Gość Zielone krainy Napisano 22 Sierpnia 2022 @Cali_Bastard Mógłbyś zrobić z tego park rozrywki dla growerów i wpuszczać za opłatą, ludzie by pochodzili między krzakami pooglądali, odstresowali się, pooddychali pięknym zapachem, blant byłby gratis i wszyscy byliby szczęśliwi :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 22 Sierpnia 2022 @Zielone krainy w tamtej robocie było spoko ale tera mam lepszą 😈 Cale autokary by mogły wjechać 😂😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Sierpnia 2022 @Cali_Bastard Zatem powinieneś nas zaprosić, dać wejściówki vip, jakieś drinki, leżaki rozstawić wśród tych krzaczków, banciki , bonga i jakaś obsługa, co by nas obsługiwała, jako elitę, a dla mnie oczywiście dodatkowo tron, bo król musi mieć na czym siedzieć. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 22 Sierpnia 2022 OMFG CO TU SIE ODPIERDALA 😂🙄🤦 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Sierpnia 2022 @Danczan sie sadzi planty 😄 @Zielone krainy ten tron to po srodku taki z podwyzszeniem co bys obserwowal wszystkich 😄 czy ktos tematu nie podbiera:D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Sierpnia 2022 (edytowane) @Danczan Skróty z dupy psa szatana, kału dziwki i pedała tu nie dawaj , nikt gówna tego śmiecia tu nie jada. Edytowane 22 Sierpnia 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 22 Sierpnia 2022 Za to lubi troszkę Rimming od jebac z tego co widzę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Sierpnia 2022 @Zielone krainy hahaha:D:D:D a o co tu kaman teraz?:D o Boga?:D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 22 Sierpnia 2022 Najwidoczniej @Zielone krainy jest mocnym katolem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Sierpnia 2022 @Mr.Green Wypisuje skróty godne pedała , jaki pragnie zbliżenia w odbyt , nie lubię pedalskich skrótów, jakie dotyczą fekaliowych bogów tego świata, pierdolonego robactwa, jakie wytępiłbym bez wyjątku , nie trawię śmieci piekła, jebane robactwo. @Danczan Nie jesteś typie katolikiem, ale pierdolone ścierwo wyrżnąłbym bez mrugnięcia okiem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Sierpnia 2022 @Zielone krainy Łooooo grubo 😄 widze ze znalazl sie slaby punkt Krola:D Spoko ja sam ateista jestem. Nie zagorzaly.. poprostu mam wyjebane w te czary i czarne sutanny 😄 ale pierwszy raz widze ze cos Cie tak bardzo poruszylo kolega 🙂 spoko luz 😛 kler tu nie ma wjazdu 😄 Dobrze ze nie jestem ksiedzem co bake sadzi haha bo by byla pizda:D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 22 Sierpnia 2022 O co tu chodzi bo się zgubiłem ? 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 22 Sierpnia 2022 (edytowane) @Zielone krainy a co maja do tego geje homofobie? Człowieku mylisz pojęcia. Więc jak napiszesz taki wysryw to przemyśl dwa raz albo dziesięć Edytowane 22 Sierpnia 2022 przez Danczan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Sierpnia 2022 @Danczan pedal i gej to to samo?:D bo tak sobie teraz rozkminiam 😛 @Cali_Bastard nic nic nic.. spokojnie:D robimy tylko maly ogien u Ciebie w temacie:D jest fala to sie na niej napierdala:D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 22 Sierpnia 2022 @Mr.GreenPedał to jest w korbie przy rowerze ale tak potocznie gejów możesz nazywać 'pedałami' @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 22 Sierpnia 2022 @Mr.Green dobra fala 😳 jakis maverick🌊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 22 Sierpnia 2022 Teraz, Cali_Bastard napisał: @Mr.Green dobra fala 😳 jakis maverick🌊 Albo Tsunami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Sierpnia 2022 @Danczan no wiadomo.. za slowka sie nie lapmy.. 😛 za nic innego tez nie:D Ja tak bardziej rozumowalem sobie ze Gej to gej wiadomo.. lubi chlopow i tyle.. a pedal to mi sie kojarzy bardziej ze taki co go wyjebali w dupala:D ale w sumie jeden chuj 😄 @Cali_Bastard ja tam nie dociekam:D jest to biore deske i lece:D hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Sierpnia 2022 @Danczan Wszystko ma ze sobą związek, robactwo piekła , tworzy na ziemi syf w postaci różnych odszczepieńców, ludzi pełnych niemoralnego gówna, jacy tworzą patologie tego świata , ale przyjdzie na nich zagłada, wytępieni będą jak zwykłe szkodniki i to jest piękno sprawiedliwości. @Cali_Bastard Na tym skończę, @Tester pewnie wykasuje niepotrzebne dla forum rzeczy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 22 Sierpnia 2022 @Mr.Green to @Zielone krainy cos zaczął o jakiś gejach pisać. Ja tam nie mailem nic takiego na myśli a wręcz nie wiem co mu przyszło do głowy pisząc o gejach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach