Lady Green 2,135 Napisano 25 Listopada 2023 @WBB ze niby ja? starszyzna? 😁 widze ze szukasz zaczepki cały czas... 🙂 Zresztą nie wiem o czym Wy tu piszecie, zatrzymałam się na etapie pierwszej piosenki i nie mogę ruszyć 😁🤭🤣 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 25 Listopada 2023 Ja sie zgadzam na wszystko, tylko weź to zrozum że więcej niż 18 nie mam 😉 ale jak już serio to 40 tez nie 😉 @Lady Green piszą żebyś to też poczuła 😂 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 25 Listopada 2023 Wariaty mi też 2 wiosny do 40 😄 ja jebie stare capy jebane z nas 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 25 Listopada 2023 @grolsch3 autor tematu też 40 nie ma, zgrywa się tylko 🙂 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Listopada 2023 @Resi666 stare ale jare Ostatnie klasyczne pokolenia to my ziom 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 26 Listopada 2023 9 godzin temu, Mr.Green napisał: @Resi666 stare ale jare Ostatnie klasyczne pokolenia to my ziom Tu masz racje 💪🔥 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 28 Listopada 2023 Czy taki liść konkretnie coś znaczy? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 28 Listopada 2023 @WBB odbarwienia od zbyt mocnego swiatla? Czytalem, ze liscie wystawione na zbyt mocna dawke swiatla potrafia robic sie fioletowe i u Ciebie wyglada to podobnie jak na pokazanych przykladach. Ewentualnie taka uroda tej odmiany🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 28 Listopada 2023 @moonka 35-40cm mam tego hpsa... Tylko na jednej z trzech takie kolory. Albo z PK przesadziłem 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 28 Listopada 2023 @WBB dokładnie jak pisze @moonka od światła przypalone @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 28 Listopada 2023 (edytowane) Żadne stresy świetlne. Piękna roślina Ci się szykuje na tym zadupiu 😉 kolory łapie od wahań temperatury. Polacam poszukać tu na forum w zakończonych indoor pure kush lub w zakończonych outdoor nieplanowany out22. To co widać to początkowe wybarwienie. Pozdro Edytowane 28 Listopada 2023 przez grolsch3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 29 Listopada 2023 Mały namiot: 18/14/48 czyli 80 dzień życia.... (+7 śmiało można dodać jeszcze). Wyciągnąłem pierwsza z brzegu czyli akurat tą najmniejsza, gdzie światła tak średnio miała... obawiam się czy tu wyjdzie 20g ze sztuki w tym boxie 🙂 Na moje oko chyba mleczne trichomy. Sampla chyba z tego jeszcze nie próbowałem... nie pamiętam, ale na pewno sampel się już suszy 🙂 Zajebisty słodki zapach w tym namiocie... a ja kocham słodycze 🙂 W tym namiocie z tego co pamiętam ani jeden liść nie zżółknął, ani razu niedoboru nie zauważyłem. Fryzjera też nie było na czym robić bo pierwsze cięcie trochę mocne mi wyszło... 1 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 1 Grudnia 2023 W dniu 29/11/2023 o 14:42, WBB napisał: 18/14/48 czyli 80 dzień życia Kurde, ok. 70 dni kwitnienia czyli już 10 tygodni. Na stronie piszą, że czas kwitnięcia 7-9 tygodni... więc chyba już pójdzie sama woda i za jakiś tydzień ścinka. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 1 Grudnia 2023 Na jednej delikatnie już wjeżdża bursztyn więc chyba dobry czas na nie. A ten pochłaniacz rzuciłem na podłogę i jakaś woda z galaretą pływa po tej podłodze. Wrzuciłem go teraz w jakiś pojemniczek 🙂 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 1 Grudnia 2023 @WBB gdzie nie gdzie bursztynki 🥸👍 Zbliża się ten moment. Czy to nie jest piękne? Test był mordo? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 1 Grudnia 2023 @WymiataczMega nie, piękna to ja nie widzę bo wyjdzie 20g ze sztuki, a po ciuchu liczyłem na co najmniej 30 ze sztuki 😉 Testy od 4 dni jadę. Klepie mocno w CH... Następne już nie będą indici bo mnie bardzo już zmęczyły 🙂 Ps. Bo jak te 20 nie wyjdzie to je wypierdolę po ścięciu 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 1 Grudnia 2023 @WBB jeszcze spuchną trochę. Po co to robimy? Żeby doczekać kosy! Gramatura chyba za każdym razem za mała. Ile by nie było zawsze mogłoby być lepiej. Pora przesiąść się na sativki😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 1 Grudnia 2023 @WBB mnie te druty zainteresowały, skąd masz takie fajne kolorowe? 🙂 Trzeba je wiązać czy utrzymują pozycję po wygięciu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Grudnia 2023 @WBB na masło je wrzuć. Zawszę to jakiś pożytek Pokaż duże pydy z dużego namiotu lepiej 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 1 Grudnia 2023 @Lady Green ten drut przeciągam przez dziurki i wywijam nad rantem doniczki do wewnątrz. Jasno to napisałem? Jak tak zrobię to nie ma prawa mi się coś tam ruszyć. Roślina ma iść tak jak kazałem a nie żebym jutro sprawdzał czy drut się nie przesunął. A kabel to jest od prądu 3x1.5mm2 i tam masz zawsze 3 kolory. Weźmiesz 5x1.5 to masz jeszcze więcej kolorów. 3x2.5mm nie polecam bo trzeba mieć stalowe łapy żeby go tam później wygiąć. 2.5mm czasami wiąże łodygę do LST. @Mr.Green w dużym też szału nie widzę. Brat już pytał czy będzie 600 🙂 Powiedziałem, że dobrze będzie jak będzie 400 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach