Eddie Plant 251 Napisano 15 Maja 2022 Dzień 26/25/15 i tak to wygląda Wilg.: 49% , Temp.: 27,5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Maja 2022 @Eddie Plant miejsca sporo, bedzie ladnie dopakowane 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 18 Maja 2022 Na salony wjeżdża jeszcze Black Jack Herer od Bulk Feminized Seeds. Ładuję od startu ją do litrowej doniczki, bez treningów tak o, będzie sobie rosła. Narobiłem sobie smaku i po prostu musiałem xd pzdr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Maja 2022 Jak mus to mus :)) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 19 Maja 2022 Ktoś się orientuję, czy do biobizza mogę dorzucić Big Buda i Bud Candy od advanced nutriens? Big bud ma npk 0-1-3 i myślałem o tym rozwiązaniu zamiast canna pk 13/14 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 19 Maja 2022 27 minut temu, Eddie Plant napisał: Ktoś się orientuję, czy do biobizza mogę dorzucić Big Buda i Bud Candy od advanced nutriens? Big bud ma npk 0-1-3 i myślałem o tym rozwiązaniu zamiast canna pk 13/14 Biobizz jest wyjątkowo wredny przy mieszaniu z innymi nawozami i lubi się coś wytrącić... ale przy założeniu, że nie będziesz ich podawał w jednej mieszance to może się udać. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 19 Maja 2022 Dzień 30/29/19 Wilg.: 55% Temp.: 27,5 *C WW Crit Ms. X 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 20 Maja 2022 Ładne LST 🤩 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Maja 2022 Widac dobra reke growera 🙂 jak juz pisalem na poczatku.. wielkie serce czyni cuda :)) @Eddie Plant moze wpadniesz do mnie podoginamy moje niedlugo razem? 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 21 Maja 2022 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Maja 2022 Co tam sie wyprawia.. pojedynek harpunow 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 22 Maja 2022 @Eddie Plant To auto czy sezony ? Jak sezony będziesz chyba drugiego boxa potrzebował 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Maja 2022 @Annigmato sezony 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 24 Maja 2022 @Eddie Plant ciezko trochę będzie ta ostatnia ogarnąć albo będzie mini mini kwitnąca jak resztę wrzucisz na kwitnienie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 24 Maja 2022 @Annigmato tak jak wywróżyles.. powoli zaczyna brakować miejsca w boxie. Myślę czy nie usunąć tego black jack herera bo już wchodzą na siebie mega. Długo zwlekałem z lst i tera mam problem. Za tydzień robię fryzjera WW. Tak to wygląda na ten moment: Dzień: 35/34/24 Wilg.: 55% Temp.: 27*C @Annigmato o kurwa ale synchro xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Maja 2022 @Eddie Plant wytnij co przeszkadza i po problemie. Twarde defo zrób gdzie trzeba 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 24 Maja 2022 @Udyr będę robić ale za tydz. Dopiero jakoś teraz teoretycznie wchodzą na flo. Już chyba 9 dzień od przełączenia na 12/12 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Maja 2022 @Eddie Plant U mnie szafka podobnych rozmiarów jest w toku przygotowywania 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 24 Maja 2022 @Udyr natchnąlem Cię do DIY? 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Maja 2022 @Eddie Plant ja zawsze miałem smykałkę do robienia czegoś samemu. Akurat jakieś meble były do utylizacji to pomyślałem czemu nie, 35x35x100 właśnie schnie bo na biały mat malowałem w środku. Wrzucę jakieś foto w DIY jak mi lampka dojedzie i wentyle 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach