Udyr 2,139 Napisano 28 Maja 2022 @Wojmax @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 28 Maja 2022 (edytowane) Mam pytanie czy coś się stanie jeśli posypie moją roślinką pyłkiem cbd? 😉 Edytowane 28 Maja 2022 przez Wojmax @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Maja 2022 @Wojmax jeśli dobrze przechowywane to Ci moze zapylić . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 28 Maja 2022 @Udyr wsensie taki pyłek: to jest żeński pyłek cbd nie męski on też zapyli? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Maja 2022 @Wojmax ten to żywica-tricho . Nie pyłek z męskich roślin. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 28 Maja 2022 @Udyr Dobra krótkie pytanie czy jeśli tym co wysłałem powyżej posypie moją królową to czy ją zapylę czy totalnie nic się nie stanie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Maja 2022 Nic się nie stanie raczej. W sumie ch wie co w tym jest dokładnie oprócz kiefu z roślin. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Maja 2022 @Wojmax Ile od szczytów masz panel Ledam 60 W? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 28 Maja 2022 @Zielone krainy chuj wie jakies 40 moze 45cm A co? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Maja 2022 @Wojmax Daj na 20 cm od planta, tego panelu nie trzyma się na kwitnieniu tak wysoko nad rośliną, optymalana wysokość to 15-20 cm, lepiej puchną topy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 28 Maja 2022 @Zielone krainy Dzięki wielkie ziom, a czasem nie spale wtedy rośłinki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Maja 2022 (edytowane) @Wojmax To jest Ledam, robię na nim 4 uprawę. 3 moje fotorelacje masz na forum, teraz robię 4. Coś na ten temat wiem, nie spalisz, by spalić musiałbyś dać na odległość 5 cm od szczytów. Edytowane 28 Maja 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 28 Maja 2022 (edytowane) @Zielone krainy Dzięki jeszcze raz! Wracając do mojego pytania: czy jeśli tym co wysłałem powyżej posypie moją królową (pyłek cbd) to czy ją zapylę czy totalnie nic się nie stanie? Edytowane 28 Maja 2022 przez Wojmax 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 28 Maja 2022 @Wojmax kurła powiem, że ciekawe pytanie. Podbijam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Maja 2022 @Wojmax @Eddie Plant Czytaliście wogole co jest w składzie ? Raczej cbd męskich nie trzymają i nie trzepią tego razem z damkami. Tam też jakieś regulacje w uprawie mają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 28 Maja 2022 Czyli nic nie powinno się stać jak posypie na roślinkę czy mogę się spodziewać jakichś efektów ubocznych? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 29 Maja 2022 Powiedz po cholerę chcesz coś sypać ? Jaki tego sens ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 29 Maja 2022 @Udyrmi chodziło o to że co by się stało gdyby feminizowaną sezonówke zapylić pyłkiem cbd lub na odwrót xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 30 Maja 2022 Siema dziś wlałem 3ml Blooma i 1ml PK. Jedno pytanie mam co zrobić z tym małym skurczybykiem zostawić czy jakoś ingerować? I w ogóle jak według was wygląda i ile na tę chwilę (jeśli da się określić) miałbym suchego? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 30 Maja 2022 Jak temat masz dla siebie to zostaw już te małe popcorny. musle ze masz w zasięgu 40g chcoaiz ciężko to oszacować bo ona jest obrośnięta liśćmi i chuya widać. nie naplaj się na ilości póki co. To twoje pierwsze grow. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach