Mr.Green 4,309 Napisano 27 Lipca 2022 O kuwa.. grubo 😄 jakas wieksza ustawka sie szykuje na jutro 😄 wleci BiC czy Clliper 😄 albo chociaz Cricket 😄 bo chyba nie bedziemy takich topow porownywac do jakiejs jednorazowki 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Lipca 2022 @Mr.Green No nie wiem czy mam jednorazówkę, mam zapalniczkę żarową, taka kwadratową, nie wiem, czy to się będzie liczyło :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 28 Lipca 2022 @Zielone krainy sądzę iż jest tu na forum tajniak i to chyba wiem kto. jeszcze to zweryfikuje bo mam pewne kontakty jeszcze. dam znać 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 28 Lipca 2022 Tajniak na polskim forum o tematyce konopnej?! Niemożliwe xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Lipca 2022 Ciekawe czego by tu szukal 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Lipca 2022 @Lemon Gelato Jaki nick ma typowany przez ciebie tajniak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 28 Lipca 2022 3 godziny temu, Rzeźnik napisał: Tajniak na polskim forum o tematyce konopnej?! Niemożliwe xd to forum jest tylko polskojęzyczne 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 28 Lipca 2022 @Tester a zastanawiałem się czy nie poprawić, ale pisze jedną ręką, bo drugą świnie kroje i założyłem, że każdy zrozumie 😁 Taka robótka, że forum cały czas czytane, ale ciężko się pisze mając łapy we krwi 😪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 28 Lipca 2022 2 godziny temu, Zielone krainy napisał: @Lemon Gelato Jaki nick ma typowany przez ciebie tajniak? Podbijam 🍿😎 18 godzin temu, Zielone krainy napisał: @Mr.Green No nie wiem czy mam jednorazówkę, mam zapalniczkę żarową, taka kwadratową, nie wiem, czy to się będzie liczyło 😄 Daj cokilwiek dla skali, puszkę zapalniczkę 5zl… cokolwiek 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Lipca 2022 @Cali_Bastard Znalazłem zapalniczkę jednorazową, więc masz, jak chciałeś. Acapulco gold Dos Si Dos 33 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Lipca 2022 Zielony rekawiczki zalozyl zeby go nikt po odciskach palcow nie poznal 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 29 Lipca 2022 W dniu 28/07/2022 o 09:24, Lemon Gelato napisał: @Zielone krainy sądzę iż jest tu na forum tajniak i to chyba wiem kto. jeszcze to zweryfikuje bo mam pewne kontakty jeszcze. dam znać Do mnie typ pisal, wiec mi sie wydaje ze moze byc. A topow nawet nie komentuje, bo wiadomo jakie są 🤑🤑 TAJNIAKU JESLI TO CZYTASZ TO CHUJ CI W DUPE NYGUSIE 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Lipca 2022 Teraz zagramy w agenta i bedzie szukac kto tu udaje 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 29 Lipca 2022 (edytowane) Ej mordo, masz cos tego ten !? 🕵️ @Zielone krainy na fotkach widze ze liscie sie zwijaja do srodka znaczy ze mozesz zaczac ostrzyć maczete 😈 Edytowane 29 Lipca 2022 przez Cali_Bastard @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 29 Lipca 2022 @Cali_Bastard Do 1 sierpnia Dos SI Dos 33 jest na nawozach, to będzie 60 dzień jej kwitnienia, a potem 2 tygodnie i kosa. @Git Może jakiś pionek, jaki szuka palenia, a może smerf na przeszpiegach, jaki szuka naiwnego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Lipca 2022 @Zielone krainy niby wszystko mozliwe ale jednak troche tak slabo szukac palenia tutaj na forum.. jako zwykly palacz jakby mi sie chcialo jarac to w zyciu bym nie szukal opcji na forum nie wiadomo gdzie i u kogo 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 29 Lipca 2022 To będzie 74 dni. Kurd eto długo jak na dosidosa. Będzie chyba konkret bursztyn. chyba ze pod ledamem mu trochę dłużej schodzi dojrzewanie niż u mnie pod lumatekiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 29 Lipca 2022 (edytowane) @Git @Brazil Munster Teraz już jest bursztyn , na górnych częściach , ciąłem doły, niektórych topów i suszyłem w mikrofali i szczerze powiem, że nawet gorzej doświetlone doły topa mają zadowalającą moc, nie zabija, ale klepie już dość mocno. Chce ją jednak wyczyścić z nawozów teraz, zobaczę, jak po 60- dniach na nawozach, a potem na samej wodzie, jak szybko roślina będzie się oczyszczała, może skrócę czas, jak wyssie dość mocno liście wcześniej. @Mr.Green@Cali_Bastard @Git Pokaże wam moją szafkę z szerszej perspektywy, z jakiej wam jej jeszcze nie demonstrowałem, jak chodzi o to, jak wygląda jej wnętrze. Może komuś się to przyda do tworzenia własnej szafki uprawnej. Zdjęcie wykonane zostało chwilę po zgaśnięciu ledów. Wentylatory cały czas pracują, mimo że na zdjęciu widać brak ruchu. Edytowane 29 Lipca 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 30 Lipca 2022 Coś wspaniałego moim zdaniem, totalnie kompaktowy zestaw wręcz pod wymiar osprzętu z super parametrami bo nic ci się tam nie grzeje a widać że roślinom dobrze u ciebie. Już nie jedna osoba mówiła że powinieneś być wzorem na mały grow na własne potrzeby. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 30 Lipca 2022 @Brazil Munster tak jak mowisz , ledy maja troche mniej infra red I często dłużej im się schodzi ale generalnie rośliny w zależności od treningu i różnych przygód po drodze mogą się trochę poślizgnąć wiec nie ma co nad nimi stać z kalendarzem tylko patrzeć co się dzieje. @Zielone krainy eleganckie to terarium zrobiles 😎👌🏻 Nie masz obawy ze się sama zacznie zapylać niedługo ? Takie przeciągane maja często pestki. O pleśń raczej nie ma się co bać bo widzę ze wiatru maja sporo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach