Piotr111111 192 Napisano 30 Listopada 2021 @Lasir no ta bo ja mam skłonności do przelewania 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 30 Listopada 2021 @Piotr111111 Lubisz lać Piotrze to pewne.Dozuj im powoli tym razem.To chwast, pamiętaj o tym. Aha ziemia od biobizz lubi być ciepła.To też warto pamiętać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 1 Grudnia 2021 @onyx on mial jakis problem z korzeniami, przelewał rośliny. Niech zacznie powoli nawilazac ziemie a nie od razu zeby korzenie teoche odżyły. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 1 Grudnia 2021 Tak wygląda ich stan dzisiejszy uważam ze poprawiło im się 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 1 Grudnia 2021 @Piotr111111 Obyś im do pieca teraz nie dał, a odwdzięcza się mam nadzieję. Bo miały mała Hiroshime 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 1 Grudnia 2021 @Udyr a myślisz co jeszcze mam poprawić żeby przełączyć 12/12? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 1 Grudnia 2021 Daj im z 2 tyg. Niech dojdą do siebie, do normalności. Niech korzenie zapuścił w tych donicach bo jest gdzie, a napewno odwdzięczyć Ci się zdecydowanie . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 1 Grudnia 2021 @Brazil Munster myślisz że jak nie spieszę to w takich donicach ile może wyjść g jarania ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 1 Grudnia 2021 Nie spieprz i zobaczymy. Ciężko powiedzieć ile. Bo roślina swoje przeszła, nie wiem w sumie jakiej wielkości ona jest . Ale daj im jeszcze trochę vega bo w takich donicach jest potencjal @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 1 Grudnia 2021 @Piotr111111 Mnie nie pytaj, bo ja świeżak 😄 ale ogarnij ja żeby zaczęła odzywać jak pisali Ci wyżej @Dobry_Człowiek!, @KlausKörner. Bo żadna roślina z problemami dobrze nie zakwitnie przy ciężkim starcie. Pozdro 🐺 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 2 Grudnia 2021 Ty to w goracej wodzie kompany jestes, daj im spokoj teraz na tydzien i obserwuj.,znajac ciebie to juz im pewnie dojebałeś calmagu i innych suplementtow 😄😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 2 Grudnia 2021 @Git otóż muszę cie zdziwić odpowiedz : NIE 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 4 Grudnia 2021 @Piotr111111 i to się chwali Piotrze :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 4 Grudnia 2021 @Lasir w zyciu możesz popełniać błędy ale wyciągać wnioski i uczyć się na nich 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 4 Grudnia 2021 @Piotr111111 zgadzam się całkowicie.Poznać debila po ilości powtórzonych błedów... Będziesz miał pełne słoiki jestem pewien. I tego Ci życzę z całego serca :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 4 Grudnia 2021 @Lasir czy będę miał nie wiem ale staram się myśleć zanim coś zrobię @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 4 Grudnia 2021 Będziesz miał napewno.Myślenie i planowanie to wg. mnie podstawa. @Piotr111111 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 4 Grudnia 2021 (edytowane) @Lasir no ta ale w życiu nie można być pewnym we wszystkim 100% ponieważ jak się nie uda to później wielkie rozczarowanie płacz a jak patrzę pół na pół to później przynajmniej nie będę smutny tylko powiem trudno i tyle nie będę się podniecał za bardzo Edytowane 4 Grudnia 2021 przez Piotr111111 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 4 Grudnia 2021 @Piotr111111 Normalnie też realistą jestem.Ale w tym przypadku wiara w powodzenie jest ważna.Poza tym to chwasty.O tym nie można zapominać :). Wrzuć nowe foty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 4 Grudnia 2021 @Lasir rano wrzucę żeby im cyklu nie psuć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach