Gibexnator 227 Napisano 21 Lipca 2022 @Udyr to musi być z barwą 660 , czerwona. Tzn taką chcę na kwitnienie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 21 Lipca 2022 @Gibexnator 120 zł sztuka i pewnie tyle samo zasilacz 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 21 Lipca 2022 @Udyr to do jasnej ciasnej co kupić w końcu. Dzisiaj zaglądałem rano i dalej leżą liście na glebie. Cholera @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 21 Lipca 2022 @Gibexnator przecież one nie urosną w kilka dni pół metra. Trochę cierpliwości 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 21 Lipca 2022 Nadgorliwość gorsza od faszyzmu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Lipca 2022 Wody im daj 😄 wtedy rosna 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 21 Lipca 2022 @Mr.Green może wieczorkiem im dam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Lipca 2022 @Gibexnator zobacz na YouTubie filmik How I grow my autoflower. Szybki poradnik co jest 5 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 23 Lipca 2022 (edytowane) DZIEŃ 22 Mogę ja dzisiaj doginać i odsłonić odrosty żeby światło bardziej doszło ?? I podlałbym ją od razu Dobra już nic z tego nie będzie , za 30 minut światło off więc nie ma czasu. Jutro robię trening lst Edytowane 23 Lipca 2022 przez Gibexnator 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Lipca 2022 @Gibexnator Są ładne , możesz je giąć jutro. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 23 Lipca 2022 Nie na mokro tylko 😁 przesusz je @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Lipca 2022 @PrzeMIX Pisał, że nie lał wody, więc jest sucho. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 24 Lipca 2022 DZIEŃ 23 Dzisiaj dogiąłem obydwie łodygi w dół , kurczę zrobiły się grube (power roots) daje rade. Ale jeżeli chodzi o liśćie wiatrakowe i odrosty to ciężka sprawa. To wszystko jest tak zbite obok siebie że się pogubiłem przy robocie 😄 i nie wiem czy nie spaprałem sprawy. Podlałem je litra na łebka z dodatkiem biohumusa 2 nakrętki i chyba dam im zaraz przed ciemnią Asahi sl , będzie to 3 dawka w czasie weg. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Lipca 2022 @Gibexnator Jest w porządku, jak na pierwszy raz , potem sobie będzie dalej ją doginał, odginał liście i eksponował szczyty , by miały dobry dostęp do światła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 24 Lipca 2022 (edytowane) @Zielone krainy od jutra zacznę robić oprysk ukorzeniaczem tak jak Ty. Teraz dodaję 1ml na litr przy podlewaniu , ale chyba zwiększę na 2ml. Mam taką cichą nadzieję że po 30 dniu uda się przejść na 12/12. Edytowane 24 Lipca 2022 przez Gibexnator @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Lipca 2022 (edytowane) @Gibexnator Do oprysku na liście daj w tym stadium 0,8 ml na 1 l wody i pryskaj raz dziennie przed ciemnią. Do ziemi ukorzeniacz możesz dawać już w pełnej dawce, ale lepiej dawaj go, co drugi dzień, a oprysk codziennie przed spaniem roślin. Co do przełączenia to i wcześniej możesz przełączyć, ja przełączyłem tym razem swoje 21 dnia, poprzednio trzymałem do 32 dnia. Pamiętaj, że po przełączeniu rośliny są jeszcze minimum tydzień czasu na wegu zanim zakwitną. Edytowane 24 Lipca 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 24 Lipca 2022 @Zielone krainy dawać od razu po przełaczeniu nawozy na flo czy obserwować ? Ja poszedłem w organiczne nawozy. Jeszcze muszę się ogarnąć z tym fodatkowym oświetleniem , nie mam pomysłu 😏 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Lipca 2022 @Gibexnator Obserwować, daje się nawozy dopiero, jak zacznie się kwitnienie, jakie stanie się widoczne i roslina zacznie od dołów pokazywać swoje zapotrzebowanie na pierwiastki. Na kwitnieniu będziesz potrzebował trochę więcej światła, bo wolno by ci puchły, a po bokach byłoby dość kiepsko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 24 Lipca 2022 Noo był już tu poruszany żarówek led , ale doķładnie co mi będzie potrzebne nie wiem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Lipca 2022 @Gibexnator Coś będziesz musiał dodać, a co to masz czas się zastanowić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach