Lady Green 2,145 Napisano 5 Grudnia 2023 @Resi666 kupowałam to co mi polecano i to całkiem niedawno... gdybym wiedziala ze cos jest lipne to bym szukała czegos lepszego... W ogole to stwierdzilam juz jakis czas temu ze to co mi rośnie w namiocie to zasluga tylko i wyłącznie lampy, ziemi i biotabsa... i jakos mnie to nie satysfakcjonuje ani tym bardziej nie motywuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 5 Grudnia 2023 @Lady Green Widzisz dlatego lepiej samemu szukać , czytać , oglądać , porównywać szperać w necie jak cygan w portfelu 😄 ja kochana kompletuje sprzęt już dwa miesiące 😄 ale ja jestem z innej planety 😄 No na pewno w dużej mierze tak jest ( lampa , ziemia , tabs ) i jak Ci wszystko ładnie rośnie to po co to zmieniać ( jedynie zapach Cię wkurwia ) ale to już twoja kwestia co z tym zrobisz 🙂 mam tylko nadzieje że się nie poddasz i nie wyjebiesz tematu na masło 😞 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 5 Grudnia 2023 @Resi666 ja skompletowałam w kilka dni bo mi kwiatki na parapecie umierały, z czego fakt, skupiłam się najbardziej na lampie. Nie chodzi tylko o sam zapach, ale nie chce Wam juz tu truć... mam lekcje do wyciągnięcia na ewentualne przyszłe uprawy ale nie wiem czy pewność siebie mnie znów nie zgubi... 🤷♀️ 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 5 Grudnia 2023 No jak się wysiewa 20 na raz to później ochujać można 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 5 Grudnia 2023 (edytowane) @WBB człowiek im starszy tym głupszy, przekonasz się może kiedyś... A tak serio, nie żartując, to dzięki panowie... poczułam się częściowo zrozumiana a to chyba znak ze mi jeszcze nie odbija... 👍 Edytowane 5 Grudnia 2023 przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 5 Grudnia 2023 20 minut temu, Lady Green napisał: człowiek im starszy tym głupszy, przekonasz się może kiedyś... Nie ucz ojca dzieci robić 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 5 Grudnia 2023 @WBB (W x D x H) x6 : 60 i wychodzi żądany przepływ powietrza. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 5 Grudnia 2023 @Udyr dzięki, ale dalej nie qmam... 🙈 W cm to liczyc czy metrach? Bo próbowałam i tak i tak... i dalej nie mam pewności co i jak i czy w ogóle licze to co powinnam... 🙄🤦♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 5 Grudnia 2023 @Lady Green Więc może neutralizator.Podobno to działa.Policja tego używa jak mają jakieś sprzęty z kontrabandy.Kolega mi kiedyś gadał więc podobno. Neutralizator ONA zdaje się.Jak się zdecydujesz to potwierdź czy ten moj ziomek to nie farmazoniasz czasem :))) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 5 Grudnia 2023 @Lasir chyba wszystkie neutralizatory zapachow maja to do siebie, ze i tak zostawiaja nieprzyjemna won jak by alkoholu. Chyba, ze teraz cos sie zmienilo bo moja baza informacji nie byla aktualizowana od kilku dobrych lat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 5 Grudnia 2023 @moonka Nie miałem tego w rękach więc musze uwierzyć 🙂 ale lepiej jak alkohol czuć niż zioło.Wódką tak normalnie jakoś 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 5 Grudnia 2023 @Lasir no wlasnie nie wodka. Zapach jest conajmniej dziwny ale gdzies w tle zajezdza alko. Mogl bym to porownac do zapachu jaki wydobywa sie rano z ust po dobrze zakrapianej imprezie, z ktorej nic sie nie pamieta😂 raz czy dwa razy mozna to uzyc ale tez nie ma co liczyc na cuda jednak ja na dluzsza mete nie pisal bym sie na to😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,343 Napisano 5 Grudnia 2023 Wódka w sprayu🤤 mniam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 5 Grudnia 2023 @moonka zapach znam dobrze.Dużo kiedyś piłem i zawsze z ludźmi 🙂 Z neutralizatorami to z mojej strony taki pomysł w sumie był 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 5 Grudnia 2023 @WymiataczMega no ale taka jak by ja ktos wypic, zwrocil powtorzyl to kilka razy i zamknal w atomizerze🤣🤣 @Lasir ja od nastu lat nie pile absolutnie zadnego alko wiec moj nos tez inaczej reaguje na zapach alkoholu a tym bardziej wydychanego... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,343 Napisano 5 Grudnia 2023 @moonka nadal brzmi smacznie 😜 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 5 Grudnia 2023 @moonka jak jesteś po "przejściach" to wierzę.Tego się nie zapomina poza tym. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 5 Grudnia 2023 @Lasir pp zadnych przejsciach. Ktoregos dnia skonczylo mi sie piwo. Poszedlem do sklepu stanalem przed polka z browarami i powiedzialem "a jebac. Nie pije" i od tego dnia zero alkoholu🤷♂️ A to, ze wczesniej sie nie oszczedzalem to juz inna bajka😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 5 Grudnia 2023 @moonka dla niektórych jak skonczy się piwo to taka tragedia w sumie 🙂 Ok.Nie oceniam.Wrzuciłem w cudzysłów żeby można było sobie sens podstawić 🙂 Dobrze, że tak się stało bo alkohol to zło. Ja też nie piję.Od wielkiego dzwonu bo w sumie bania z picia mnie meczy.Wolę zajarać albo przyspieszyc krew jakoś a nie zatruć 🙂 Albo można pokolorować 🙂 Krew...;)) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 5 Grudnia 2023 @Lasir nie wiem czy tragedia bo u mnie nie ma, ze piwo sie skonczylo😂 tak czy inaczej wracajac do sedna sprawy neutralizatory smierdza swoim alkoholowym smrodem. Jednemu to nie bedzie przeszkadzalo a innej osobie juz tak. Poza tym przy boxie trzeba by pryskac co chwile bo nie ma sily, zeby jedno czy dwa psikniecia zneutralizowaly zapachy wydobywajace sie z otwartego namiotu. Jak dla mnie pomysl kiepski ale moze... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach