Eddie Plant 251 Napisano 24 Maja 2022 @Udyr bardzo popieram takie akcję 😁 czekam na zdj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Maja 2022 Tlusto 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 26 Maja 2022 Dziś poszedł lolipop na WW. Tego Black Jack Herera musialem usunąć bo calkowicie go zasłaniały. Tak to teraz wygląda 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 26 Maja 2022 @Eddie Plant sadysto ! 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 26 Maja 2022 @Udyr patrz, mimo tego fryzjera, mimo że usunąłem tego Jacka to i tak busz aka bushido xd musiałem 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 26 Maja 2022 @Eddie Plant następnym razem tnij łby. Bardzo nisko się rośliny trzymają po takim zabiegu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 26 Maja 2022 @Udyr tylko główny szczyt? Czy wszystkie? Bo jak.tylko główny to wszystkie tu mają topa zrobionego od 4 piętra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 26 Maja 2022 @Eddie Plant główny i te które wychodzą z 1 piętra z liścieni. W poniedziałek wrzucę upa to zobaczysz jak nisko się penery trzymają 🙂 Jeszcze nie miałem okazji nawet pół namiotu zapełnić. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 26 Maja 2022 I apropo. Niech ktoś mi teraz powie, że do ingrow trzeba mieć cały zestaw SpaceX xd szafka - aluminium - wiatrak biurkowy usb - rozgałęziacz i kilka oprawionych żarówek = całkiem przyzwoity efekt 😁 kupiłem nawet nawilżacz.. ale go NIE używam bo wilgoć utrzymuje się między 50 a 60% 🙂 jest moc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 26 Maja 2022 @Eddie Plant no ale trochę jednak wyciągnięte są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 26 Maja 2022 @Tester nie no, nawet trochę bardzo. Vega powinienem kończyć na 20tym dniu i tak jak @Udyr doradził - zrobić topa na reszcie z 1 piętra. Mały metraż, ale gdybym był przy tym co drugi dzień to napewno lepiej bym korygował ich wzrost @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 26 Maja 2022 @Eddie Plant mówiłem o tym żeby usunąć 1 piętro wogole to pierwsze nad liścieniami (te okrągłe pierwsze listki), a główny stożek wzrostu nad 3-4 zależy ile chcesz mieć odrostów. Może źle to ująłem to fakt. Jutro Ci wrzucę jak to wygląda w praktyce na moich świniach 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 27 Maja 2022 @Eddie Plant światła im brakuje deka może opuść trochę oświetlenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 27 Maja 2022 @Eddie Plant o czymś takim mówiłem. Trochę je niżej trzyma ze wzrostem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 27 Maja 2022 @Udyr o kurła 😁 no dobra następnym razem to przetestuje. @Wiesiu brakuje w boxie około 3k lm ale dziś dorzucam 2 żarówki jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 30 Maja 2022 Trochę brakło czasu podglądać co u ciebie a tu się busz zrobił 😂 Będziesz topy zgniatać wzajemnie chyba żeby zamknąć tą szafkę pod koniec 😂😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 1 Czerwca 2022 Dzień 48/47/32 WW Crit Nie zauważyłem wcześniej ale okazało się że straciłem jeden szczyt u WW. Ms. X chwilowo nie na zdj. Co nowego to tyle, że do papu dodałem Bud Candy od AN. I to tyle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Czerwca 2022 Masz juz cos na FLO do swiecenia czy patrzysz dokonczyc temat na tych bulbach 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 1 Czerwca 2022 @Mr.Green na nich do końca. Miały dwie jeszcze dojść ale chwilowo są 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Czerwca 2022 (edytowane) Wyslac Ci hajs na MarsHydro 600? Edytowane 1 Czerwca 2022 przez Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach