Kibic 230 Napisano 11 Sierpnia 2022 Nikt go nie złapał to paranoik... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Sierpnia 2022 (edytowane) @Zielone krainy No po prostu przyłapali co wam będę tłumaczył. Za dużo by tu opowiadać. Wrócę wkrótce @Kibic Haha paranoik na pewno czas najwyższy się oddać na leczenie ale nie pójdę. Wyjebane mam 😄 @Udyr Jaki masz namiot ? Edytowane 11 Sierpnia 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Sierpnia 2022 @Szwagrom Jakby cię złapali niebiescy to byś sprzętu nigdzie nie wywiózł, a rośliny nie wyrzucił, bo ci wszystko zarekwirowali. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Sierpnia 2022 (edytowane) @Zielone krainy nie złapali mnie niebiescy tylko rodzina 😄 sąsiad przyuważył światło podjebal mnie do rodziny i kazali mi z tym zawijać. Edytowane 11 Sierpnia 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Sierpnia 2022 @Szwagrom To gdzie ty to trzymałeś, że sąsiad przyuważył, w piwnicy bloku? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Sierpnia 2022 @Zielone krainy No skąd wiesz. xD @Zielone krainy Nie no świruje nie w piwnicy po prostu przypał co wam będę tłumaczył. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Sierpnia 2022 @Szwagrom Ty się tak dałeś? Trzeba było go na glebe i do piwnicy i wypuściłbyś go dopiero, jakby roślina dojrzała po kosie :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Sierpnia 2022 @Zielone krainy Haha dokładnie mordo ale on już leży zakopany to o czym tu gadać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Sierpnia 2022 @Szwagrom To odkop go bo się udusi :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Sierpnia 2022 @Zielone krainy Niech zdycha i się męczy za to co mi uczynił. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Sierpnia 2022 @Szwagrom Nie przesadzaj, idź mu kup zgrzewkę piwa na zgodę, że ci po narkotykowych nie zadzwonił, bo byś miał znacznie gorzej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Sierpnia 2022 @Zielone krainy Nic mu nie będę kupować niech spierdala kapuś jebany. Komuch stary pierdolony przez takich jak on nic się nigdy nie zmieni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Sierpnia 2022 @Szwagrom To przynajmniej kwiaty i bombonierkę, jak ci piwa żal dawać, bo sam byś wypił :D Nie sprzedał cię policji , tylko powiedział rodzinie, więc i tak w porządku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Sierpnia 2022 @Zielone krainy To nie tak mordo, jego syn mnie podjebal bo widział jak na strychu się całą noc światło paliło poszła na strych siora namiot znalazła a ona jest zacofana nie wie że MJ jest nieszkodliwe. Dla nich wszystkich to narkotyki i nic więcej chore społeczeństwo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Sierpnia 2022 @Szwagrom To na cholerę tam światło włączyłeś? Trzeba było w nocy nie świecić, trzymać zamknięty namiot, by światło nie uciekało. W Polsce jest jeszcze pod tym względem komunistyczne prawo i świadomość, jak u ruskich wódka dobra, a marihuana zła, głupi podział i narzucanie innym , co im wolno, a co nie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmcx730 74 Napisano 11 Sierpnia 2022 @Szwagrom ja babce powiedziałem na początku, że moje roślinki to pomidorki, ale głupia nie jest😀 po miesiącu powiedziałem, że to bakando i stwierdziła żebym sobie robił co chce byle bez przypału no i bajka, a Tobie współczuje, ale wszyscy wiemy, że wrócisz silniejszy niż kiedykolwiek💚 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Sierpnia 2022 Kurde ale lipa 🙂 @Szwagrom ile masz lat? Bo to chyba sygnal zeby sie wyprowadzic od rodzinki ktora Cie nie akceptuje takim jakim jestes 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Sierpnia 2022 @Mr.Green Nie można myśleć w ten sposób że jak ktoś z rodziny sobie czegoś nie życzy to już masz się od nich wyprowadzać. Nie tędy droga, konopie to nie całe życie bracie. Zrozum to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Sierpnia 2022 @Szwagrom ja rozumiem bardzo duzo rzeczy 😉 To po co sadzic na przypal skoro nie mozesz..? Bez sensu sobie zycie komplikowac. Nie chodzi mi o to zeby sie obrazac i sie odcinac od rodziny. Wyorowadzka to nie krok w tyl lub jakis powod do zgrzytu. To normalna kolej rzeczy jezeli chcesz robic w zyciu ktorych nie mozesz robic w domu rodzinnym. U mnie rodzice po rozwodzie.. stary mnie wkurwial.. to jak skonczylem 18 lat.. torb na ramie i wyjazd z Polski. Swoj kwadrat to swoje krolestwo i swoje zasady. Chcesz dobrze podupcyc to nie dupcysz po cichaczu bo ktos uslyszy itp tylko dupcysz na swoim jak jebany KingKong w jaskini 😄 chcesz sadzic to sadzisz.. swoj kwadrat to zaleta jakich malo 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Sierpnia 2022 @Mr.Greenmam swój kwadrat sam ciężko za niego płace i nie mieszkam z rodzicami. Nie chce mi się tłumaczyć dlaczego siostra mieszka pod moim dachem. Nie twój interes kolego więc bez sensu żebym ci tłumaczył. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach