Gość Zielone krainy Napisano 1 Listopada 2021 (edytowane) @Brazil Munster Ciężko będzie tak ocenić, bo wynik końcowy zależy od wielu czynników, a nie tylko od tego, z jakiej firmy produktów się korzysta, bo pewnie niewiele będą odbiegały od siebie. Ja sobie takie , a nie inne wybrałem, ale nie twierdze, że są najlepsze w swoim rodzaju, na innych dedykowanych też uzyskasz dobre rezultaty. Edytowane 1 Listopada 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Listopada 2021 Usunąłem kilkanaście szczytów, jakie słabo rokowały, ale i tak , jak na dwie rośliny to powierzchnia 0,32 m2 jest dość szczelnie zapełniona. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 4 Listopada 2021 Laseczki 😉 Prawa trochę bardziej się rozrosła czy to złudzenie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Listopada 2021 @Krzysztof_Krzys Rozrosła się, bo dostała więcej treningów niż ta po lewej, ale tak jest mocniej rozbudowana, jak chodzi o szczyty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Listopada 2021 15 dzień kwitnienia, raczej już nic z nimi nie będę specjalnie kombinował, co miało zostać wycięte, to wycięte zostało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 7 Listopada 2021 No dobrze ładnie jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Listopada 2021 Lecą szybko i precyzyjnie do obfitych zbiorów. 17 dzień kwitnienia, jakie się rozpędza. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PIT 3 Napisano 11 Listopada 2021 Ja też miałem na dwóch krzaczkach czerwone łodygi tak jak tutaj na zdjęciach i powiem Wam szczerze ze poza kolorem to nic złego sie nie działo bo rosły dalej w Swoim tempie i nie wpłynęło to jakoś negatywnie na krzaki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Listopada 2021 Kozaczki fajne wyszły, trochę jak kwitnący szczypior xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Listopada 2021 @mleczyk Ciekawe skojarzenie, ja takiego szczypiorku jeszcze nie widziałem, jakby był do kupienia legalnie w sklepie życie byłoby odrobinę łatwiejsze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 13 Listopada 2021 @Zielone krainy A co z dolnymi liśćmi? Czy roślina jakieś zrzucała, albo ty obcinałeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 13 Listopada 2021 @Zielone krainy jaka szycha po lewooo😍 nic tylko podziwiać! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Listopada 2021 @Ważniak Wyciąłem szczyty , jakie uznałem za niepotrzebne, a liście zrzuca sama, jak je wyssie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 13 Listopada 2021 @Zielone krainy wygląda naprawde kozacko a z tego co przyglądam sie to jeszcze sporo spuchną, dobrze widze ze we fiolet wpadają? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Listopada 2021 @ArteK One ziomku na tym zdjęciu są dopiero na 17 dniu kwitnienia, jeszcze z 60 dni kwitnienia przed nimi. Niektóre powoli wchodzą w fiolet, ale to dopiero początek kwitnienia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 13 Listopada 2021 (edytowane) @Zielone krainy przeglądam te topki i stwierdzam fakt ze te perflowery wyjebało tak jak po danonku po terminie? 😁 masz ręke do kwiatów. 60 dni? Zapomnij o 150g bedzie zapas 🙈 Edytowane 13 Listopada 2021 przez ArteK @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Listopada 2021 @ArteK No idą dość szybko, wystarczy im dać to czego potrzebują, aby leciały przed siebie szybkim tempem, ale jeszcze długa droga przed nimi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 13 Listopada 2021 @Zielone krainy na sylwka dojdą? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Listopada 2021 @ArteK Nie bardzo, bo do Sylwka to by miały 69 dni kwitnienia, a mam w planie trzymać gdzieś blisko 80 dnia kwitnienia, bo chce bursztynu, może nie w przewadze, ale tak z 30-40 %. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 13 Listopada 2021 Będą grube pałki. 💪💪💪 jeszcze pod koniec jak na noc dostaną niższą temp to całkiem będzie fiolet 🙂 u mnie jedna mimosa jest prawie że czarna A pozostałe 2 lekko tylko kolorku nabry. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach