Cali_Bastard 685 Napisano 12 Października 2022 (edytowane) @Mr.Green Nie ma wyjścia, jak nie ogrzewasz chaty na wyspach to grzyb taki wyjebie ze będziesz mógł z nim rozmawiać Taki klimat kalifornijski właśnie mamy w tej Kanadzie 😎 Edytowane 12 Października 2022 przez Cali_Bastard 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Października 2022 Na gaz ogrzewanie zapewne? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 12 Października 2022 @Cali_Bastard mam pół godziny drogi do Falkirk 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 12 Października 2022 @Udyr Ja tez 🙂 To może spotkamy się w Cali na blanta ?:) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 12 Października 2022 @Cali_Bastard może kiedyś, jak mi się już dziecię urodzi i trochę to ogarnę wokół siebie 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 12 Października 2022 @Udyr Jak nie teraz to uwierz ze jak się już urodzi to lepiej nie będzie 🙂 lepiej już było 😂 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 12 Października 2022 @Cali_Bastard Damy radę, luźno guma 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Października 2022 Jak sie urodzi to dopiero sie zacznie 😛 najlepiej przestan palic itp 😄 potem nie ma lzej 😛 stresy, problemy itp 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 12 Października 2022 Nie pić, nie palić i może pukać też przestać. O co toto nie 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 12 Października 2022 Aż tak źle to może nie jest ale pierwszy rok jest absorbujący bo trzeba doglądać mikroba czy jeszcze dycha, potem zaczyna łazić wiec patrzysz żeby łba nie rozbił, potem jest „trouble 2” i tak cały czas coś 😏 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Października 2022 @Udyr nie znam, nie oceniam. Bron Boze. Po ciazy i porodzie niektore kobiety sie zmieniaja.. niestety. Depresje poporodowe, wyglad, hormony itp. W skrocie mowiac. Kobiecie odpierdala czasami po ciazy 😛 Jest to dosc zrozumiale z racji tego co sie dzieje z jej cialem itp. Zycze Ci ziom by nic sie nie zmienilo w twoim zyciu 😛 i najgorszym problemem byl tylko spadek z pozycji nr.1 na pozycje nr.2 😛 bo dziecko to radosc ponad wlasne zycie. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 12 Października 2022 (edytowane) 5 godzin temu, Udyr napisał: Damy radę, luźno guma 😄 Luźno guma to już była😅😂, Gratulacje @Udyr buch w twoją stronę😁 A ja dawniej jak byłem w Anglii miał bym do was 4 godzinki 😂 😁 Edytowane 12 Października 2022 przez PrzeMIX @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 15 Października 2022 @Cali_Bastard Nie W dniu 12/10/2022 o 17:30, Cali_Bastard napisał: @Mr.Green Nie ma wyjścia, jak nie ogrzewasz chaty na wyspach to grzyb taki wyjebie ze będziesz mógł z nim rozmawiać Taki klimat kalifornijski właśnie mamy w tej Kanadzie 😎 Znam magika z Glasgow co prąd podłącza 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Października 2022 Wszyscy magicy koniec koncow koncza w lochu 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 15 Października 2022 @Juras80 co „ nie”? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 15 Października 2022 (edytowane) @Mr.Green oj to słabo sobie wróżysz. 53 minuty temu, Mr.Green napisał: Wszyscy magicy koniec koncow koncza w lochu 😄 Mam takie rozwiązanie, że raz na jakiś czas przełącznikiem puszczam prąd przez licznik Generując zużycie nie przekraczając max 3£ na dobre. Reszta czasu lecę na magi Edytowane 15 Października 2022 przez Juras80 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 15 Października 2022 @Juras80 ile ciagnie twoj pierdolnik ? I o co chodziło z tym „nie” ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 15 Października 2022 13 minut temu, Cali_Bastard napisał: @Juras80 ile ciagnie twoj pierdolnik ? I o co chodziło z tym „nie” ? A wiesz ze nie wiem to nie to tak z zaskoczenia. co do mocy trochę tego jest na co dzień. Przy tych cenach energii grzej dom elektrycznie plus box i elektryczne auto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 15 Października 2022 @Juras80 „nie” z zaskoczenia 🤔 ??? ChodZilo mi ile twoj grow energii bierze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 15 Października 2022 3 minuty temu, Cali_Bastard napisał: @Juras80 „nie” z zaskoczenia 🤔 ??? ChodZilo mi ile twoj grow energii bierze Nie zwróciłem uwagi. I ,nie” poszło samo. Bez znaczenia. Na pełnej mocy jakieś 4kw 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach