samokrytycznie, jak Ty siebie potraktowałaś dlatego chciałbym Ci przekazać mądrą mądrość aby nie być taką głupią nazywając siebie tak samokrytycznie ☺️😎 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 3 Grudnia 2023 @WymiataczMega czy ja wiem czy zamuł... ale obiad dziś zamówiłam... 😉 @grolsch3 dzięki 😄👍 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 3 Grudnia 2023 @Lady Green polecam się na przyszłość, Lady 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 3 Grudnia 2023 @Lady Green niedziele u mnie takie są. Jem, leżakuje, oglądam filmy, jakiś spacer.generalnie odpoczywam. Po mojemu zamulam👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 3 Grudnia 2023 (edytowane) @WymiataczMega mnie zamulanie bardziej z czymś niefajnym sie kojarzy, jakiś smutek itp... ten stan "po" bardziej określiłabym jako pewnego rodzaju "uwstecznienie", ale nie w negatywnym sensie, inna percepcja po prostu 😉 Edytowane 3 Grudnia 2023 przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 3 Grudnia 2023 @Lady Green haha dokładnie, zamulanie to nic negatywnego. Zamulanie niedzielne jest spoko. Zamulanie=chillout. Pozdrawiam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 3 Grudnia 2023 Ale po tych Waszych wynalazkach wygląda się jakoś i ogarnia co się dzieje? Bo ja nie lubię jak tracę kontrolę totalnie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 3 Grudnia 2023 @WBB wygląda się chyba... 🤷♀️ całkiem normalnie, otoczenie jest Tobą i Twoim sposobem bycia zachwycone... emanujesz spokojem... Też nie lubie tracić kontroli i rzadko mi sie zdarza... 😉 a tak totalnie to chyba jeszcze nigdy... 🤷♀️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Grudnia 2023 @WBB spoko jest. Fazy jak za czasów pierwszego jarania 😄 No i zależy jakie masło i ile zjesz. Jak dopierdolisz do pieca to placek hehe 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 3 Grudnia 2023 59 minut temu, WymiataczMega napisał: Zamulanie=chillout. Po młodzieżowemu może i tak, nie znam sie... 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 3 Grudnia 2023 1 minutę temu, Lady Green napisał: emanujesz spokojem... No właśnie po tym spokoju zawsze widać kiedy jestem zjarany 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 3 Grudnia 2023 @WBB czyli zawsze jesteś spokojny? 😉 Moja znajoma np nie pali w towarzystwie ani w ciągu dnia wogole, bo później nie wykrztusi z siebie nawet słowa przez xx godzin... To dopiero przejebane... 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Grudnia 2023 @Mr.Green Nie widzę w mówieniu prawdy, nawet gdy mówi się ją brutalnie nic złego, więc nie uznaje, aby mnie to. co słuszne stawiało w złym świetle, a jak ktoś uznaje inaczej to jego sprawa, mi nic do zdania innych ludzi, bo mam swoje i nie ulegam opinią, z jakimi się nie zgadzam. Nie będę się dalej rozpisywał w temacie otyłosci i określania w sposób zgodny z prawda sylwetki, jaka ma związek z obżarstwem i brakiem dbania o zdrowie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Grudnia 2023 @Zielone krainy dziwny jesteś. Czytasz tylko to co chcesz czytać a o zrozumieniu nie wspomnę. Czy ja Ci napisałem że nie możesz pisać prawdy..? Napisałem nie co robisz a w jaki sposób. Kolejna subtelna różnica która masz w dupie bo wolisz układać rzeczywistość pod siebie Jak się jest gburowatym to się nie dziw że ludzie Ci zwracają za to uwagę. Tyle. A nie jakieś magiczne pierdolenie trele morele na okrętkę.. bez sensu gadka. Zakończmy to tu i teraz. Nara 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Grudnia 2023 (edytowane) @Mr.Green Pierniczysz głupoty dalej, napisałem wcześniej jedynie o określeniu sylwetki, jaka jest mocno przysadzista "waleniowatą", bo się z tym kojarzy , gdy mowa o olbrzymich rozmiarach, a ty robisz wokół tego tematu, jakiś dramat, w jakim ja jestem gburowaty , bo określam coś w sposób w twojej opinii brzydki, mimo że jest to określenie obrazu otyłości zgodne z prawdą, bo otyłość tak, a nie inaczej wygląda, jak ktoś ma rozmiary w jakich ciało ludzkie wygląda, jak wielka kula to jest to wielorybi obraz sylwetki i nic ci nie poradzę na to, że ktoś się doprowadza do takiego stanu, ale nie jest winny ten, który widzi w obrazie otyłości "wieloryba" , ale ten który się do takiego stanu doprowadził i nara. Edytowane 3 Grudnia 2023 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 4 Grudnia 2023 Zaczynamy 8 tydzień flo. Nie mam pojęcia jak długo jeszcze podawac im nawozy... Czy ktos ma jakies sugestie, rady? One cały czas puchną, w dodatku miejscami tak nieładnie, niesymetrycznie... 🤷♀️ Duzo bledow wyłapałam ktore popełniłam i ktore następnym razem poprawie. Przez te rozne wysokości teraz ciężko mi lampe ustawić zeby i jednym i drugim było dobrze... no i część miała jedynie lst, cześć hst przez co jedne topy jak maczugi a inne jak różyczki... tych "różyczek" mogłoby nie byc bo tylko zabierają miejsce. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 4 Grudnia 2023 8 minut temu, Lady Green napisał: jedne topy jak maczugi a inne jak różyczki... tych "różyczek" mogłoby nie byc bo tylko zabierają miejsce Bardzo dobre określenie... też mnie te różyczki wk... i kolby nierówno puchnące 🙂 Idziemy podobnie. Nie podstawiasz nic pod doniczki żeby wyrównać wysokości? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 4 Grudnia 2023 (edytowane) @WBB nie podstawiam, nie da rady raczej... choć w sumie pod dwie mogłabym spróbować po jakiejś grubszej książce włożyć... 🤔 Edytowane 4 Grudnia 2023 przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 4 Grudnia 2023 @Lady Green Do którego tygodnia chcesz ciągnąć flo ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach