Kolbertus 255 Napisano 4 Czerwca 2023 @dziurawy wysoka. Ja mam boks 180 cm i wychodzi na to, że chyba też by nie starczył. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Czerwca 2023 @Kolbertus pisza 110-140cm roslinka ale plus doniczka plus lampa i cale nic ci z boxa nie zostaje 44/16 najwieksza przyjela dzis na glowe 2 L wody i wylalo sie pare kropelek , czyli wychodzi na to ze na wode wiecej wydam niz na prad? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 4 Czerwca 2023 @dziurawy na twoim miejscu bym je łamał i wtedy box większy nie potrzebny 😅 mogłeś tez jeszcze jedna siatkę założyć na górę i byś je trochę przystopował 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Czerwca 2023 @Katastrofedens jak by twoje dziecko mialo za male buciki tez bys polamal mu stopki ? czy kupil wieksz buciki ? 😄 😄 😄 😄 hehehehhe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 4 Czerwca 2023 @dziurawy a co złego jest w łamaniu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Czerwca 2023 @Udyr chce osiagnac pelna moc i wysokosc 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 4 Czerwca 2023 @dziurawy No takie szczyty to by było z 5 kg jarania heh @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Czerwca 2023 @Monako i tak bedzie przyjacielu tak bedzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 4 Czerwca 2023 @dziurawy a nawozy jakie lejesz teraz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Czerwca 2023 @Monako calmag , cannazym flores i boost no i 10 ml milosci do kazdego podlania plus piosenka hemp gru mery mery 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 4 Czerwca 2023 45 minut temu, dziurawy napisał: @Udyr chce osiagnac pelna moc i wysokosc 😄 To nawet najwyższy box 220cm będzie za mały 😂 55 minut temu, dziurawy napisał: @Katastrofedens jak by twoje dziecko mialo za male buciki tez bys polamal mu stopki ? czy kupil wieksz buciki ? 😄 😄 😄 😄 hehehehhe A to akurat są dwie różne sprawy 🤷♂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Czerwca 2023 @Katastrofedens nawet tak nie mysl hahahahhahah ,teraz matematyka sie zgadza doniczka roslinka lampa wyciag luz idealnie pasuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 4 Czerwca 2023 2 godziny temu, dziurawy napisał: @Udyr chce osiagnac pelna moc i wysokosc 😄 Łamanie w tym nie przeszkadza, szczególnie jak masz trzymać rośliny kilka cm od panelu i je przypalać światłem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Czerwca 2023 @Udyr i tutaj musze rozjebac system ten duzy szczyt byl trzymany 7 cm od lampy 100% i nie popalil nic sie nie dzieje ??? zdrow jak ryba OCB ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Czerwca 2023 44/17 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 5 Czerwca 2023 (edytowane) @dziurawy ogólnie złe chyba liczysz bo liczy się wegetację do momentu pojawienia się kwiatów a nie od momentu przełączenia 12/12 i tez 11 l donice mogą być za małe dla korzeni bo one są odpowiednie do 35 dnia wegetacji tak to powinny być 14/15 L Edytowane 5 Czerwca 2023 przez Monako @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Czerwca 2023 @Monako H w to liczenie heheh i tak czekamy na trichomyy ehhehee czy to tydzien w ta msc jeden grzyb !!! gdzie sa trichomyy ??!!! 😄 🙂 🙂😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 6 Czerwca 2023 @dziurawy niby tak ale to liczenie ułatwia zapodawanie nawozów bo nie które nawozy jak Rhizotonic bądź CannaAzym daje się do 4 tyg kwitnienia a wegetacja a kwitnienie to dwie różnice tak samo terra vega i terra flores @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Czerwca 2023 @Monako tylko jak spojrzysz na tabelke canny tam nie ma konkretnych okresow podawania nawozow sa jedynie wskazania , mi juz serce podpowiada co mam zapodac hehehe 😄 😄 aa co do tera vega ani razu nie podalem 😄 i cos lekko pojebales z tym canazymem i rizotonikiem ?? obczaj tabelke podajesz do samego konca ?? moze rizotonic 0.5 ml ale prawie do samego konca w sumie ja go i tak nie uzywam juz 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 6 Czerwca 2023 (edytowane) @dziurawy moja tabela to zielony wiec jego sugestiami się kreuje 😂😂 Edytowane 6 Czerwca 2023 przez Monako @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach