Gość Napisano 17 Lipca 2023 W dniu 13/07/2023 o 20:15, WBB napisał: Raczej kupisz. Do każdego pewnie pasuje... siema mordo jakie maja przyblizenie te nakladki ? musze cos kupic bo drazni mnie ten mikroskop ! 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 17 Lipca 2023 3 godziny temu, dziurawy napisał: jakie maja przyblizenie te nakladki Nie wiem bo nic tam nie pisze na tym. Używam tej pierwszej standardowej bo dwie pozostałe są do jakiś innych zdjęć... Tak dawno kupowałem, że allegro już mi tego zakupu nie pokazuje. Ale to były w miarę tanie rzeczy... Później są jakieś inne już ok 100. A ja pewnie z 20pln dalem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Lipca 2023 @WBB to gitara moja za 30 jureczkow z zoomem do 200x powinna dac rade , strasznie ciezko tym mikroskopem zobaczyc cos w boxie lata wszystko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Lipca 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 20 Lipca 2023 (edytowane) @dziurawy No jeszcze z pol roku i będzie chyba gotowe kiedy kosa ? wyliczylem ze minął dzisiaj 7 tydz od momentu pojawienia się włosków wiec chyba jeszcze 2/3 tyg i kosa Edytowane 20 Lipca 2023 przez Monako 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawudepiasz 29 Napisano 20 Lipca 2023 srogo lecisz dziadek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lipca 2023 @Monako o doslownie dekade sie pomyliles 😄 hehehe 😛 sa juz mleczne sa juz bursztyny kosa za 16 dni niestety ja wyjezdzam za tydzien wiec ziomek dokonczy za mnie kose @Hawudepiasz ktos musi 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lipca 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Lipca 2023 O wiele lepsze zdjęcia 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lipca 2023 @Mr.Green chyba bym stracil wtedy obie rece 😄 😄 hhhehehe jak bym sie zalozyl 😛 czekalem na mleczaki bo myslalem, ze caly trichom zrobi sie mleczny a teraz juz wiem ,ze zmieni sie kolor jedynie tej kuleczki na czubku trichoma i na pewno duzo dalo zmiana mikroskopu na dodatkowy aparat w telefonie x100 choc bankowo tyle nie ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lipca 2023 po 4 dniach suszenia topka w szafce ,nadszedl czas proby 😄 ,lodyga sie ladnie lamala , zapach byl piekny cytrusowy , palenie tak jak lubie ostro drapie w gardlo do tego zbiera na rzyganie 🙂 moc jest idealna , praktycznie brak oddechu , jest superrr !! mega dobry wybor odmiany !!! jedynie trzymac kciuki za ziomka zeby dokonczyl zniwaa 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lipca 2023 @dziurawy i żeby suszenia nie spierdolil 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lipca 2023 @vego1989 to przestaniemy byc ziomkami hehehehehe ehhehehehehehe nie na darmo tu czekalem 112 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lipca 2023 @dziurawy daj znać jaki będzie koncowy wynik, pozdro! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 21 Lipca 2023 1 godzinę temu, dziurawy napisał: i na pewno duzo dalo zmiana mikroskopu na dodatkowy aparat w telefonie x100 choc bankowo tyle nie ma 5 euro za podpowiedź 🙂 Bez dwóch zdań te fotki lepsze.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lipca 2023 @vego1989 niestety to troche zajmie czasu ale na pewno wrzuce za jakies 5 tygodni jak wroce @WBB przelew blik ? natura ? nie da sie mikroskopem zrobic zdjec , roslinki sie ruszaja , reka lata , mikroskopem trzeba tez przyblizac oddalac jest ciezko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 21 Lipca 2023 7 minut temu, dziurawy napisał: przelew blik ? natura ? Natura... skoro proponujesz 🤫 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lipca 2023 @WBB 😘 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 21 Lipca 2023 @Mr.Green @WBB @dziurawy jeszcze teraz aparat trzeba zmienić i będą dopiero dobre fotki bo są rozmazane a co mlecznych to ja tu widzę przezroczyste chyba ze tak kolor mleczny wyglada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 21 Lipca 2023 14 minut temu, Monako napisał: jeszcze teraz aparat trzeba zmienić i będą dopiero dobre fotki bo są rozmazane Bo nie da rady nieruchomo utrzymać telefonu, nie poruszyć topem i kliknąć migawkę.... Trzeba by statyw, ściętego topa i najlepiej namiot bezcieniowy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach