Cali_Bastard 685 Napisano 22 Sierpnia 2022 (edytowane) @Zielone krainy mistrzu nauczaj 😪 A tak serio to chciałbym zobaczyc w twoim wykonaniu większy projekt niż schowek na buty 😏 Edytowane 22 Sierpnia 2022 przez Cali_Bastard 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 22 Sierpnia 2022 Dla mnie to nie jest żadne ścierwo. TY SIE ZAPALIŁEŚ JAK JAKIŚ ODKLEJONY TYP TYLE W TEMACIE @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Sierpnia 2022 (edytowane) @Cali_Bastard to juz wiem czemu czasem jak palilem stuff z ulicy to szczypalo kakaowe oko jak robilem dwojke.. kurde a ja sie zastanawialem 😄 co jest ze mna nie tak 😄 Edytowane 22 Sierpnia 2022 przez Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Sierpnia 2022 @Danczan Idź już spać, bo ględzisz to samo, nie zrozumiesz tego, co pisze do ciebie, bo ograniczenia umysłu ci nie pozwolą. Wystarczy nie będzie zgody między nami, ja cię zostawiam, a ty zostaw mnie, bo nie ma sensu prowadzić dalej tej dyskusji. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 22 Sierpnia 2022 (edytowane) @Mr.Green zarzuć ostre curry + pedalskie zioło i zapierdalam na departures odebrać cię na lotnisku 🤣 Uwazaj dzisiaj na zielonego bo się najaral zioła z plebani i kręci afery 🥷 Edytowane 22 Sierpnia 2022 przez Cali_Bastard 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Sierpnia 2022 @Cali_Bastard lubisz obszczypane ? 😄 czy jak 😄 hahaha kurwa jakie tematy 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Sierpnia 2022 @Cali_Bastard Schowek na buty , oj nie obrażaj szafki, bo nie powinieneś ze względu na to, co z niej wychodzi :D Ale jasne jak chodzi o twoje projekty to mój jest amatorski, ale sensowny, jak chodzi o plon na własny użytek, a mi o handel nie chodzi, więc projekt, jaki zakłada sporą powierzchnie uprawną nie jest mi potrzebny, bo co miałbym z plonem zrobić spuścić go w ubikacji? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 22 Sierpnia 2022 @Zielone krainy chętnie przyjmę wszystkie nadwyżki jak nie wiesz co z tym zrobić 😏 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Sierpnia 2022 @Cali_Bastard Ale co ja z tego będę miał? Ryzyko niepotrzebne i nic więcej, a nadwyżki bez ryzyka miałby iść do ciebie, jasne sobie sprzedasz, więc zadowolony byś był :D To z drugiej strony też się zgadzam, ja przestanę uprawiać , a ty mi dowoź zioło osobiście, aby sobie zapalił bez przypału. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 22 Sierpnia 2022 @Zielone krainy To to fakt. Ciekaw jestem jakby to zapierdzielalo u ciebie np na 1m2 plus konkretna lampa do tego. ale to tylko czysto teoretycznie. Bo wiem jaki jest u ciebie status z upraw i to szanuje. @Cali_Bastard Jedyna opcja to zaprosić zielonego do siebie na 4msc wakacje 😅😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 23 Sierpnia 2022 @Zielone krainy nie smęć, nie zawsze musisz coś ze wszystkiego mieć, życie nie jest zero jedynkowe. Ale w tym wypadku będziesz miał +100 do swagu na frm a uwierz ze ja przeżyje na luzie bez tej darowizny 🙂 postawisz se swoj wymarzony tron pleciony z konopii, to będzie dopiero wozonko 😂😂 @Brazil Munster zielony to celebryta forumowy, nie godzien jestem takiego towarzystwa 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teed23 0 Napisano 23 Sierpnia 2022 Nie powiem foto relacja full wypas się zapowiada , relacja dotycząca tematu 👌 co do komentujących to powinniście sobie znaleźć kobiety i upuścić z krzyża 😂 dajcie pracować dorosłym i swoje sprawy załatwiajcie prywatnie 💪👍 miejmy nadzieję że autor relacji nie zniechęcił się do dalszego prowadzenia bo pewnie nie tylko ja jestem ciekaw dalszego progresu. 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 23 Sierpnia 2022 Zrobiłem dziś sernik na zimno za zgodę 🤤 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Sierpnia 2022 @Cali_Bastard o jebaniutki.. 😄 galaretka pojdzie na gore..? Najlepiej z zywicy.. ladnie wycisnieta.. i zalana od wierzchu 🙂 mmmmm 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 23 Sierpnia 2022 @Mr.Green Na górę pójdzie shatter na cała powierzchnie udokorowany moonrocksami i jadalnym złotem 🤤🤤🤤 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Sierpnia 2022 @Cali_Bastard oprocz tego zlota to nie wiem co jest FAJF 😄 ale biore jeden A PIECE dla mnie PLEASE 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 23 Sierpnia 2022 @Mr.Green Nie wiesz co to shatter and moon rocks ?? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Sierpnia 2022 @Cali_Bastard moon rocks kiedys cos slyszalem ale to raz i zapomnialem.. 😄 cos mi swita.. ze takie kamyczki hehe ale nie bede walil w chuja i szukal w google udajac ze wiem 😄 Wiec tak.. nie wiem 😛 Tys tyle towaru przeoral.. ze dzialasz tam jak Biskup 😄 a ja tu za ministranta robie 🙂 cale zycie bonga fifki wasy wiadra.. i odwieczna walka zeby cos dobrego pochytac 🙂 monterka non stop.. a dopiero teraz start i pierwsze podloty.. w swoim zakresie 🙂 wiec patrze i sie ucze 🙂🧞♂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 24 Sierpnia 2022 (edytowane) @Cali_Cartel @Cali_Bastard robisz shatter? Jeśli tak to która metoda? Edytowane 24 Sierpnia 2022 przez Danczan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 24 Sierpnia 2022 Godzinę temu, Danczan napisał: @Cali_Cartel @Cali_Bastard robisz shatter? Jeśli tak to która metoda? https://www.amazon.co.uk/CRUSHANUG-Heat-Press-Machine-Efficient/dp/B08S3Q26XD/ref=mp_s_a_1_1_sspa?keywords=rosin+press&qid=1661367989&sr=8-1-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUExNlFSTURQR0lVNkRPJmVuY3J5cHRlZElkPUEwODAwODc2MjBJMUpSRjA0TkIyMiZlbmNyeXB0ZWRBZElkPUEwMjA0MDE0MzhONDI3M1ZORDhZOCZ3aWRnZXROYW1lPXNwX3Bob25lX3NlYXJjaF9hdGYmYWN0aW9uPWNsaWNrUmVkaXJlY3QmZG9Ob3RMb2dDbGljaz10cnVl Robie tylko z popcornu ale nie zawsze jest sens odpalać cały proces dla kilku płatków 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach