Gość Zielone krainy Napisano 15 Grudnia 2021 @konopny_janusz Daj jej już spokój, przełączyłeś ją, niech zbiera siły na kwitnienie. Do kibla dlatego, że jak mam za dużo to ryzykował nie będę, zostawiam tyle ile mi potrzeba. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 15 Grudnia 2021 (edytowane) @Zielone krainy ma jeszcze kilka dni zanim zacznie kwitnąć, rezygnuje ze scroga który jest kłopotliwy i chce zrobić więcej miejsca w środku żeby światło lepiej oświetlało topy Edytowane 15 Grudnia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Grudnia 2021 @konopny_janusz Ja bym już dał im spokój, niech zbierają siły na kwitnienie, ale giąć możesz najwyżej je lekko spowolnisz, co do reszty to nie jest zły pomysł. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Grudnia 2021 (edytowane) @Zielone krainy mam pomysł na dzisiejsze podlewanie, 2,5ml cannazym i 0,2ml calmag profilaktycznie Edytowane 16 Grudnia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Grudnia 2021 Aktualizacja 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ania 4 Napisano 16 Grudnia 2021 @konopny_janusz 😯😯 masz reke do tego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Grudnia 2021 @Ania dzięki za miłe słowa. Człowiek się uczy na błędach 😄 W środku planta będzie taka jakby dziura - wolna przestrzeń, miejsce gdzie główne rozgałęzienia się rozdzielają 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ania 4 Napisano 16 Grudnia 2021 @konopny_janusz jeszcze trenujesz ? Kiedy zmieniasz światło ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 16 Grudnia 2021 @konopny_janusz będziesz stawiał siateczkę mordeczko? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Grudnia 2021 (edytowane) @Ania jeszcze trenuje ale minimalnie tylko 2 odgałęzienia, światło zmieniłem parę dni temu 😄 Leci na żarówkach xD @onyx bez siatki polecę, z siatką jest o tyle problem ze ja potrzebuje wyjąć planta z boxa na jakiś czas obejrzeć go dookoła, podlewanie też jest dużo wygodniejsze Edytowane 16 Grudnia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ania 4 Napisano 16 Grudnia 2021 @konopny_janusz może już daj jej rosnąć do góry ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Grudnia 2021 @Ania mam mało miejsca do góry muszę w poziomie rozciągać ile się da @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 16 Grudnia 2021 @konopny_janusz zmagam się właśnie z problemem wysokościowym xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Grudnia 2021 @onyx pół biedy jak już plant przejdzie indukcję ale mój ma to jeszcze przed sobą. Najwyżej coś pokombinuje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 17 Grudnia 2021 W ogóle to nie ma to jak o 1 w nocy doginać główną łodygę, byle ostrożnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 18 Grudnia 2021 @konopny_janusz łap przy samym czubku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Grudnia 2021 @Barney's już jest flo więc odpuszczam trening robię taki lekki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Grudnia 2021 @konopny_janusz Ja dzisiaj tnę sampla i ładuję w piekarnik, bo bieda :D Zapasy się skończyły. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 18 Grudnia 2021 @konopny_janusz łap suke za łeb xD ustaw lampę 50-60cm na 60% mocy jak za mocno będzie się wyciągać to zmniejsz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 18 Grudnia 2021 @konopny_janusz polswiadek_hermiony to Ty czy ktoś Twojej rośliny na # używa ? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach