Tomaszszym 189 Napisano 15 Lutego 2021 @WielebnyMerry w sumie to nie wiem na zewnątrz jest zimno jak tak to może przy spodzie różnica temp ziemia chłodna czy cos @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 15 Lutego 2021 4,3stC zobaczymy jutro kolejna próba oświetleniowa, ale wpierw aparaturę co2 władze na noc żeby zobaczyć ile stopni będzie bez światła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 15 Lutego 2021 @Tomaszszym ile stopni myślisz podniesie mi co2 w boksie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 16 Lutego 2021 @Tomaszszym wiec zostały 3 i z pewnością Panną NN będę,ie facetem, coś mam niefart Kolejny grow o ile bd to automaty, jakieś łatwe jako na pierwszy RAZ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 16 Lutego 2021 Raczej nie dużo ociepl box styropianem czy czymś usczelnij trochę spod @WielebnyMerry banana blaze auto jest dobre @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Lutego 2021 (edytowane) 😄 Edytowane 16 Lutego 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 16 Lutego 2021 @Tomaszszym jutro ewakuluje panny w docelowy bo kolejna marnieje. Jak padnie załączam FR, i wrócę za 2 miechy. Żalić się nie będę ale pecha mam po całości!!! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 16 Lutego 2021 @WielebnyMerry raczej warunki nie odpowiednie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 17 Lutego 2021 @Tomaszszym mam to! Dojdzie oświetlenie około 29st.C powinno być,na razie bez wentylacji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 17 Lutego 2021 (edytowane) @WielebnyMerry jak to bez wentylacji? To jak rosliny mają sie rozwijać jak nie mają dostępu do świeżego powietrza? A pozniej pytania czemu nie rośnie, co sie dzieje itp. Bez wentylacji pojawi sie pleśń. Nie rozumiem toku twojego myślenia... Edytowane 17 Lutego 2021 przez Dobry_Człowiek! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 17 Lutego 2021 @Dobry_Człowiek! wentylacja będzie, ale muszę po malu wszystko żeby temperature utrzymać, wlot jest pasywny, wylotu na razie brak. Będzie mieszak jeden skierowany z góry w dół plus 1 na rośliny może dwa zależy od tego jaką temperatura będzie. W poprzedniej FR miałem tylko mieszak bez wlotu i wylotu, no pasywne były. Po malu to ogarnę, wiem że dziwnie to robię ale takie efekt jak się nie ma gotowego namiotu żeby mieć w pokoju, to trzeba trzymać w szopie. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, i liczę że chociaż to utrzymał, a ile Bóg da plonu to zobaczymy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 17 Lutego 2021 @WielebnyMerry ty Pana Boga w to nie mieszaj. Najpierw sie wszystko kupuje a dopiero pozniej rusza z hodowlą. Zaczynasz wszystko od dupy strony a pozniej piszesz że Ci nic nie wychodzi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 17 Lutego 2021 @Dobry_Człowiek! to Ci przyznam rację. Tylko że mam wszystko, ale zima mnie zaskoczyła 😅😆 Mam nawozy ziemię no wszystko, tylko kurczę zawsze mam ciężko utrzymać warunki im. Wentylatory też mam, jak zauważyłeś walczę z niską temperatura bo w szopie mam 2stopnie wyższa niż na dworze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 17 Lutego 2021 @WielebnyMerry zima jest co roku raz zimniej raz cieplej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Lutego 2021 @Dobry_Człowiek! Zima jest co roku, ale takiej jak ta obecna to dawno nie było. A jak chodzi o uprawę to liczy się zajawka i dobra zabawa, skoro @WielebnyMerry się dobrze bawi w takim nie do końca kompletnym wydaniu, jak chodzi o uprawę to spoko, coś tam w plonach zbiera, a ma do tego frajdę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 17 Lutego 2021 @Zielone krainy żeby uprawa szła dobrze trzeba sie do niej przygotować. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Lutego 2021 @Dobry_Człowiek! To jest wiadome, ale niektórym wystarcza ze względu, na jakieś trudności czy finansowe czy inne, by mieć niekompletny zestaw, po jakim nie mogą się spodziewać wielkich rezultatów, ale jednak mogą się pobawić w uprawę, z jakiej coś tam może wyjść. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 17 Lutego 2021 @Zielone krainy @Dobry_Człowiek! przypomnę tylko że robię to dla siebie, zero dilerki, nawet jak kilogram bym wyciągnął to nawet grama bym nie sprzedał. Zabawę mam to prawda, na forum jestem dlatego bo ludzi idealnych nie ma, każdy błędy popełnia, nawet przygotowany grower nie wie co to czeka. Gdybym nie chciał bym nie pytał na forum, ale moja błędy jakie popełniał mogą być przykładem dla nowych growerow czego nie popełnić. Zauważyliście że z byle pierdolami tu pisze, każda odpowiedź dla mnie będzie też pomocą dla innych. Jeśli chodzi o brak przygotowania się to dokładnie o co ci chodzi@Dobry_Człowiek!?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 17 Lutego 2021 (edytowane) 36 minutes ago, Dobry_Człowiek! said: @WielebnyMerry ty Pana Boga w to nie mieszaj. Najpierw sie wszystko kupuje a dopiero pozniej rusza z hodowlą. Zaczynasz wszystko od dupy strony a pozniej piszesz że Ci nic nie wychodzi. Na forum nasionakonopi ktoś napisał o hodowaniu konopii i dostał odpowiedź że hoduje to się bydło, rośliny się uprawia 😁 Edytowane 17 Lutego 2021 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 17 Lutego 2021 Domniewam ze wlot pasywny nie bedzie działał bez wyciągu :)) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach