Bob drzewny 809 Napisano 24 Czerwca 2023 @dziurawy tylko za liścia jednego nie łap, bo urwiesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Czerwca 2023 @Bob drzewny liscie same opadaja wczoraj wrzucilem foto , co dzien spada jakis lisc , te z dolu spadaja nie maja prawie swiatla wiec pa paaa , zlap za liscia cala dlonia, rekawiczka sciaga sie z dlonii 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Czerwca 2023 (edytowane) kilka podlan bez calmagu i zaczely wychodzic niedobory Edytowane 26 Czerwca 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Noob 3 Napisano 26 Czerwca 2023 Mam tą samą lampę i wydaje mi się że masz ją conajmniej 2x za wysoko 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Czerwca 2023 @Noob myslisz ze 17 cm od szczytu to za malo ??? 😄 😄😄😉😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Czerwca 2023 44/35 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Noob 3 Napisano 26 Czerwca 2023 @dziurawy post z soboty pokazuje że tam jest grubo ponad 17cm i masz 2-3 szczyty. Reszta ma za mało światła. Ja czasami i trzymam 10cm bo ta lampa jeszcze mi nic nie popaliła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Czerwca 2023 @Noob stoi w miejscu od jakiegos czasu , najblizszy szczyt oddalony jest od seraka 17 cm 🙂 aa trzymalem nawet 7 cm od lampy i tez spoko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Czerwca 2023 z boxa jebie skarpeta , ale nie wiem po co na co ? zlapalem za topa sprawdzic jak nabity jest ?? miekki , ale to szczegol zapach ktory pozostal na palcach byl NIESAMOWITY , najpiekniejszy cytrusowy zapach , ehhhh 3 minuty palce w nosie trzymalem taki zajebisty zapach 😄 😄 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Czerwca 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Czerwca 2023 dzis skromnie 😄 😄 zauwazylem ze coraz nizej mozna zobaczyc zywice 😛 44/39 swiatlo maks 100% wilg 50% temp 25/21 wysokosc ok 20 cm od szczytu podnioslem lekko nawozy pk 1 ml bloom 3 ml i 1 ml cal magu bio bizz hemp gru - wodka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Lipca 2023 kolejny dzien z Jamajki 🙂 najwieksza w lewym rogu zaczyna szybko jasniec??? powrot do calmagu z azotem ? czy moze lepiej floresa zapodac ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 2 Lipca 2023 Zależy czy doły też robią się jasne tej jednej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 3 Lipca 2023 Jakie dawki jej lejesz? Bo masz objawy identyczne do moich. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 787 Napisano 3 Lipca 2023 (edytowane) @Kolbertus ja bym floresa zawalił na Twoim miejscu i to pełna dawkę ale tylko tej jednej bo reszta nabita powinienes tez te liście wiatrakowe obcinać bo tylko energię zabierają Edytowane 3 Lipca 2023 przez Monako 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Lipca 2023 @Bob drzewny jest pusta od azotu wracam do calmagu z azotem , do reszty leje calmag bez azotu 🙂 i czekam az tez wyjasnieja 🙂 @Kolbertus bloom 3 ml , PK 1 ml cal mag 1 ml ale bez azotu , ostatnie 6 podlan bylo z bio bizem bez azotu dlatego ta z lewej taka jasna sie zrobila , teraz wracam do calmagu z azotem, w tej jednej, a reszta czeka na jasniejszy kolor z calmagiem bez azotu @Monako nie flores ma azot i 10 innych pozywek w sobie , odstawilem go nie ma potrzeby zeby go dawac , dostaja bloom pk i call mag i duzo rapu ----------------------------------< podstawa w uprawie SWIDEREK SWIDERKI To prawda !! ostatni beda pierwszymi 😛 najwieksza siostra)lewy rog) przyszla na swiat dwa dni po siostrach a jest najwieksza !! prawy gorny rog slabiutko o polowe mniejsza niz siostry , geny ? ladny kolorek wyszedll zaczynaja sie przechylac, coraz wiecej JOJO wjezdzaa 😄 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 5 Lipca 2023 2 godziny temu, dziurawy napisał: @Bob drzewny jest pusta od azotu wracam do calmagu z azotem , do reszty leje calmag bez azotu 🙂 i czekam az tez wyjasnieja 🙂 @Kolbertus bloom 3 ml , PK 1 ml cal mag 1 ml ale bez azotu , ostatnie 6 podlan bylo z bio bizem bez azotu dlatego ta z lewej taka jasna sie zrobila , teraz wracam do calmagu z azotem, w tej jednej, a reszta czeka na jasniejszy kolor z calmagiem bez azotu @Monako nie flores ma azot i 10 innych pozywek w sobie , odstawilem go nie ma potrzeby zeby go dawac , dostaja bloom pk i call mag i duzo rapu ----------------------------------< podstawa w uprawie SWIDEREK SWIDERKI To prawda !! ostatni beda pierwszymi 😛 najwieksza siostra)lewy rog) przyszla na swiat dwa dni po siostrach a jest najwieksza !! prawy gorny rog slabiutko o polowe mniejsza niz siostry , geny ? ladny kolorek wyszedll zaczynaja sie przechylac, coraz wiecej JOJO wjezdzaa 😄 😄 A to powiem Ci ciekawe. Na jaki litraż? Bo z tego, co sie orientuję to organicznych leje się więcej niz mineralnych. A Ty chyba lecisz na organicznych. Bo ja na trzy litry wody leję 15ml Terra Bloom, 3ml Green Sensation ( Twoje PK ) i 2ml Calmaga. i to są pełne dawki zalecane przez producenta. Ja leję więcej mineralnych niż Ty swoich Bio. A powinno być chyba na odwrót. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Lipca 2023 @Kolbertus ale ja mam tylko calmag bioo nic wiecej 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 5 Lipca 2023 2 minuty temu, dziurawy napisał: @Kolbertus ale ja mam tylko calmag bioo nic wiecej 🙂 Te dawki są zalecane przez producenta? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Lipca 2023 @Kolbertus polowa lub 3/4 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach