WielebnyMerry 382 Napisano 28 Lutego 2021 @Dobry_Człowiek! Jednej się nie opłaca trzymać, a co ma byc to będzie,weg znow wydłużony. Najlepsze to że są małe ale korzenie mocno rozbudowane. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 28 Lutego 2021 @WielebnyMerry u mnie najmniejsza co była na samym początku, teraz jest największa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 1 Marca 2021 @Dobry_Człowiek! może i u mnie tak będzie, oby. Co by nie było, ile nie dadzą cieszę się swoim. Tym bardziej że już się wcześniejsze skonsumowało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 2 Marca 2021 W dniu 21 otrzymały pierwszą dawkę fishMix w dawce 1/2 na litr zalecanej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 7 Marca 2021 Up dzień 26🤔😔 słabo ale odbiły i idą do góry, miał być weg 4 tygodnie ale pomoże go x2 czyli 8 tygodni. Trening zadań nie planowałem ale ew będzie super croping jeśli się nie będą mieścić z dodatkiem fimu i siatki. Taki już jestem że wszystko mieszam. Zdjęcie grupowe, żadnych izbach braków nie ma leje im nadal dawki nawozów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Marca 2021 @WielebnyMerry szacun że się nie poddajesz, ja bym już wolał zacząć od nowa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 8 Marca 2021 @konopny_janusz jak bym był filarem to pewnie bym tak zrobił bo zależało by na czasie i szybkim zysku. Ja na szczęście to robię dla siebie, i jestem.z tego zadowolony że się nie poddaje, zawsze coś będzie a nie dokarmiam lewaków, wolał bym podatek od uprawy zapłacić niż dilerom za gram. Dziękuję @konopny_janusz , takie podejście jak twoje motywuje mnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 12 Marca 2021 Dzień 31 WEG Witam, szkoda że nie da się liczyć od nowa bo dobre 2 tygodnie w plecy ale i da jak burza teraz.mazarquickKushnoName @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 12 Marca 2021 @WielebnyMerry w końcu coś ruszyło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 12 Marca 2021 @Dobry_Człowiek! na razie jestem dobrej myśli, może również się odwdzięczą jak nic niespartole później. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 20 Marca 2021 Mam pytanie, panny mają około 30cm wzrostu i po około 5-6pieter, dużo może im przybyć przez flo jeszcze? Dodam że nadal są na wegu łącznie 39dni dziś. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Marca 2021 2 godziny temu, WielebnyMerry napisał: Mam pytanie, panny mają około 30cm wzrostu i po około 5-6pieter, dużo może im przybyć przez flo jeszcze? a kto to wie, sativy najbardziej podrastają na flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 20 Marca 2021 @Szym tu jest 50/50 wiec mimo to i tak ciężko stwierdzić?nonameMAZAR quicKush @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Marca 2021 @WielebnyMerry no a jak stwierdzisz? z jaka dokładnością oczekujesz co do centymetra? moge ci powiedzieć że więcej jak pół metra nie urośnie, coś tam urosnąć może ale chyba nie dużo patrząc po liściach to gen dominuje indyjki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 21 Marca 2021 @Szym ogólnie chcem żeby były na około 70-100cm wysokości, trening już jakiś sobie wymyśliłem ale to jeszcze trochę zanim zastosuje. Podlewam co 2-3 dni na zmianę woda/ odżywki, kiedy widzę że liście jaśnieją daje im ekstra dawkę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 24 Marca 2021 BIO GROW - 1 L BIO BLOOM - 1 L ROOT JUICE - 250 ml TOP MAX - 500 ml BIO HEAVEN - 250 ml nada się bo nie wiem w czym wybrać, niedawna paczka która zamówiłem niedoszla a miało być od CANNA cały zestaw. Który wybrać waszym zdaniem, Biobizz mi las nie pomaga. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 24 Marca 2021 @WielebnyMerry pk 13/14 i jakiś stymulator @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 25 Marca 2021 @Szym pk mam Rhizotonic się kończy jak i na FLO będą braki. Więc wolę jakiś pełen zestaw bo może się jeszcze przydać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 25 Marca 2021 to bierz to co napisałeś wcześniej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 27 Marca 2021 UP 46 dzień wega Do tej pory jest wszystko w porządku zero oznak nadmiarow i niedoborów. Zostało im jeszcze 4-14 dni na wegu, przez ten czas chcem je trochę zestresowac co będzie następstwem zarzucenia siatki z oczkami 3x3cm myślę że nie będą za małe! W razie potrzeby mogę je symetrycznie porozcinac i powiększyć.nonameMAZAR @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach