Udyr 2,139 Napisano 3 Marca 2022 @konopny_janusz To światło bardziej złóż w kierunku lupy, wtedy lux światło rozjaśnia podgląd 🙂 walisz obok punktu podglądu dlatego ch widać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Marca 2022 @konopny_janusz Mleko jest , ale nie ma jeszcze pełnego mleka, przeźroczyste trichomy też są. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 3 Marca 2022 (edytowane) @Zielone krainy @Udyr jest i światło. Przezroczyste są ale mało w porównaniu do mleka Edytowane 3 Marca 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 3 Marca 2022 @konopny_janusz Też mnie ta lupka wkurza. Chyba jakąś na usb sobie znajdę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Marca 2022 @konopny_janusz Mieszanka dalej, ale mleka miejscami więcej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 3 Marca 2022 (edytowane) @Zielone krainy mleka jest na wszystkich topach więcej niż przezroczystych @Udyr przerąbana lupka, ale za to tania Edytowane 3 Marca 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Marca 2022 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Marca 2022 jak są białe włoski na topach to powinna jeszcze spuchnąć chyba? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Marca 2022 @konopny_janusz Białe włoski na topach to potrafią być do końca, ale na pewno ci jeszcze spuchnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 13 Marca 2022 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 13 Marca 2022 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 13 Marca 2022 ja tam lecę do końca miesiąca, tak to teoretycznie każdemu można wmówić że za późno robi zbiory @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Marca 2022 @konopny_janusz Spadnie thc, jak zaczną przejrzewać, ale by zaczęły przejrzewać, najpierw by musiały w pełni dojrzeć, czyli byś musiał przespać moment, jak bursztyn zdobywa przewagę i czekać na 100 % bursztynu, dalejj nie tnąc. Spokojnie możesz jeszcze trzymać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 13 Marca 2022 @Zielone krainy to dobrze, kurde już się bałem że kosa jutro wjedzie 😄 Nie wszędzie jest zielono, część liści częściowo jest pożartych, ale gdybym się cofnął w czasie, nie zrobiłbym tego lepiej. Lałem naprawdę sporo nawozów a i tak było mało. Na tą roślinę weszło do tej pory koło 400ml bio-blooma, niedługo skończy się ostatnia butelka, top-maxa już nie mam, pk 13-14 zostało dużo ale jego leje konsekwentnie, staram się nie przekraczać 2,5 ml bo to nawóz mineralny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Marca 2022 @konopny_janusz Ta jest dobrze, nie masz się czym martwić, jesteś na finiszu, to że zjadło liście to normalne, ważne by ich za szybko za mocno nie wyjadło, u ciebie wcześniej był taki problem, a teraz go nie ma, karm dobrze i doczekasz do takiego poziomu bursztynu, jaki chcesz mieć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 13 Marca 2022 To czemu tak długo idzie ciekawe :) ile ona ma dni? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 13 Marca 2022 (edytowane) 119 dni ogólnie, a kwitnie 92, nie raz widzisz uprawy po 120-130 tym bardziej że to sezon przy niższych temperaturach szybciej dochodzą, ja nie jestem w stanie zejść z 28 stopni dodatkowo od początku aż do teraz nie wyciąłem ani jednej gałązki jak Boga kocham 😄 nie licząc oczywiście toppingu i fim u Edytowane 13 Marca 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 13 Marca 2022 Ja tam specjalista nie jestem ale skoro koles zajmuje sie tym nacodzien przez wiele lat i do tego legalnie to musi miec o tym pojecie. W tej ksiazce jest wykres kiedy jest tez szczyt. No i trzeba wzisc pod uwage ze kazdy dotyk odrazu robi na roslinie bursztyny w tym miejscu. WIec powinno sie sprawdzac w miejscu w ktorym nie byla dotykana. No i tak jak napisane, Ze pozniejsze zbiory nie daja juz wiekszych topow. rosna one do pewnego momentu i potem juz tylko dojrzewanie. zreszta jak z kazdym owocem. Obys trafil idealnie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 13 Marca 2022 (edytowane) z tego wynika, że jak ktoś chce mieć 100% bursztynów to może iść na skróty i wymacać planta 😄 ja staram się nie dotykać topów, jednak czasem się zdarza zahaczyć przy wyciąganiu uschniętych liści z dołu Edytowane 13 Marca 2022 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Marca 2022 @konopny_janusz W tym wypadku macanie zacząłbym już od początków wega, by kosić w 2 tygodniu kwitnienia. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach