Mr.Green 4,309 Napisano 1 Września 2022 @Udyr dojladbie tak samo myslalen. To sa slady sluzu.. jakas mala larwa lazi i je zostawia.. mam tak samo na lisciach tylko ze u mnie przy koncowce to wyglada juz jak woodstock 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 1 Września 2022 To nie śluz, to ślady podgryzania bardziej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Września 2022 @Udyr aha 😄 w sumie moze byc 🙂 wyglada jak jakies uszkodzenia 😄 a ja slimaka szukal u siebie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gooner 97 Napisano 3 Września 2022 (edytowane) Siema! 45 dzień życia i 14 kwitnienia. Posprawdzałem całą uprawę i nie doszukałem się tam żadnych istotek więc może oprócz tej jednej dziurki w liściach nic się nie pojawi nowego. Dalej jadę na samej wodzie. Czekam aż panny wyczyszczą się z azotu i zacznę lać alga bloom i royal sugar. Myślę, że powierzchnia boxa idealnie wykorzystana. Wysyłam aktualizację zdjęcia do oceny! Miłego weekendy! Pozdrowienia W razie czego proszę o uwagi! Edytowane 3 Września 2022 przez Gooner 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guma1993 73 Napisano 3 Września 2022 @Gooner leaf coat ? Na podgryzaczy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gooner 97 Napisano 5 Września 2022 Witam! Dzień 47 i 16 kwitnienia. Szkodników nie widac, wczoraj podlałem po 500 ml z calmagiem na każdą. Wyglądają chyba w miarę, czyszczą się z azotu więc nic więcej jeszcze nie lałem. Nieźle ta canna terra profesional Pro jest napakowana pierwiastkami. Pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gooner 97 Napisano 7 Września 2022 Siema, 49 dzień życia i 18 kwitnienia. Ostatnio obie panny zalane po 500 ml wody i calmag. Wg mnie jeszcze za wcześnie na inne nawozy chociaż zastanawiam się czy nie zacząć od minimalnych dawek alga bloom i royal sugar. Liście mówią, że w sumie na razie jeszcze nic im nie brakuje, ale to aż dziwne. Jakieś opinie? 😇 pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Września 2022 Ta lewa jasniejsza to niedlugo od niej by zaczal 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gooner 97 Napisano 10 Września 2022 Siema! Aktualizacja. Dzień 52 życia i 21 kwitnienia. Ostatnie podlania szły z calmagiem. Na razie ciągle sama woda bez nawozów. I chyba nadal za wcześnie na lanie czegokolwiek. opinie mile widziane :) pozdrawiam ! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 10 Września 2022 Fajnie wszystko wygląda, nie ma się czego czepiać 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Września 2022 @Przedzior widzisz roznice u sezona ? Duze grube gniazda na pąki. Automaty spoko sa ale sezony sa lepsze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 10 Września 2022 5 minut temu, Mr.Green napisał: @Przedzior widzisz roznice u sezona ? Duze grube gniazda na pąki. Automaty spoko sa ale sezony sa lepsze Wiem widzę nawet już wybrałem skąd będę brał ziarenka... Tylko wpierw muszę dowiedzieć się więcej informacji od hodowcy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Września 2022 Zdradz swoj wybor 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 10 Września 2022 Chciałem spróbować ANESIA seeds. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gooner 97 Napisano 10 Września 2022 Panowie a jakie seedbanki najlepiej polecacie, gdzie odmiany mają dobrą genetykę i pięknie rosną? @Mr.Green szczerze mówiąc sezon to sezon, chociaż teraz automaty są bardzo zbliżone i wynikiem i smakiem i działaniem do niektórych sezonów jeśli weźmiemy pod uwagę stosunkowo krótki czas wega. @Zielone krainy Panie Sensei rzadko tu się u mnie udzielasz to może też rzuć okiem i oceń ku pokrzepieniu serc ☺️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Września 2022 @Przedzior teraz przypadkiem je ogladalem.. wchodze tutaj a Ty z nimi wyskakujesz heh 🙂 ciekawe strainy maja 🙂 @Gooner tyle tego jest.. ze zycia braknie 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 10 Września 2022 @Mr.Green ciekawie to wygląda, ale boję się że traca fejkiem. Ale i tak czekam aż odpowie mi hodowca. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Września 2022 @Przedzior myslisz ze to jakas lipa i nie wysylaja nasion ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 10 Września 2022 @Mr.Green nie, raczej myślę że nie mają tyle thc co piszą. 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Września 2022 @Przedzior chyba bylo by glosno o tym 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach